26. jul 2013 14:43
Boranja z govejim mesom, sladoled in še enkrat sladoled...
Topsi hvala za link. Sem rada poučena...
Proxima je pa že poučena, oziroma "priučena" - je namreč iz "foha".
Johanna
26. jul 2013 14:43
Boranja z govejim mesom, sladoled in še enkrat sladoled...
Topsi hvala za link. Sem rada poučena...
Proxima je pa že poučena, oziroma "priučena" - je namreč iz "foha".
Johanna
26. jul 2013 14:44
danes: krompirjevi njoki z zelenjavo, za sladico pa borovničeva pita:
angie :)
26. jul 2013 15:35
Danes je bilo pa kosilo pripravljeno na en,dva,tri: solata iz paradižnika, paprike, kumaric, čebule, svinjske rebrce pa so mi spekli v trgovini in se jih kar ne morem na jesti, tako so mi dobre, no na vrh pa še kozarček.
lep dan
irenakr
26. jul 2013 15:57
Danes grem mim vaškeg ribnika, pa me zagledajo, me povabijo, sprašujejo, kaj je z mano, če še jem ribe, dolgo me ni bilo pri vaškem ribniku............, objemi, poljubi........... ma, čist nerodno mi postalo, pa kaj naj jim razlagam, da je mal manjkalo, da izgubim pogoj za štipendijo. Kaj sem pa hoto, kupim ribe:
pol pa meditacija, vesolje..............saj veste kako to gre.
ežoj
26. jul 2013 16:03
Ta študent je "uns" hudiča.
Johanna
26. jul 2013 20:06
No, no, tole je pa že podobno "staremu ežoju". Upam, da ti je teknilo. Abient je res lep, krožnika pa mikavna.
Pri nas pa pire krompir, blitva "ala špinača", za tiste, ki ne morejo brez mesa pa še hrenovka.
Balenka
26. jul 2013 21:08
Vanja_v_ZDA, nič ni narobe z šopsko solato je vsem nam.Ampak moja lenoba,ker mi ni bilo za kuhat. No in danes nadaljevanje lenobe.Goveji golaž iz skrinje,zelena solata in ogromno česna.
dari
27. jul 2013 8:46
VČERAJ:
- Ričet ala LE GOURMENT maman (dodal še ogromno graha, cvetače in peteršilja + POPRAAAA)
- domači, sveži, včeraj narejeni zdrobovi SLIVOVI in MARELIČNI cmočki. (nekaj za včeraj, nekaj za danes, nekaj pa je romalo in da FRIĐIDER. Hvala dragi gospod Ežoj...z idejo )
- mešana soljat iz vrta (njam)
- deci rujnega; nekega ŠOVINJONA, ali KABARETA. Saj ne vem sedaj kdo je ŠOVINIST in zakaj mi je KABARE zapasal. Tisti, francoski. Go and figure it out
DANES:
Vabljen v goste (ali kako se to že napiše) saj želi prijatelj poskrbet, da dobim še kakšen dober pregrešen obrok, katerega nisem papcal že leta in leta-
- World famous DUNAJC by prijatelj Grga
- Pire krompir (kremast, okuse...kot se šika)
- deci rujnega
- Fižolova sol...ah saj ne morem več----->
27. jul 2013 14:26
Danes: bučna juha, ki jo je skuhal mož, ki je stručko za tovrstne juhe :), slivovi in marelični cmoki (to pa je moj izdelek), navrh pa sladoled in senčka.
lep dan želim
irenakr
27. jul 2013 14:56
Danes smo si privoščili boranjo, čevapčiče in svež kruh, paradižnik, (preveč) čebule, ajvar in kumarično solato. Za konec pa še kavo ...
Pipi MajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špargljeve blazinice
Domači Ferrero Rocher