6. dec 2011 21:34
frina je napisal/a: |
Želim, da Obljubljeno Kmetijo dobi MAtej. Zakaj ? Da mu jo bodo zarubili in da bo lahko poplačal dolgove, ki jih ima bojda za celo njeno vrednost. Kaj bo imel na koncu ? Nič. Le dolgovi bodo poravnani tistim, ki jih ne bi nikoli vrnil, ali pa vsaj zelo kasno. ( Odvetnikom v veselje.) Najbrž tudi plačilo kakih sodnih stroškov in glob v proračun, recimo. Od poplačanih proračunskih dolgov bi imeli nekaj vsi mi. Meni bi najbrž nato odmerili manjši davek. Ne vem ničesar o razpletu, le o Mateju imam neke namige. Aja, namignem, da so se na kmetiji stepli zlasali med seboj udeleženci, pa menda kamermani, da je dvakrat peljala gor policija. In enkrat gasilci. Območje je sicer zaprto, ljudje pa prežijo, kaj vozi mimo.
F r i n a
|
Govoriti nekaj kar naj bi slišal od nekoga, ki je slišal od nekoga, ki je videl ne vem kaj, je brezveze. Če bi morda vi vedeli, kaj o vas govorijo sosedje, bi se verjetno prijela za glavo. Pa tist avto, ki je bil prejšno sredo(majster, ki bo delal kuhinjo) pri vas parkiran ob najbolj nenavadni uri (za vas ob enih popoldne) je sigurno vaš ljubimec.....bla,bla,bla
Četudi ne vemo, koliko pufa ima ( čeprav ne vem na kaj bi ga lahko dobil), če nima ne službe ne nobene lastnine, pa če je en mali piromanček, ker si je lokalu prižgal cigareto, si lahko ustvarimo mnenje tako gledalci, kot tekmovalci oz. udeleženci kmetije, da je en navaden slovencelj, če si lahko sposodim njemu najbolj primerno besedo drage Svetlane.
Glede Valerije: všeč mi je, da je naredila kar je naredila,samo to bi morala narediti na drugačen način. Vsekakor ne bi smela pričakovati od Vesne, da se žrtvuje tudi ona. Sploh, ker ve kako zelo si želi to kmetijo.
Suzi
Sporočilo je spremenil(a) SUZANAZ dne 07.dec 2011 21:06