Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

27. jul 2013 14:59

irenakr je napisal/a:

Danes: bučna juha, ki jo je skuhal mož, ki je stručko za tovrstne juhe :), slivovi in marelični cmoki (to pa je moj izdelek), navrh pa sladoled in senčka.

lep dan želim

irenakr

A vi tudi!!!
Mater, od kod gospod EŽOJ jemlje to energijo, da nas tako zacumpra. Piš me v uho z njegovim fotkičem, kompozicijo in umetniško noto. Se bomo tako razvadli, da bomo samo še izvajali COPY-PASTE kosilo

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8902

27. jul 2013 16:04

SOBOTA:

Morski sadeži in

kalamari z dodatkom kus-kusa;   

mešana solata (čičerika, feta, 

olive, korenček, bučka, malancan)

Pozdravček!

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15433

27. jul 2013 16:57

Danes filane paprike, kruh, zelena solata. Pa pivo na bližnjem hribčku. Jutri pa 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

dari  

član od: 21.8.2004

sporočila: 1521

27. jul 2013 18:25

Po starem,šopska solata,pečena jajčka,..Posladek,sočne breskve.

dari

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

27. jul 2013 19:29

naor je napisal/a:

Miška, mene so pa očarale tvoje žajbljeve testenine.

P.S. midva sva na bučkah, paradižniku, mlademu krompirčku, bolj vse pečeno in svežih solatah, mož še na pečenih kosih piščanca, sladoledu, vodi. Dobro, a ne prav pretresljivo in kulinarično zahtevno.
naor

Voda, moka, žajbelj in maslo, zdi se mi, da je tvoj jedlinik zahtevnejši

Danes: reciklirani ostanki pečenke od predvčerajšnjim

skleda zelene solate, refošk

lp

mzm

majaos  

član od: 14.5.2012

sporočila: 510

27. jul 2013 21:58

na dopustu, taščina istrsko-dalmatinska kuhinja: mineštra s fažoleti i kobasico

majaos

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

28. jul 2013 10:14

Danes do skrajnosti poenostavljeno: zeljna solata s krompirjem (kuhan ob 7h zjutraj, ko je bila klima še primerna za kuhanje) pa jajčne omlete z jetrci (poskus ponarejanja enega zajtrka iz židovske restavracije na predzadnjem dopustu....). Sicer pa od jutra do večera ledeni čaj v neomejenih količinah (tudi kuhan v največjem piskru ob 7h zjutraj).

Sonja

Pipi Maj  

član od: 27.7.2013

sporočila: 104

28. jul 2013 11:05

Goveja juha (čari kocke), testenine z omako, ki sestoji iz vsega, kar je bilo nujno potrebno porabiti (paradižnik, kranjska klobasa, paprika, bučke), in zelena solata s fižolom. Sladica: kavica in sladoled.

Pipi Maj

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

28. jul 2013 11:49

Ta močnejši družinski član bo kmalu vijoličen: ocvrte jajčevce (z našega vrta)  namesto zrezka si je naročil, za solato pa dušene jajčevce s paradižnikom in začimbami, ohlajeno in potem pokapljano z limoninim sokom (našel recept v eni knjigi o arabski kuhinji). Jaz pa mlad pečen krompirček in hrustljava zelena solata z maminega vrta in seveda dobršen kos zapečenega puranjega fileja ...

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti