Kmetija

manca51  

član od: 5.5.2008

sporočila: 511

5. dec 2011 23:38

Včerajšna Valerijina izzivalka mi je bila všeč , zelo pozitivna . Nekje sem prebrala , da ji je Valerija odstopila polovico nagrade , za kar se je odločila že pred tekmovanjem , ker je bila izzivalka tudi njej takoj všeč .

Zelo lepa gesta . Bi to storili tudi Esada in Vlasta ?

lahko noč !

manca51

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

6. dec 2011 7:22

frina je napisal/a:

Nobena skrivnost ni, da tekmovalci dobijo za teden dni kamer 500€, pa še zastonj še hranijo.

F r i n a

Mene pa resno zanima, od kod tele informacije? Ali je to tista varianta rekla-kazala? Ima kdo kak dokaz?

Zagotovo vem, da tekmovalci niso imeli plačila v prvi niti v drugi sezoni Kmetije. Edini doslej so bili plačani "slavni" na Kmetiji slavnih (da so sploh koga dobili in ker bodo v tem času kao izgubili fulll dohodka).

In kolikor vem, tile niso plačani.

Issi

kara  

član od: 26.11.2005

sporočila: 725

6. dec 2011 11:13

Ob vsem denarju, ki ga bo pokasirala POP TV je tako normalno, da se udeležencem plača teh  500 EUR, saj so vsi po vrsti nekaj prispevali oz. žrtvovali. Če pogledamo mesečni dohodek je to ena lepa plača, za katero se dela 8 ur, tam pa so bili ljudje na voljo 24 ur dnevno.

Vsekakor pa postaja sedaj napeto, vedno več namigov kroži iz različnih virov, me prav zanima kaj bo v resnici.

kara

Issi  

6. dec 2011 11:19

Kara, ne sprašujem ali bi bilo normalno da jim plača, ampak ali jim res plača? Ker se mi močno, močno dozdeva, da so to govorice, tipa rekla-kazala in so ljudje to pač sproduciral, ker so lani slišali, da so bili "slavni" za svoje bivanje na kmetiji plačani.

In veš kaj, resnično se ne morem strinjati s tvojo trditvijo, da je 500€ ena lepa plača. Nikakor.

Da mnogo (premnogo) ljudi tako plačo prejema, to žal drži in tule bi se lahko razvila zanimiva, burna in žalostna diskusija v drugo smer.  Nikakor pa ni "lepa plača".

Issi

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

6. dec 2011 11:35

Issi, Kara je mislila 500 na teden kar znese 2000 na mesec. To pa je solidna plača, ali ne ?

hedonist

Issi  

6. dec 2011 11:49

Ah seveda! My mistake, sorry!

Se opravičujem, sem spregledala...

Issi

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

6. dec 2011 18:25

Issi je napisal/a:

Zagotovo vem, da tekmovalci niso imeli plačila v prvi niti v drugi sezoni Kmetije. Edini doslej so bili plačani "slavni" na Kmetiji slavnih (da so sploh koga dobili in ker bodo v tem času kao izgubili fulll dohodka).

In kolikor vem, tile niso plačani.

Issi

Ja ja, to se je bilo pa pri teh "slavni" res za bati

JJ

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

6. dec 2011 20:53

Pa zakaj hudirja POP TV zadnji teden ne organizira glasovanja s strani gledalcev. Oni bi bili v plusu zaradi poslanih, mastno zaračunanih sms, gledalci se pa ne bi bunili kdo je zaslužen finala in kdo ne. In nam ne bi bilo treba gledati kako se izpadli tekmovalci veselo maščujejo tem, ki so ostali. Bolano

Pa za kakšne negativca se je zopet izkazal Simon. Na bruhanje mi gre, kako je govoril o Vesni, hinavec! Totalen...me prav zanima kaj si bo Vesna mislila o njem, ko bo to videla po TV. Pa da si bodo parcelo razdelili in prodali. Tega je sposobna edino Vlasta...

Poden od podna.

Roncolino

Sporočilo je spremenil(a) Roncolino dne 06.dec 2011 21:05

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

6. dec 2011 21:34

frina je napisal/a:

Želim, da Obljubljeno Kmetijo dobi MAtej. Zakaj ? Da mu jo bodo zarubili in da bo lahko poplačal dolgove, ki jih ima bojda za celo njeno vrednost. Kaj bo imel na koncu ? Nič. Le dolgovi bodo poravnani tistim, ki jih ne bi nikoli vrnil, ali pa vsaj zelo kasno. ( Odvetnikom v veselje.) Najbrž tudi  plačilo kakih sodnih stroškov in glob v proračun, recimo. Od poplačanih proračunskih dolgov bi imeli nekaj vsi mi. Meni bi najbrž nato odmerili manjši davek.

Ne vem ničesar o razpletu, le o Mateju imam neke namige.

Aja, namignem, da so se na kmetiji stepli zlasali med seboj udeleženci, pa menda kamermani, da je dvakrat peljala gor policija. In enkrat gasilci. Območje je sicer zaprto, ljudje pa prežijo, kaj vozi mimo.

F r i n a

Govoriti nekaj kar naj bi slišal od nekoga, ki je slišal od nekoga, ki je videl ne vem kaj, je brezveze. Če bi morda vi vedeli, kaj o vas govorijo sosedje, bi se verjetno prijela za glavo. Pa tist avto, ki je bil prejšno sredo(majster, ki bo delal kuhinjo) pri vas parkiran ob najbolj nenavadni uri (za vas ob enih popoldne) je sigurno vaš ljubimec.....bla,bla,bla

Četudi ne vemo, koliko pufa ima ( čeprav ne vem na kaj bi ga lahko dobil), če nima ne službe ne nobene lastnine, pa če je en mali piromanček, ker si je lokalu prižgal cigareto, si lahko ustvarimo mnenje tako gledalci, kot tekmovalci oz. udeleženci kmetije, da je en navaden slovencelj, če si lahko sposodim njemu najbolj primerno besedo drage Svetlane.

Glede Valerije: všeč mi je, da je naredila kar je naredila,samo to bi morala narediti na drugačen način. Vsekakor ne bi smela pričakovati od Vesne, da se žrtvuje tudi ona. Sploh, ker ve kako zelo si želi to kmetijo.
Suzi

Sporočilo je spremenil(a) SUZANAZ dne 07.dec 2011 21:06

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti