24. jul 2013 16:18
Danes rižota iz prvih letošnjih lisičk, rukola...
Johanna
24. jul 2013 16:18
Danes rižota iz prvih letošnjih lisičk, rukola...
Johanna
24. jul 2013 16:41
Moj sin je danes imel piščančjo omako in svedrčke, jaz pa kraljevske gambere in berivko iz mojega balkona. Kuham pa paradižnikovo omako in poskusno gre na morje tudi paradižnikova omaka z gamberi.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
24. jul 2013 16:55
pečen kifeljček, bučkini polpeti, za "Metkota" čevapčiči za vzoec, mešana solata
Balenka
24. jul 2013 17:11
Pečene mini ,šopska solata, ..Posladek .
dari
24. jul 2013 21:29
Danes v znamenju žajblja: domače žajbljeve testenine na maslu in žajblju dveh vrst (ne me vprašat katerih dveh, en je zelen, drugi s pridihom vijolične) in skleda solate, zelene.
Upam, da ne bo some efekta
lp
mzm
24. jul 2013 21:39
A solate nisi naredila z žajbljvim kisom, mišzmoke?
Danes pri nas: gosta bučna juha, krompir v koščkih in stročji ižol, zabljena z ocvirki.
rimljanka
24. jul 2013 22:31
Midva danes pravo poletno kosilo: jota (našli v zamrzovalniku), plus par domačih klobas, še najbolj so bile podobne pečenicam; sem jih spekla na svinjski masti, dodala joto in vse skupaj še malo pogrela ... res, lahkoten, nenasiten poletni obrok ...
mamamia
25. jul 2013 6:16
anja je napisal/a: |
MBrando, ker vem da obožuješ mak in zdaj preberem da tudi buče, ti predlagam moj recept za tikvino pogačo http://www.kulinarika.net/recepti/5191/sladice/bucna-po
|
25. jul 2013 7:53
MBrando: navadne vrtne bučke bodo ok
Včeraj smo jedli boranjo (z domačega vrta)....zvečer pa je sodelavka prinesla belokranjsko pogačo
ANJA
25. jul 2013 8:00
Miška, mene so pa očarale tvoje žajbljeve testenine.
P.S. midva sva na bučkah, paradižniku, mlademu krompirčku, bolj vse pečeno in svežih solatah, mož še na pečenih kosih piščanca, sladoledu, vodi. Dobro, a ne prav pretresljivo in kulinarično zahtevno.
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolka v srajčki
Mehiške taco košarice