26. avg 2007 0:32
Za začetek naj bo še več pluskotov, pa bo Kulslo imela še lepšo perspektivo.
Kaj smo delali, ko ni bilo Kul slo in računalnikov, je enako vprašanje kot tisto, kaj smo počeli s časom, ko še nismo imeli otrok...
Ko še nisem bila na Kul slo, sem se v službi, ko je bil "prosti tek" - kar precej časa, ko čakaš, da drugi opravijo svoje delo, ne moreš pa domov ali za dalj časa kam ven- dolgočasila. No, zdaj pa s kakšno službeno rečjo včasih zamujam, ker visim na Kulslo, namesto da bi delala, za kar sem plačana...
Pa več kulianričnih knjig in revij smo brali, predvsem pa zbirali zapiske na listih različnih formatrov, si več zapisovali v rokovnike ali zvezke, vlagale smo liste med kuharske knjige...ni, jaz vse to še zdaj počnem, mi daje pridih starih časov, ampak ob tem se tudi pridno debelijo mape s printi s Kul slo.
Punce, ampak da ste videle tisto zbirko receptov s KulSLo,, vezano v rdeče usnje, kot jo je naredila Migla... to je nekaj!
Tu in tam sicer pogledam na kak drug forum, ampak mi je na tem tukaj daleč najlepše. Tudi zato, ker sem po virtualnih znanstvih nekaj članov in članic spoznala tudi osebno in pridobila nekaj dragocenih znanstev.
Mamamia
mamamia