27. avg 2007 7:44
gianja, jaz tudi nimam pluskota pa delam vse, kar si ti napisala, da ne moreš. Iščem tako, da pri iskanju vtipkam prvo črko jedi in potem še rubriko, pa mi vrže vse ven, kar rabim. Ali pa grem preprosto na kategorijo in nekako že po posluhu približno veš, na kateri strani je katera črka, tako da s tem nimam problemov. In tudi do ponavljanja oz. do tega, da bi v bazo poslala kak recept, ko je že notri, ne more priti, saj vidim vse recepte na to črko... Recepte shranjujem tako, da grem na Edit with MS Word in mi shrani recept v Word datoteki, od koder ga lahko tudi printam z vsemi komentarji. Ali pa preprosto prilepim link recepta ali foruma iz opravilne vrstice v novo skreirano Word datoteko, zraven pripišem katera jed ali tema je to in eto, imam lepo urejene recepte... Znajti se je treba, meni to odlično funkcionira. Edina pomanjkljivost zame je, da iskanje po forumih vrne le en zadetek, kar pa ni panike, saj ti potem ostali nesebično pomagajo. In pa seveda ikonce in smajliji....:) Tako da, zaenkrat naj bo tako, sigurno pa si bom privoščila pluskota - ob priliki, samo da doktoriram, sedaj je to nekako strošek (ali pa izgovor) za šparanje. Hvala vsem, katka Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 27. avg 2007 07:50:23