Neckermann

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2740

4. apr 2008 10:18

Tocno teh ne, imam pa ene podobne, ki sem jih tudi kupila prek Neckermanna leta nazaj. Res lahko rezes po njih, tako kot po plasticnih deskah. Tudi enako se pozna ;-). Meni so vsec. LP, R.

tresk  

član od: 4.8.2006

sporočila: 115

4. apr 2008 10:31

Živjo! Nisem vseh komentarjev brala, ampak se bom kar pridružila komentarju tabine. Jaz sem zadnje čase že večkrat eksplodirala od jeze, ker so dali izdelek v katalog in sem ga naročila drugi dan po prejemu kataloga in sem dobila odgovor da je žal razprodan! Ok, to sem še "požrla", živce sem izgubila potem, ko je čez en mesec prišel nov katalog, ne boste verjeli, v njem je bil taisti razprodani izdelek! Takrat sem pa totalno izgubila živce in sem poslala mail gospe vodji prodaje (oz. nekaj podobnega) in jo vprašala, s kakšnim namenom zavajajo kupce in zakaj dajejo v katalog izdelke, za katere vejo, da so že zdavnaj razprodani. In mi je kratko in jedrnato odgovorila, da ni njihov namen zavajati kupce, ampak da katalog dajo tiskat že prej, kot pa ugotovijo da so določeni izdelki razprodani. Ko sem pa to prebrala sem bla pa še bolj Mislim, ne vem kako si lahko dovolijo takšno nesramnost in nestrokovnost, obenem pa upajo, da bodo obdržali svoje stranke! Sem pa tudi enkrat naročila eno majico s kratkimi rokavi in je prišel odgovor da je "žal razprodana" in sem bolj za štos kot zares to isto majico naročila še enkrat (iz istega kataloga, z isto številko, isto barvo,....) in so jo pa čudežno našli in poslali! Jaz si to razlagam tako, da se pač tistim ki obdelujejo naročila ne da pogledat ali je izdelek na voljo ali ne, ampak lepo avtomatsko odgovorijo da je razprodan. lp Follow your dreams....

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

4. apr 2008 10:43

Zakaj pa ne pišete njim preko elektronskga naslova? Dvomim, da bo kaj pomagalo, če se boste tukaj razburjale, lahko le rečem, da so sila neresni.

Anamarija

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

4. apr 2008 11:38

Tudi jaz sem že pred časom nehala pri njih v tolikšni meri naročat (kakšen idelek se še kdaj najde, za katerega mi ni tako hudo pomembno, če ga imajo ali ne, mi je pač všeč in če ga imajo super, če ga nimajo pa tudi v redu), zato so mi 1x poslali pošto, da se opravičujejo, če kdaj v preteklosti niso mogli izpolniti naročila in da bodo to v prihodnosti popraviti. Verjetno so opazili, da sem nehala pri njih naročat. Me pa zanima, če se je to dejansko zgodilo? Kakšne so vaše izkušnje? katjushka

zvezdica55  

član od: 8.8.2006

sporočila: 555

4. apr 2008 12:21

Jaz imam tako plastnično podlogo, jo pa nerada uporabljam, ker nimam dobrega občutka za rezanje. Se mi zdi kot, da bi rezala kar po pultu, ker je tako tanka. Deska ublaži rezanje. Včasih jo uporabim, ko imam kaj več skeljanja, da potem napravim lijak in stvari presujem. Drugače pa raje uporabljam deske iz plastične mase. zvezdica55

senka  

član od: 19.11.2005

sporočila: 343

4. apr 2008 14:32

evo da še jaz primaknem svoj piskarček::naročila sem mizico,hlače,jakno*2,obleko in dobila sem mizico po enem tednu hlače in obleko(vrnila) in konec nič več nobene pošte ""a je dobavljivo,nimamo,imamo!!!????Tak da je to bilo moje zadnje naročilo!!Sem nezadovoljna,nebom več naročila nič večQ!! senka

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

4. apr 2008 15:44

***Amy***, in kaj te je tako razočaralo v tistem linku?????? Saj je bila Sarcha izbrana, ne?

LP

cervus

***amy***  

član od: 24.1.2008

sporočila: 289

4. apr 2008 15:49

sarcha je napisal/a:
hejla punce! takole je.. na internetu je pisalo, da je za mojo kategorijo nagrada brezplačni najem avtomobila za 1 mesec. pa piše še, da se obvezujem, da dam intervju za neckermann oz. druge medije na zahtevo neckermanna. in to je to.. veliko ljudi je mislilo, da bom zdaj v katalogu itd..ubistvu bo samo objavljeno v njem da sem zmagovalka te kategorije. nič ne rečem, vse lepo in prav, nagrada bo takšna, kot je pisalo že na začetku.. ampak po pravici povedano, sem kar malo razočarana. lansko leto so baje vsi finalisti imeli pogostitev, predstavili so jim neckermann.. jaz sem pa včeraj samo dobila email, da mi čestitajo, in pa kontaktne podatke, na koga se moram obrnit za avto in NIČ drugega. sem jim potem napisala, kakšne so moje obveznosti in so rekli da jih nimam. sem pričakovala, da me vsaj povabijo k njim, da me spoznajo pa tko.. saj je njihovo tekmovanje, dejansko pa od njihove firme ne dobim nič. so mi rekli prijatelji, da bi pa usaj kakšen bon lahko dali, če ne drugega pa kakšno darilce npr. obesek za ključe.. karkoli.. sej imeti avto en mesec bo prov fajn, samo lahko bi se neckermann bolj izkazal.. to je samo moje mnenje.. povejte še vi.. sarcha
......tudi jaz sem ji privoščila kaj več, elaphus! Ampak izbrana pa je res. Povsem zasluženo seveda. Vsaj to no. ***amy***

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti