Kaj bi naredili, če ne bi....

Talija  

član od: 12.9.2005

sporočila: 171

12. okt 2007 12:22

Ko sem šla, že dolgo tega, študirat v Maribor, mi je mama dala kuarsko knjigo Ivana Ivačiča, po kateri sem se učila kuhati. Pred nekaj dnevi sem, na študij, v Ljubljano, odselila hčerko. Njej nisem dala knjige, temveč internetni naslov Kulinarike. To vam pove vse. Lp Talija

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

12. okt 2007 13:07

Do mojega odkritja KulSlo je bila za vse mogoče domače praznike mama "alfa in omega" v kuhinji. Rojstni dnevi, trgatve, cerkveni in sploh dnevi, ko kaj lepega daš na mizo - izdelki so bili s podpisom le ene avtorice.

Sedaj, ko pa zasvojeno brskam po teh straneh in poskušam vse, kar mi pade na pamet - no, sedaj pa sem tudi jaz pričela blesteti v naših kuhinjskih prostorih. In niti ni več vprašanja, od kod je ta ali druga dobrota ...se vendar ve!!!

titta

pšeničnik  

član od: 11.9.2007

sporočila: 61

12. okt 2007 14:11

Če ne bi odkril KUL-SLO, ne bi večino časa visel na računalniku, naše "bande" ne bi presenečal z dobrotami, za mojo drago bi mislili da obvlada samo par železnih receptov, včasi ne bi poklepetal s člani, nenazadnje mi ne bi moja postavljala vprašanja, če sem poročen z njo ali s KUL-SLO. pozdravček vsem pšeničnik

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

12. okt 2007 14:52

Če  ne bi bilo Kulslo, bi jaz zvečer doma sedela v dnevni sobi pred tv ali likala, tako pa čepim na računalniku in brskam za novostmi na Kulslo in se potem morajo moji domači tuliti po hiši, da me dokličejo. Seveda se odzovem samo v res nujnih primerih, kot so rušenje stropa, izlitje vode ali bolezen v hiši, sicer se znajdejo sami....

No, pa še v službi sem dobršen del časa na Kulso. To so vse razlgi, da sem med največjimi klepetuljami tu gor...pa kaj morem, če je pa tako lušno...

mamamia

mamamia

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

12. okt 2007 16:15

Če ne bi bilo Kulinarične Slovenije bi bila moja družina prikrajšana za marsikatero dobroto. O, saj imam nekaj kuharic, ampak čisto drugače je, če vidim, da je pri kakšnem receptu en kup  5 ali 4, spodaj pa napisane še izkušnje in pripombe tistih, ki so to že skuhale. In koliko drobnih kuharskih prijemov sem se naučila skozi Kulinariko  Tudi če bi šla v tečaj kuhanja, ne vem, če bi mi vse pokazali. Cila

aknelab  

član od: 22.11.2006

sporočila: 288

13. okt 2007 7:47

Če ne bi bilo Kulinarične Slovenije, bi imela več časa za druge stvari! Porabila bi ga za ... Sigurno bi me kaj drugega ponovno zasvojilo ali pa bi odkrila kaj novega. aknelab

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

13. okt 2007 16:11

Dokler ne veš ,ne boli.Sedaj pa ko občutim na lastni koži,ker ne morem na kulinariko kadar bi rada(ta presneta škatla je v zadnjih zdihljajih)mi je tako hudoooooo,da grem že možu na živce.Bo kmalu bolje,ker mi mož pomaga zbirati denarčke za novega. lp goga

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

13. okt 2007 17:15

Gogad, prenosnika naj ti nabavi, tako da ga imaš vedno ob sebi tudi v pojstli če je sila P.s. Sem te pogrešala Anamarija

korosica  

član od: 21.9.2007

sporočila: 170

13. okt 2007 20:05

Tudi jaz ne vem, kam bi pokukala za kak recept. Zdaj z največjim veseljem pokukam na Kulinarično Slovenijo ali je kaj novega oz. kak fajn recept. Bilo bi mi žal če strani več ne bi bilo. Ja kdo bi mi pa potem pomagal z nasveti ko te zaboli grlo na primer kot mene danes, ali če se ti pecivo ne posreči tako kot je na sliki. Moja mama je sicer fajn kuharica ampak ko jo vprašam za recept vedno reče malo tega, malo onega, tako po občutku. No potem pa naredi... Še dobro da imam vas..... Ne,ne brez tega res ne bi šlo. Lep sobotni večer vsem...... korosica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti