Kaj bi naredili, če ne bi....

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

25. avg 2007 22:18

Če bi ne bili Kul Slo, bi več gledala TV.

Če ni bi bilo Kul Slo, bi kupovala čudne knjižice, s čudnimi recepti, ki jih večino njih ne bi nikoli uporabila.

Če ne bi bilo Kul Slo, bi bili moja zameščaščeni zvezki z recepti še bolj spacani, fascikel z recepti s Kul Slo, pa popolnoma prazen.

Če ne bi bilo Kul Slo, bi  vedela, da lahko tehnologija interneta povezuje.

Če ne bi bilo Kul Slo, ne bi spoznala čudovitih članic, ki jih je že poznam in se ne bi veselila novih srečanj.

Če ne bi bilo Kul Slo, tega odgovora ne bi mogla napisati.

Ker pa Kul Slo je, pa je , pa  še bo,  sem hvaležna Jerenju in celi njegovi ekipi za vse tisto, kar vložijo v ta portal in nas osrečuje.

F r i n a

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

25. avg 2007 23:10

Če ne bi bilo kul slo, ne bi spoznala toliko čudovitih ljudi, vključno z anamarijo1. Pa manj zaspana bi hodila v službo. Pa od blizu bi smrčanje poslušala, zdaj ga pa od daleč . Ognjič

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

26. avg 2007 0:32

Za začetek naj bo še več pluskotov, pa bo Kulslo imela še lepšo perspektivo.

Kaj smo delali, ko ni bilo Kul slo in računalnikov, je enako vprašanje kot tisto, kaj smo počeli s časom, ko še nismo imeli otrok...

Ko še nisem bila na Kul slo, sem se v službi, ko je bil "prosti tek" - kar precej časa, ko čakaš, da drugi opravijo svoje delo, ne moreš pa domov ali za dalj časa kam ven- dolgočasila. No, zdaj pa s kakšno službeno rečjo včasih zamujam, ker visim na Kulslo, namesto da bi delala, za kar sem plačana...

Pa več kulianričnih knjig in revij smo brali, predvsem pa zbirali zapiske na listih različnih formatrov, si več zapisovali v rokovnike ali zvezke, vlagale smo liste med kuharske knjige...ni, jaz vse to še zdaj počnem, mi daje pridih starih časov, ampak ob tem se tudi pridno debelijo  mape s printi s Kul slo.

Punce, ampak da ste videle tisto zbirko receptov s KulSLo,, vezano v rdeče usnje, kot jo je naredila Migla... to je nekaj!

Tu in tam sicer pogledam na kak drug forum, ampak mi je na tem tukaj daleč najlepše. Tudi zato, ker sem po virtualnih znanstvih nekaj članov in članic spoznala tudi osebno in pridobila nekaj dragocenih znanstev.

Mamamia

mamamia

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

26. avg 2007 8:59

Več bi brala, tako kot sem včasih, vendar nebi nikoli zvedela za toliko majhnih praktičnih nasvetov in končno nebi poznala vseh vas, neglede iz katerega konca naše ljube domovine ste.

Res, da se osebno  (večina) ne poznamo, pa vendar ste postali del mojega življenja ..... Hvala, ker ste in tako, kot je napisala mamamia z več pluskoti bi se lahko še bolje povezali.

kobra 1

ksenjako  

član od: 10.10.2004

sporočila: 1086

26. avg 2007 9:32

tudi jaz ne vem kaj bi brez kulinarike. Po vsej verjetnosti bi pekla samo eno pecivo Res super je tale stran. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

26. avg 2007 9:45

Kulinariko sem odkrila slučajno, ko sem se učila uporabljati internet in sem vtipkala pač neko ime hrane (ne vem več kaj). Pozneje sem preko kulinarike in namigov članov tega portala našla še ostale spletne kulinarične strani.

Z veseljem kuham in kuharske knjige vedno bolj samevajo...saj mi jih je škoda, ampak kaj, ko je tu veliko več prakse in dobesedno skorajda vidiš avtorja, kako kuha......

če bi pa te strani ne bilo, bi bila velika škoda, da bi vsi mi viseli na ostalih www. naslovih.

titta

Mijan  

član od: 30.12.2006

sporočila: 554

26. avg 2007 9:55

Dokler nisem spoznala KulSlo sem kuhala in pekla precej enolične stvari, ker menim, da s tem, da je nek recept nekje zapisan oz. objavljen, še ni nujno, da je jed tudi resnično dobra in vredna, da jo preizkusiš pripravit. S tem pa, ko se na KulSlo podaja mnenja, nasvete in v končni fazi tudi ocene jedi, je stvar mnogo lažja, da se odločiš, da boš eksperimentiral nekaj novega. Vsaj tako je pri meni. Sem pa s pomočjo KulSlo odkrila res čudovite recepte, ki so sedaj velikokrat na našem jedilniku. Od zelenjavnih jedi, pa vse do sladic. Vseh kategorij jedi, ki jih ponuja ta "enormna kuharska knjiga " ne bi naštevala, ker sem se res posluževala že skoraj vseh. So pa posledično zato kuharske knjige in zapiski z recepti bolj na polici, kot pa v rokah. Velikokrat, ko na KulSlo odkrijem kakšen dober recept, razpošljem link kolegicam naokoli, tudi v tujino, kar je bilo pred leti malo težje, če si kaj zanimivega odkril v kakšni kuharski knjigi. Posebno všeč mi je tudi forum, kjer razpravljamo o vseh mogočih življenskih temah in se človek vsak dan lahko nauči nekaj novega, kjer se krešejo mnenja...in ustvarjajo tudi prijateljstva, kot pravita Jade in StanaR. Hvala Jerneju in še vsem v ozadju, da se trudijo... Da smo kljub razkropljenosti po celi Sloveniji in tudi v tujini, vsi tako blizu. Se pridružujem mnenju Kobre1... se ne poznamo, ma ste del mojega življenja. Mijan

gianja  

član od: 10.11.2004

sporočila: 203

26. avg 2007 11:23

Meni je kulinarika všeč, ampak ni mi pa všeč, da moraš za iskanje, shranjevanje, tiskanje,... plačati. Ker tisti, ki nimamo plus paketa ne moremo poiskati recepta, mogoče pa je že v bazi, zato se ti venomer ponavljajo. Kaj bi bilo če bi moral vsako stran, ki ti je všeč in jo hočeš obiskovat plačati. Mislim, da drugi živijo od reklame ne pa od obiskovalcev. So tudi druge dosti bojše strani, kjer ne rabiš nič plačat, pa si lahko shranjuješ recepte, jih razvrščaš, tiskaš brez slik- z njimi, iščeš po recetih, forumih. No ne me kritizirati, ampak takšno je moje mnenje. Če obiskovalce ne bi bilo tudi Kulinarike ne bi bilo. Še enkrat brez zamere Lep sončen dan gianja

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

26. avg 2007 11:26

Jah potem pa pač obiskuješ tiste dosti boljše strani kjer ni treba nič plačat pa je. jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 26. avg 2007 11:54:12

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

26. avg 2007 12:20

pa saj lahko rečeš nam s pluskoti, da ti pomagamo......zato smo tu. titta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti