24. jul 2007 11:54
Dragi smrketa oz. ariella_3: Kdo je pa rekel da sta mi DALA pol hiše? Nič ni nikjer napisano in še enkrat ponavljam (pa ne zato ker bi se smilila sama sebi), da ne obsojat, če ne poznaš vseh dejstev. Naj povem, da niti ključa od svojih vrat nimam, tako da se ne morem zaklenit, če bi hotela in stalno hodijo gor, tudi kadar me ni doma. Moja starša, sta nekaj mesecev po tem, ko sem prišla prvič domov in ko sem začela hodit s sedanjim fantom zahtevala od mene (takrat sem imela 25 let), da naj ga pustim ali pa naj plačujem mesečno najemnino v lastnem domu. Tata me celo ni izpustil iz hiše, ker nisem hotela plačat, dokler nisem zagrozila s policijo. A vidve bi jo? Torej ne morem govoriti o tem, da je kaj moje. Mislim da vsak človek, ki trezno razmišlja, jasno vidi iz napisanega, da me starši niso izpustili iz svojega gnezdeca da bi poletela in mogoče tudi padla ter se na napakah učila. PS: Mogoče bi bilo pametno forum poimenovati kako drugače. urska Sporočilo je spremenil(a) primorka dne 24. jul 2007 13:19:29