23. mar 2007 8:44
Frina, kako si mi upaš kaj takega pripisovat pa me sploh ne poznaš? Ker je seveda tvoje mnenje daleč od resnice, se seveda tvojim besedam samo smejim, ni niti malo važno kaj si ti misliš, še posebej zato ne, ker me sploh ne poznaš. Me pa zelo čudi tako razmišljanje..očitno se nisi potrudila razumeti mojih izjav, ker drugače kaj takega ne bi pisala. Pa od kje si sploh prišla na kaj takega?? Res čudno..ljudje si marsikaj domišljate in izmišljate.. Drugače pa srčno upam, da bodo bolniki čimprej uslišani in da se bodo odgovorni držali svojih obljub! ( Besedilo Miškoline)
Svet je pol Miškolin, in mene je strah, da srečam kako Miškolino in da jo prepoznam na podlagi njenih razmišljanj.
Moje mnenje temelji samo na tem, kar si napisala, ker samo to kaže tvoje stališče, In zanimivo, TI si prepričana, da je
- moje mnenje je daleč od resnice,
- mojim besedam se samo smejiš,
- ni niti malo pomembno, kar mislim
- nisem se potrudilia, da bi te razumela.
Vidiš, Miškolina, na smrt se bojim ljudi, ki imajo edino zveličavno mnenje, ki se posmehujejo sogovorniku, ki jim je drugačno mnenje popolnoma nepomebno in ki so prpričano, da se DRUGI ne potrudijo, da bi jih razumeli.
S tvojimi besedami bi lahko opisala stališče odgovornihv zdravstvu do nas, uporabnikov, ki nikoli ne sprevidimo ( njihove) resnice, ki se nam posmehujejo, ki nismo niti malo pomembni in se jih ne potrudimo dovolj razumeti. Ja, jaz se bojim osebkov v zdravstvu, ki razmišljajo tako. Zdaj pa se res lahko zasmejiš na ves glas, saj te nihče ne pozna in to je tudi dobro.
Za konjem se praši samo zaradi umazanije na poti in tudi šepavo kljuse dviguje prah.
Frina