Kaj bi naredili, če ne bi....

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

29. avg 2007 16:14

s pomočjo kul slo se naučim marsikaj skuhati in tukaj izvem mariskaj novega. ful sem se navdušila nad peko sladic, mama skoz sprašujem kdaj bom spet kaj dobrega spekla. rada imam kulinariko, ko sem na internetu vedno pogledam še na kul slo. če ne bi bilo kulinarične slovenije ne bi znala toliko skuhati, nekaj bi mi manjkalo. nektarina

Bajska  

član od: 27.9.2007

sporočila: 3

27. sep 2007 19:22

jaz sem pa danes prvič na kul slo - kuhala pa sem odlično - pogledala sem v hladilnik in ko sem videla, kaj je notri, sem potem sama skuhala kosilo po svojem občutku - vedno je bilo odlično. zdaj pa, ko imam kul slo, bo pa še bolje bajska Bajska

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

12. okt 2007 1:00

Nisem več v pomladi življenja, na internet se zelo težko privajam, tu na KulSlo pa ste sami prijatelji, vesela sem, da spadam med vas. Res je sicer, da osebno nikogar ne poznam, toda že misel, da na netu nisem sama, da se lahko vedno zanesem na vas, me bodri pri osvajanju novega znanja.Res je, da si med sabo lahko veliko pomagamo, se vedno kaj novega naučimo in to niso le novi recepti, to je veliko več, to mi velikokrat daje moč, da lažje prenesem težke trenutke. Zato najlepša hvala tebi Jernej, pa tudi vsem skupaj in da bi se še dolgo, dolgo srečevali - mogoče kdaj tudi v živo. Dragi prijatelji, rada vas imam. daga daga

Scorpy  

član od: 3.2.2006

sporočila: 335

12. okt 2007 8:12

Ja, težka bi bla brez... :) Zdaj, ko smo se tok navadili. Kadar pogledam na internet, obvezno odprem tudi Kulinariko, da preverim kaj se dogaja.  Da so pluski, se mi zdi hmm.. nujno, da stran dobro in kvalitetno deluje, sploh, ker ni veliko oglasov. Je pa res, da jaz kakšne dramatične razlike med imeti pluska in ne imeti pluska ne vidim oz. ne uporabljam toliko teh stvari (npr. zabeležke itd). Printala sem pa tudi prej čist ok (copy - paste v word). Plusek se pa res obnese pri iskanju receptov.

U glavnem, kar je pa bistveno pri KulSlo in sem zato tok časa tukaj gor, so pa ljudje. Tukaj je kot, da bi vstopil v kakšno toplo domačo kuhinjo, kjer so vsi prijazni in zmeraj ti pomagajo, ni važno kakšne težave imaš in se s tabo veselijo, ko si srečen. Na nobenem drugem forumu ni tega.

Scorpy

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

12. okt 2007 9:33

Oooooo Scorpy, ti ne veš kako si lepa s tistim zankcem zraven uauuuuuuu Anamarija

dzoana  

član od: 12.3.2006

sporočila: 81

12. okt 2007 9:57

V službi sem večinoma sama in ko mi postane preveč dolgčas skočim na kulinariko pogledam kakšna debata teče na forumu in običajno je kaj zanimivega, torej mi kulinarika nadomešča tisti " babji čvek " ki ga pogrešam. Seveda se je pa zredila tudi moja napa z recepti, sem jo morala razdeliti kar na 4 dele, dobila sem marsikatero novo idejo kaj skuhati ali speči. Najbolj koristni se mi pa zdijo vaši nasveti kako ste kuhale ali pekle. Lep dan dzoana

Scorpy  

član od: 3.2.2006

sporočila: 335

12. okt 2007 10:46

hehe, anamarija1  Mislim, da nam plusek kar vsem paše... je treba mal podpirat dobre stvari. 

Scorpy

stasafrank  

član od: 29.6.2003

sporočila: 518

12. okt 2007 10:57

Če ne bi bilo kul slo bi imela blažen mir pred vsemi prijatelji in žlahtovci, ki jih moram sedaj (po 5 letih preverjanja krasnih receptov in izpopolnjevanja znanja preko foruma) zalagati z razno raznimi tortami in pecivi. Ampak potem bi bil pa dolgčas a ne? Staša Sporočilo je spremenil(a) stasafrank dne 12. okt 2007 10:58:51

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

12. okt 2007 11:09

- imela bi več časa in manj prijateljic - nimam pojma, kje bi dobila goro otroških oblekic - hvalaaa! - verjetno bi več brala razne tuje kulinarične strani, hehe Veri

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

12. okt 2007 11:17

Aja, pa več bi morala po trgovinah letat, kar mi zdaj tako lepo olajšate z informacijami o tem, kje bi dobila kako malo bolj eksotično zadevo. Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti