9. dec 2011 15:19
Issi je napisal/a: |
Frino, globoko vdihni in še enkrat preberi kaj sem napisala. Ker očitno želiš odgovarjati na moj post, argumentirati in dokazovati, pa si kar nekaj stvari pobrkala. Še vedno pa ne odgovoriš na jasno zastavljena vprašanja - in tu te ponovno pozivam k temu. Ali razlog za tvoje sprenevedanje tiči kje drugje? Ima morda celo kakšno daljno sorodstveno vez s poklicno etiko (ali kršenjem le-te)?
In ponovno: Od kod ti pravica, da ljudi zasmehuješ, ponižuješ in jim lepiš vzdevke na podlagi njihovih telesnih hib ali pomankljivosti?
|
Draga Issi, zamešala si nekaj pojmov.
Kar napišem ,je moje mnenje.
V nobenem primeru pa ti nimaš od mene pravice zahtevati, da ti odgovarjam na jasno ali megleno zastavljena tvoja vprašanja,pa če svoje vprašanje privežeš na avion in se z njim voziš po nebu nad mojo Dolenjsko.
Meni je ta tema zabavna vsebina za mojprosti čas. Če ti nisi sposobna razmeti, da to pišem iz užitka, in se jezim zaradi frustracij, potem izberi enega od prstov in pritisni na eskejp. Bo tvoje življenje dosti lažje. Jeza je le kazen, ki jo plačujemo za napake drugih.
Glede namigov, da imam " daljno sorodstveno vez s poklicno etiko", pa moram odgovoriti, saj gre za žaljive obtožbe, in pojasnim, da sem v sorodu s samimi ljudmi.
Nikogar s Kmetije ne poznam in pred to oddajo nisem nikoli slišala o nikomer, vse, kar napišem, pa je rezultat mojega opažanja, če ne napišem drugače.
Kar se tiče moje poklicne etike, tu ne izdajam nobenih poklicnih skrivnosti. Svojo zavovalno delovno dobo zbiram v primarnem sektorju na nekom vodstvenem delovnem mestu, kar s Kmetijo res nima nobene zveze. Razen, da je gnoj povsod.
Si bom pa začela res domišljati, da imam odličen dar opazovanja in verjetni tudi preroški dar. Ali je domišljavost vrednota, ali pa grd karakter, s tem se ne bom bremenila.
Ali je to posledica mojega dobrega opazovanja, ali pa to delam nalašč, da se Issi jezi. Kaj pa jaz vem !
Vprašajte z avionom, mogoče pa se vas bom usmilila.
F r i n a