31. jul 2013 9:43
Petek: pizza (oblagali otroci po svojih željah)
Sobota: slivovi cmoki
Nedelja: testenine s piščančjo omako
Od ponedeljka dalje hladne solate, sadje in voda, saj so otroci na počitnicah :))))))
Brgita
31. jul 2013 9:43
Petek: pizza (oblagali otroci po svojih željah)
Sobota: slivovi cmoki
Nedelja: testenine s piščančjo omako
Od ponedeljka dalje hladne solate, sadje in voda, saj so otroci na počitnicah :))))))
Brgita
31. jul 2013 12:49
danes pečen kifelčar, pohane bučke in zelena solata...posladek: ananas s sladoledom pa pride na vrsto kasneje proti večeru
angie :)
31. jul 2013 13:41
Danes: goveja juha vzeta iz zamrzovalnika, proti večeru bo vratovina na žaru, francoska solata, kruh in limonada
babka1951
31. jul 2013 13:42
Danes pri nas: goveja juha s fritati in drobnjakom, lisičke (se jim vidi, da so zrasle v suši) z jajci, zelena solata, še vedno dobra, sorte Ovired, kruh, kozarček belega, eni smo mešali z mrzlo vodo.
Kava menda bo, pozno popoldan, ko bo sonce šlo za hrib, da se bo dalo sedeti zunaj.
rimljanka
31. jul 2013 16:16
Danes:
Kupil slive in marelice, jedo mi se cmoki, jutri bojo verjetno eni, še ne vem kateri.
ežoj
31. jul 2013 18:08
špecli in mleto meso z bučkami v omaki po trenutnem navdihu, kumarična in paradižnikova solata
Balenka
31. jul 2013 18:14
Bila je nočna peka polnjenih paprik, posledice se bodo jedle tri dni , danes s kruhom, jutri s krompirjem v oblicah, pojutrišnjem...pojma nimam, vedno pa s solato, tako ali drugačno.
ežoj, daj vprašaj beti, pardon, her Majesty, her heinous, ups, her highness, kje kupuje kajmak iz novosadske mlekarne. Hvala.
lp
mzm
31. jul 2013 18:31
ežoj je napisal/a: |
Danes: Kupil slive in marelice, jedo mi se cmoki, jutri bojo verjetno eni, še ne vem kateri.
|
31. jul 2013 19:43
Testenine, sirova omaka, ki sem jo dobila od tašče.Paradižnik,feta sir. Kompot iz in malo ribeza.
dari
31. jul 2013 21:25
Juha, pečena orada, bučkini polpeti, kumarice.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton