Kmetija

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4338

9. dec 2011 21:54

Issi je napisal/a:

Saj človek ne more verjet, kako eni en navaden šov jemljejo resno. Očitno imajo zelo dolgočasno življenje.

Issi

Na koga pa to leti???

rrr

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

9. dec 2011 22:01

Issi je napisal/a:

Saj človek ne more verjet, kako eni en navaden šov jemljejo resno. Očitno imajo zelo dolgočasno življenje.

Issi

Ena sama zloba te je, Issi.

rimljanka

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

9. dec 2011 22:05

Issi je napisal/a:

In še draga Manca: moj odgovor o nezadetkih na googlu je bil namenjen rimljanki, ki je trdila, da se to pač najde z vpisom "matej drečnik požar" v iskalnik. Se ne. To je vse in to sem povedala.

Issi

No, pa vpiši požig namesto požar, pa boš našla. Ampak, saj ti ni treba, saj itak poznaš resnico, kajne?

rimljanka

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

9. dec 2011 22:18

rimljanka je napisal/a:

Issi je napisal/a:

In še draga Manca: moj odgovor o nezadetkih na googlu je bil namenjen rimljanki, ki je trdila, da se to pač najde z vpisom "matej drečnik požar" v iskalnik. Se ne. To je vse in to sem povedala.

Issi

No, pa vpiši požig namesto požar, pa boš našla. Ampak, saj ti ni treba, saj itak poznaš resnico, kajne?

rimljanka

Nope, nič ni.

http://www.google.si/#sclient=psy-ab&hl=sl&

Zakaj to sprenevedanje in okolišenje? Nisem rekla, da ni res, sem pa vprašala, če ima tisti, ki je to znesel, kakšen dokaz. Če vas je več, ki to menda veste in je to itak tako splošno obče dostopno in znano, zakaj je tako težko prilepiti link, da se prepričamo še ostali?

Issi

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

9. dec 2011 22:31

Issi, mogoče bi poklicala v lokal D&D v Cerklje, ko si že tam blizu,

F r i n a

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

9. dec 2011 23:16

Issi ne ženi si k srcu, je pač več Esad tukaj kot na kmetiji.

Suzi

manca51  

član od: 5.5.2008

sporočila: 511

10. dec 2011 1:03

Žal , draga Issi , s tem svojim zasliševanjem  in nerganjem si se spustila preveč na Esadin nivo , kjer se pa jaz ne znajdem najbolje . Zato s tem postom zaključujem najin dialog .

Lepo pozdravljena

manca51

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

10. dec 2011 8:28

Drage punce!

Res mi je žal, da gredo te debate v forumih zadnje čase vedno "na nož".

Za takšna "osebna prepričevanja" pač lahko uporabite ZS. Naslov foruma je konec koncev KMETIJA.

Kar se tiče kmetije pa tudi jaz mislim, da si Vesna ni zaslužila odhoda domov, prav tako ne Vlasta boj v finalu. O Esadi pa ne bi zgubljala besed. Če bo prebrala le delček tega, kar se piše o njej po razno raznih forumih, se bo še z veseljem odselila na hladni sever.

Se beremo!

Veronika

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

10. dec 2011 10:07

Issi je napisal/a:

rimljanka je napisal/a:

Issi je napisal/a:

Issi

rimljanka

Nope, nič ni.

http://www.google.si/#sclient=psy-ab&hl=sl&

Zakaj to sprenevedanje in okolišenje? Nisem rekla, da ni res, sem pa vprašala, če ima tisti, ki je to znesel, kakšen dokaz. Če vas je več, ki to menda veste in je to itak tako splošno obče dostopno in znano, zakaj je tako težko prilepiti link, da se prepričamo še ostali?

Issi

O, pa je:

http://sl.netlog.com/matejdrecnik

Kmetije sicer ne gledam, pa ne zato, ker bi mi bilo pod čast, ampak preprosto ne pridem do daljinca, zato pa preberem vse, kar napišete tukaj.

O karakterjih nasplošno ne bi, za sodbo bi morala vsakega poznati tudi v domačem okolju, ampak , če je vse, kar pišete o Esadi res, potem smo včasih take označili z enostavnim imenom: opravljivka.  Te so navadno navdušeno raznašale naokrog resnice, za razliko od obrekljivk, ki so te resnice po svoje dodelale.

Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 10.dec 2011 10:28

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

10. dec 2011 10:26

Uf, uf,

da še jaz mal prilijem olja na ogenj ( bencina si ne upam, da se tudi sam ne vžgem ).

Issi, Issi, take it easy!

Pa kaj smo naredili od ene pravzaprav luštne oddaje, ki je prav za inteligentne ljudi, ker je pa tolk enih elementov, ki jih moramo ( naj bi ) upoštevat, če bi hoteli stvar razumet. Tistim, ki se nervirajo, predlagam naj pritisnejo un gumb, na katerem piše " večvrednostni komplex " in se obnašajo, ko, da ta oddaja ne obstajo ali, to je pač neki, tam za navaden plebs, za rajo.

Kot sem že večkrat povedal, tole je vse skupaj kot en psihološki laboratorij, le, da so tudi opazovalci ( torej mi ) tudi del poskusa. Oddajo sicer lahko gledamo neprizadeto, tako kot se gleda una druga oddaja ( minuta do zmage ), in čakamo ali bo tekmovalcu nekaj izpadlo, ali pa bo to namestil tam kam je treba. Lahkko delamo tudi kakšno amatersko psihoanalizo ( zakaj pa ne Issi? ) in poskusimo predvidet, kaj se bo zgodilo. V tem mi je frina neprekosljiva, le da se mi zdi, da se je tokrat zmotila ( pa kaj pol, saj je zabavna oddaja za sprostitev v prostem času, pa drugač, to je le moje mnenje, lahko, da večina ne misli tako ). Iz nekaj vprašanj Issi je nastal cel problem. Sicer se strinjam s frino, ko pravi, da ona ni dolžna nobenemu odgovarjat na manj ali več odkrita vprašanja. Res ni, spodobilo bi se pa, če že pove svoje mnenje. Vsak odgovor je pravi ( vem pa ne povem zakaj, kaj te briga, sem se zlagala, izmislila, zdi se mi ............ ) le brez odgovora, se mi zdi, da je najslabše.

Pri ocenjevanju vsega dogajanja, seveda upoštevamo tudi, da je stvar režirana, oni sicer delajo po svoji volji, režija nam pokaže kar hoče. V tem kontekstu je pa zanimivo kako stvari vidimo različno ( laboratorij ). Če se omejimo le na zadnje udeležance ( moje mnenje ): Matej ( strinjam se s Issi, tudi jaz sem enkrat zapisal blinker, to pa res ni spodobno ) je po karakterju izpričano najbolj negativna osebnost celega cirkusa! Izpade, da ga vsi ocenjevalci vidijo kot pozitivca. Pa kaj jim je a so pri*uknjeni ali kaj? A nam to POP TV hoče vcepit neke nove kapitalistične vrednote? Vlasta in Esada izpadejo kot največje negativke? Zakaj pa? A so spet kakšne kapitalistične vrednote? Kajti, Esada je res težak karakter, iskrena, pove to kaj misli ( OK pove to večkrat zelo vsiljivo ) vendar nič več kot to, se ne laže. Vlasta, še teh pomankljivost nima, pa je vseen med majvečjimi negativci. Rekel bi, da je od vseh še najbolj pristna ( pa kaj mi je to bilo treba, jaz stara baba da..., da se jokam pred celo Slo ), ampak ne, pozitivc je Matej. Pa Valerija: s kakšo pravico se ona vmešav v vse skupaj in pomaga Darkotu? S tem avtomatično drugim zmanjšuje možnosti, in se to nikakor ne spodobi. Pa na sploh, njena dobrodelnost: moti me, ker se to obeša na velik zvon, oni iz pravega testa, ne delajo tako. O Vesni ne bi izgubljal besed ( kurbarijo ne smem omenjat, sicer to itak danes pride kot vrednota ), rekel bi le, da je za vse skupaj nezrela. Darko, pogojno pozitivc, čeprav ga je Esada prečitala: ne pove svojega mnenja. ampak pove všečno mnenje. E pa *ebiga, pozitivc pa tak.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti