Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

angie.orhideja  

član od: 14.7.2008

sporočila: 866

1. avg 2013 14:02

danes bolj na hitro: toast s sirom in tzatziki ter

angie :)

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

1. avg 2013 15:48

@mzm, nisem dobil beti, da je vprašam ( sedaj so tam vsi otročji okrog kraljevskega pravnuka, oziroma vnuka, verjetno ni slišala telefona ( ali je ravno menjavala plenice, kdo bi vedel )). Po moje ona to naroči veleposlaniku v Beogradu, in ta se vsede v avto in direkt do najbližje samopostrežbe v Novem Sadu, pa, ko za božič gre domov, ji odnese. Ma brez veze komplicira, če se kajmak subotiške mlekarne dobi v šparu.

@brando: ni goveji golaž ampak svinjski paprikaš.

Danes pri meni, nekakšna piščančja juha in marelični cmoki ( jutar bo enako ):

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 01. 2013 15:50

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

1. avg 2013 16:32

Hvala lepa gospod EŽOJ. Vse zgleda perfektno. Danes pa ste si dali kar žnirance v juho. Ni da ni!!!
Cmokerliji pa so ponovno DELIŠS, as always. Me kar zmede in zbrkla moj jedilnik. A moji niso pol tako bogati in okusni. Moji so bolj asketski...bolj v duhu časa..recesija pa to.

Včeraj:
- Mlinci (ne bom niti komentiral, saj so za dol past!. 3 dni sem jih mlatil, majkemi! Nisem vedel da se 80g tak napihne. Nisem sfolgal!!)
- popečena in podušena puranja prsa
- blitva (recikaža od torka)
- popečen malancan in bučke.
- solata Z VSEM IN SVAŠTA
- deci rujnega

Danes:
- Pire eko bio domač krompir (z česnom in čebulo)
- kumaričin zos (s paradi.mezgo,česnom,čebulo,jogurtom; zgoščen z ogromno čebule in pražene čebule)
- jajčka na oko pečena na ocvirkih 
- košček puranjih prsi od včeraj (za 2 prsta, bi rekel strokovno)
- en činken sveže nasekane zelenjave kot priloga
- deci rujnega

Jutri:
- jajčne domače testenine s čebulo in česnom
- vmešan jajček
- solata
- deci rujnega...takšnega, po vzgledu gospoda EŽOJA xD

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

dari  

član od: 21.8.2004

sporočila: 1521

1. avg 2013 18:34

Rižota z lignji.Skleda endivije z (endivija meni najlupša solata).

dari

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

1. avg 2013 23:29

Haha, sem moram smejat tema našima kuharjema, eden ga bolj pihne kot drugi. Za Ežoja ne vem, kje jih pobira, ampak mene vedno nasmeji, kaj nasmeji, nareži

Ja, jedla sva tudi, a bolj proti večeru, kosilo je  bolj v obliki lubenic, sladoleda. Zvečer oz. pozno popoldan pa kočerja. Ta črni špageti in bučke v smetanovi omaki, stari pa ričet s kruhom.( Stari je še od takrat, ko je bil še mlad.)

naor

Brgita  

član od: 17.8.2006

sporočila: 267

2. avg 2013 8:24

Včeraj v skrinji našla še en zavitek jurčkov. Naredila sem jih z jajčki, zraven pa pojedla kruha za cel teden nazaj

Brgita

angie.orhideja  

član od: 14.7.2008

sporočila: 866

2. avg 2013 13:00

bučke z jajci, solata in sladoled:

angie :)

leandros  

član od: 19.8.2009

sporočila: 188

2. avg 2013 13:07

Včeraj: kocke piščačjega fileja v smetanovi omaki s šampinjin, zraven kuskus in skleda zelene solate

Danes: Tunina solata-jaz, ostali pa vsak po svoje, ke nimam pojma kdaj pridem danes domov 

Jutri: gremo na bazen in bomo tam kaj pojedli

Nedelja: kuham nekaj novega in pošljem sličice, če bo ratalo

leandros

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti