Neurje po sloveniji

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

20. sep 2007 13:57

Ljudje se mi javljajo na ZS in zbirajo...tako , da definitivno v naslednjih dneh še peljem. Dragi moji, te grozote ne bo konec v parih dneh. Marsikdo si nikoli ne bo mogel opomoči. Tega si kakšen sploh ne zna predstavljat ŽAL ampak vsaj komu bomo pa pomagali a ne??? papa petra Petra 1

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

20. sep 2007 14:10

Petra1, ostale, ki ste tako požrtvovalne...Kapo dol. ljudje v stavbi me opozarjajo, da se jim zadeva ne zdi smiselna, saj jih lahko zasujemo z oblačili, ki so jih menda že itak dobili. Malce sem sedaj v dilemi, ali naj kljub temu zbiramo te potrebščine ali jih pozovem da s prispevkom po recimo 5€ na vsakega zberemo sredstva skupaj in jih nakažemo. Pomagajte! Kaj naj naredim. Vaše mnenje? tabina http://zasavje.org/sistem/viewnews.php?cmd=artic Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 20. sep 2007 14:15:32

val  

član od: 7.3.2006

sporočila: 665

20. sep 2007 14:18

Tabina ,ali tudi ti prihajaš iz poplavljenih predelov Slovenije?? val

juhica101  

član od: 28.10.2003

sporočila: 814

20. sep 2007 14:27

Sem klicala sorodnike v Kranju, ki tudi zbirajo reči. Sem bom poskusila dogovorit, da bi bilo v Kranju nekakšno zbirno mesto. Več informacij zvečer. Lp juhica

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

20. sep 2007 14:28

Tabina, kuharca37 kontaktira s kolegico iz Železnikov, ki pozna veliko družin, ki so ostale brez vsega. Sama je prosila za oblačila, ker imajo na sebi kar so nosili tistega dne. Sama je klicala na Karitas, kjer so rekli, da nimajo oblačil. Tisti, ki jim je udobno in se jim ne da nič narediti, se lahko tolažijo s tem, da akcija ni potrebna in smiselna. Ti nadaljuj z akcijo in čimprej dostavi zbrano ljudem, ki to rabijo. matilda

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

20. sep 2007 14:54

zaenkrat bom oddala reči naprej od članov kulinarike,ki so se mi javili danes.....tabina oddaj juhici v Kranj.....v Železnikih se bo zbiralo reči v šoli. Res se mi ne da razpredati tukaj na forumu z brezveznimi rećmi...a potrebujejo ali ne....če ne bo vzel prvi bo dal dalje,ljudje so povezani saj je to vas....Hvala vsem v imenu kolegice,ki ste se mi danes javili.... kuharca37

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

20. sep 2007 14:57

Tabina, sem že enkrat napisala, da sem kontaktirala stran, katere link je prilepila Ligojna: http://www.podarimo.si/index.php?stran=zadetek&id=34 Ti so vam bližje, morda bi reči dostavili njim oziroma komu v bližini... Bom pa še enkrat vprašala (predenj odprem novo temo???), če gre kdo te dni iz ali mimo Ljubljane v Poljčane??? veverica Sporočilo je spremenil(a) veverica dne 20. sep 2007 14:58:22

Patio  

član od: 16.12.2005

sporočila: 6

20. sep 2007 15:23

Običajno le prebiram vaše forume, tokrat pa sem se odločila, da tudi sama nekaj prispevam k debati. Prihajam s škofjeloškega, pri nas sicer ni bilo hudega, poznam pa kar nekaj ljudi, ki so utrpeli hude posledice, pa saj ste sami videli kako je. Veseli me, da ste tudi vi pripravljeni pomagati tako ali drugače. Situacija pa je taka tu okoli. Ljudje so izgubili vse. Dve družini poznam, ki jim je odneslo ali zalilo kurilne peči. Odneslo jim je polne cisterne olja, ki so jih napolnili za zimo. Tudi obleke in ostale stvari bi prišle prav, vendar je za silo je za te stvari poskrbljeno. Ljudje najbolj skrbi prihod zime. Ne vedo kako se bodo greli, nimajo tople vode. Pri znanki je zalilo celo nadstropje, odneslo oba avtomobila. Ne vejo kako se bodo vozili na delo. Hiša ni bila zavarovana. Mislim, da kljub vsej dobri volji, ki ste jo na forumu pokazali precej, ljudje potrebujejo finančno pomoč. Vsak cent se pozna. Zato še enkrat. Veseli bomo vsake pomoči, ne vozite pa na tone stvari, ki bi jih sicer odvrgli. Če ne zaupate človekoljubnim organizacijam, lahko na zs posredujem naslove teh ljudi. še enkrat hvala in lep pozdrav Patio

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

20. sep 2007 15:38

Prav je, da pomagamo po svojih močeh. Eni denar, drugi materialne dobrine. Res pa bi bilo dobro, če bi se lahko objavil naslov, kamor bi lahko poslali lažje stvari (npr. od jedilnega pribora, ki bi ga sama kupila, do kozarcev, itd... ). Jaz bi skoraj raje šla kupit kakšne te zadeve (magari en pekač) in jih poslati na naslov, kot pa nakazovati večje vsoto (manjšo vsekakor v upanju, da bo res šla v prave roke).

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti