Neckermann

tresk  

član od: 4.8.2006

sporočila: 115

4. apr 2008 20:13

anamarija1 je napisal/a:

Zakaj pa ne pišete njim preko elektronskga naslova? Dvomim, da bo kaj pomagalo, če se boste tukaj razburjale, lahko le rečem, da so sila neresni.[jezik]

Anamarija [srecen]
Jaz sem jim pisala, pa ne samo enkrat. Pa so me vsakič "odslovili", da pač oni ne morejo pomagat, če določenega izdelka ni in so mi kratkomalo preklicali naročilo in za njih je bila zadeva zaključena (beri med vrsticami: nam je prav vseeno če še kdaj naročite pri nas ali pa ne. Ena stranka gor al pa dol!). Tako da tudi če njim pišeš ne pomaga prav nič..... Follow your dreams....

vitoria  

član od: 24.11.2006

sporočila: 25

12. apr 2008 22:08

Pri nas so te izkušnje že prav redne,vsakič ko kaj naročimo v družini,nihče nič ne dobi primer jaz si naročim spodnje perilo,hlače,bluzico,majčko mož tudi tako in pride paket samo z enimi hlačami in majčko,z sporočilom trenutno nedobavljivo,ne vem zakaj pošiljajo kataloge in ko hočeš naročiti takoj jih že ni na zalogi potem naj označijo katere ni možno dobiti ne vem v čem je štos da nekaj oglašujejo in potem ni nič od tega,skozi je tako,ni se še zgodilo da bi dobili kar točno naročimo,mislim da pol kataloga oblek ni možno dobiti,tudi ko dobiš trenutne akcije majhne kataloge ni šans da dobiš kar si naročil.Tako da najbolje je iti do trgovine probat,in plačati pa še vidiš kakšna je kakovost. vitoria

barb*  

član od: 19.12.2005

sporočila: 157

13. apr 2008 7:16

Tudi jaz sem nezadovoljna s to kataloško prodajo. Kar sem naročalo je velkokrat prišlo čist drugačno, kot je izgledalo na slikah ali pa sploh ni prišlo. Quelle mi je veliko bolj všeč. Redko se zgodi, da izdelka ne dobim in ponavadi dobavijo v enem tednu. Pa kakovost se nikakor ne more primerjati z Neckermannom. barby

marjeta10  

član od: 5.6.2007

sporočila: 313

13. apr 2008 8:28

Jaz sem pa zadovoljna z neckermannom,ker kot VIP-kupec naročim več izdelkov ,vzamem kar mi ustreza(plačam na položnico ,katero mi pošljejo zraven) ,ostalo pošljem nazaj in to je to!Naročam pa vse preko interneta je večja izbira kot v katalogu in sproti lahko vidiš kaj imajo na zalogi in česa nimajo.

lp

marjeta10

mark5  

član od: 4.4.2008

sporočila: 443

30. jun 2008 10:15

Tudi jaz nimam slabih izkušenj vedno dobim kar naročim če mi nekaj ni prav pošljem nazaj pa je.Že pri naročanju me operaterka opozori če kakšnega izdelka ni več.Važno je da pošlješ točne mere in seveda svoje želje.vem pa zagotovo da se tukaj ne bodo rešile težave z reklamacijo ampak na ustreznem mestu. mark5

koki21  

član od: 6.11.2007

sporočila: 6

30. jun 2008 11:44

JAz bi tudi imela štacuno brez zaloge in bi pri vsakem naročilu klicala v tujino naj mi pošljejo naročeno. Tako dela neckerman Slo, tako je prav super poslovat. Cene imajo za slabo kvaliteto pretirano visoke. Škoda, ker nimate časa hodit po trgovinah, kjer se dobi bolj kvalitetna roba za nižjo ceno. Pa ko so akcije ima H&M po 2 in 5 evrov modele, ki so pomladi prišli na police, pa C&A super akcije. Neckerman ima pa večino umetne materiale, bombaži so pa dragi kot tisti od slo proizvajalcev. Ja, pač služijo zaradi vaše lenobe in nakupov iz naslanjača in to fajn služijo. Neckerman je tudi ponudnik najslabših izdelkov kataloške prodaje. Vendar to vedo bolj v tujini, tle nas pa še mal farbajo, ker smo naivni in leni. Pa prijetne nakupe še naprej! koki21

koki21  

član od: 6.11.2007

sporočila: 6

30. jun 2008 11:53

Katka lopatka tudi jaz sem visoka več kot 180 cm in v trgovinah slo proizvajalcev ne dobim oblačil zase, jih pa dobim v trgovinah tujjih proizvajalcev in sem super modno oblečena. Je pa treba se mal sebi prilagajat, nosit krila do kolen, ker dolga so za našo višino prekratka, kratke plaščke, hlače so sedaj tudi moderne vseh dolžin. Edino kar je ne dobim kavbojk, ker v slo dolžine 36 nimajo, po nje pa bo treba v tujino menda.
katka lopatka je napisal/a:
No, saj sem že nekaj pisala o tem na prejšnjih straneh, vendar mi je malo narasel pritisk ob nekaterih komentarjih, tako, da se bom malo ponovila... Emily, se popolnoma strinjam s tabo. Sama sem ze naše razmere in izbiro oblačil V SLO zelo visoke postave, čez 180 cm. V trgovinah ne dobim ama nič, zato prosim komentarji ala Biserka v tem primeru niso sprejemljivi... Naj se kdo postavi v našo kožo, ko po trgovionah ne dobiš NIČ sebi primernega, mladostnega in modnega...Kar ti je prav, je pa res za stare mamce, bohpomagaj. Pri nas je ni stvari za večje postave (ne debelejše, ker to nisem), vendar so rokavi prekratki, čez rame premajhno...ker višina pobere tudi svoje po širini, pač vse je večje. Vendar model bi zame vseeno moral biti še vedno normalen, recimo tejlirano, pa te tunike z naramnicami in večjimi izrezi... Meni vse to paše, ampak številke pa so mikroskopske. Tisti šiv pod oprsjem na tunikah meni pride po sredi :) Oblačila za "močnejše" pa so absolutno preširoka. Rabila bi normalne kroje majic, jopic, oblekc,l e da bi bile malo pozoomirane, hihi. Tako, kot to narediš s slikco, ki povečana še vedno prikazuje eno in isto, le da je namesto 3 krat tri velika 7 krat 7...Zato so ti katalogi res izvrstna rešitev, saj ponujajo številke, ki imajo predvsem daljše rokave in hlačnice. Jaz praktično kupujem vsa oblačila po vseh katalogih in, vsaj tako pravijo, sem ena najbolj "zrihtanih" žensk v firmi... katka Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 13. jul 2007 22:23:17
koki21

tresk  

član od: 4.8.2006

sporočila: 115

30. jun 2008 18:56

koki21 je napisal/a:
Ja, pač služijo zaradi vaše lenobe in nakupov iz naslanjača in to fajn služijo. Neckerman je tudi ponudnik najslabših izdelkov kataloške prodaje.
Res da sem bila že večkrat razočarana zaradi nedobavljivih izdelkov (kot sem že prej napisala), ampak s tem se pač ne morem strinjat. Jaz pač velikokrat ne v trgovini ne dobim oblačila, ki bi mi bil prav in všeč hkrati. In nekateri pač ne obožujemo celodnevnih "izletov" po trgovinah, na koncu si pa samo "zmatran kot konj" (se opravičujem izrazu), kupil pa nisi nič, ker nisi nič pamentega našel. Ne hvala! Pa tudi glede kvalitete...obleke ki sem jih naročila pri neckermannu npr. tudi enkrat niso "šle ob barvo" medtem ko za nekatera "kvalitetna" oblačila iz trgovine ne morem trditi tega. Pa ko smo že pri najslabših izdelkih iz kataloške prodaje. Od mami teta in jaz sva skoraj istočasno naročili kostim - jaz pri Neckermannu ona pri Quelle.....medtem ko sem jaz super zadovoljna (prav mi je, kot ulit bi se reklo, kvaliteta je praktično enaka kot iz trgovine če ne še boljša, pa še ceneje sem ga plačala), ga ona skoraj nikoli ne obleče, ker je čudno narejen in na splošno se ne more primerjat z mojim. Follow your dreams....

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

27. avg 2009 13:30

Da se še jaz malo po dolgem času razburim čez neckermanna. Prejšnji teden sem dobila mail, da imajo veliko razprodajo, da ne nekladam, tole: http://www.neckermann.si/tree.aspx?nodeid=23128 Takoj, ko so s to famozno akcijo začeli, sem naročila nekaj stvari, jasno, če so pa samo 1 ali 2€, sem takoj ugotovila, kaj vse bi imela. Do danes so sicer že veliko stvari izbrisali, ker jih očitno ni več. Moj problem oziroma jeza pa tiči v tem, da so mi napisali, da je vse, kar sem naročila, razprodano, potem pa vidim, da so nekatere stvari še danes v prodaji, samo pod drugo ceno. Na primer odpirač za buteljke je bil 1€ - razprodan, danes pa vidim, da ga še kako imajo, ampak po 4€. In tako je še z nekaj izdelki, ki sem jih naročila, pa jih ne bom dobila, razen če naročim ponovno, jasno po višji ceni. Pa tukaj gre iz danes na jutri, praktično čez noč so spremenili cene, tako da ne kupim izgovorov o dobavi nove pošiljke, drugačnih pogojih..., ker gre za isto akcijo, ki je aktualna, mislim da od petka. Zanima me, če je to sploh zakonito, da eno stvar označijo za razprodano in jo hkrati v okviru iste akcije podražijo, se pravi, da jo dejansko imajo na zalogi?

jana 07  

član od: 8.10.2004

sporočila: 187

27. avg 2009 17:13

Meni se je zgodilo isto, mail sem odprla 7 minut pa prejetju, takoj naročila nekaj artiklov, vse je razprodano oz. nedobavljivo.ZA en artikel, ki ima status OK, pa je naročilo na moji šifri vpisano kot vrnjeno, čeprav nisem dobila niti obvestila, da me čaka na pošti. Ja Petkica imaš prav, zadnje čase se milo rečeno obnašajo neposlovno oz. nas nategujejo kot elastiko. S takim načinom poslovanja bodo izgubili precej strank, jaz jim bom zdajle poslala mail in jim sporočila svoje nezadovoljstvo. jana 07

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti