Neckermann

Čokoladica  

član od: 29.7.2005

sporočila: 21

9. apr 2007 10:23

Bon še jaz pristavila svoj lonček. Pri Neckermannu in Quelle kupujem že nekaj let. Ker nosim večje številke, sem nekako našla svojo 'pravo mero' in kroj in glede tega sem zadovoljna, ker so kroji res prirejeni močnejši postavi, tudi kvaliteta je solidna, glede na to, da skoraj nikoli ne kupujem dragih oblačil. Kupovali smo že vse, od obleke do perila in posteljnine pa kaj malega za v kuhinjo.

Kar se tiče dobave, je pa seveda druga zgodba. S Quelle imam do zdaj samo dobre izkušnje, Neckermann pa zelo niha. Od tega, da pomotoma pošljejo ene 3 številke prevelik pulover (naročila 48, dobila 54) ali hlače, ki ne ustrezajo velikosti (za sina naročila 48, pisalo 48, morale so biti tako od oka vsaj 52 in še ful predolge), do tega, da bi lahko bil katalog zaradi mene vsaj 3x tanjši. Ravno prejšnji teden sem za moji hčerki naročila nekaj oblačil, pa jih že ob naročilu več kot polovica ni dobavljiva. Halo! Začetek aprila, pa so jim pošla poletna oblačila? Prav žal mi je, ker si je mlajša hčerka tako želela en rokerski komplet, hlače in majica s pasom in verižico (kar je v trgovinah težko najti na enem mestu) in zdaj bo ostala brez ali pa bo dobila konec junija 1 kos. Zase že po izkušnjah izberem tako za enih 150 - 200 eurov, ker potem itak dobim samo za 50-70.

Čokoladica

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

12. apr 2007 21:44

Tako, glede naše debate o neckermannu in drugi kalatoški prodaji konfekcije, se čutim dolžno, da vam posredujem informacijo o La Redoute. V 8-ih dneh od dneva naročila sem prejela paketek z VSEM naročenim blagom v vrednosti 50€, dodanim darilom: (semiš) torbico z denarnico in zajetnim katalogom, vse lično zapakirano. Vsak artikel je pakiran vrečico, ki se ob enkratnem odpiranju ponovno zalepi, da lahko blago, če ti ne ustreza, ponovno zapakiraš, z vmesnimi lističi-resnično pohvalno. Ker so hlače za eno številko prevelike (to mi je všeč...morda pa sem kaj shujšala ), jih lahko vrnem in brez dodatnih stroškov pošiljanja prejmem ustrezno številko. Moram prizanti, da sem pozirtivno presenečena, blago je kvalitetnejše, kot se mislila.... Bom poskusila še z naročilom iz debelejšega kataloga, ki je prava paša za oči... kar prelepo, da bi bilo res. Topel pomladni konec tedna vsem, tabina

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

12. apr 2007 23:22

Pri Neckermanu kupujem že kar nekaj let in do sedaj mi nikoli niso poslali kar nisem naročila (recimo prevelike številke). Vedno me obveščajo od dobavljivosti blaga. Res, da včasih ostanem tudi brez naročenega blaga, vendar sem bila sama kriva, sem pač predolgo odlašala. Naročam srednje in dražja oblačila iz njihovega kataloga, ker vem, da je za malo denarja malo muzike-tudi pri Neckermanu. Prvo naročilo pri La Redoute je bilo zelo pozitvno. Dobavljeno v roku, kvaliteta odlična, cena primerna. Ampak tokrat; naročila sem 24.februarja. Še danes nimam naročenega blaga. Kakšne tri tedne nazaj sem klicala, kdaj dobim blago; ni na zalogi... Na obljubo, da mi pošljejo veliki katalog pa so pozabili... Imajo pa fantastične stvari... Mateja

bosa  

član od: 14.2.2006

sporočila: 247

13. apr 2007 8:24

Pozdravljeni! Naj še jaz dodam svoje. Ko sem brala odgovor Katke Lopatke, se mi je zdelo, da berem sebe:) Tudi jaz sem že dolgo Neckermannov kupec in sem z njimi zadovoljna. Do sedaj je vse štimalo. Sem pa tudi sama visoka 180, pa imam tud velike balone...in mi neckermanove stvari kr pašejo. Tudi hlačnice in rokavi so primerne dolžine, kar je v trgovinah kar problem. No, pa lep pozdrav! bosa

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

13. apr 2007 12:37

Tudi jaz že dolgo naročam pri Neckermannu in sem tudi že VIP kupec in tako kot marsikdo, tudi jaz naročim, plačam pa v 15-ih dneh. Se mi je pa enkrat zgodilo, da sem naročila blago (material) za sedežno, sem mislila, da bi najprej pogledala kakšne kvalitete je material in se potem odločila za nakup sedežne (trosed-kavč, dvosed in 1x fotelja). Po 14-ih dneh me je skoraj kap! V dnevni je že stala sedežna... Seveda sem poklicala in rekla, da gre za pomoto, da sem hotela samo material, pa so mi rekli, da ni problema, da pridejo jutri in odpeljejo (moram reči, da so jo še po naših stopnicah gor prinesli, kar ni bil mačji kašelj); seveda sem jim rekla, da se ne mudi toliko, da bom še malo pregledala material, itd. in sedežna je že 6 let doma... Sem zadovoljna. Z oblačilo pa je tako-tako... Včasih je o.k., včasih pa ga mimo brcnem. V tem primeru pač vse skupaj vrnem. Lp, Silva

mai  

član od: 2.3.2007

sporočila: 447

13. apr 2007 13:07

Tudi jaz sem pri Neckermanu VIP kupec in moram reči, da sem do sedaj z njihovo ponudbo in dobavo naročenega zelo zadovoljna. Tako, kot pravi Jokl, sem sama kriva, če ostanem brez česa, ker predolgo odlašam z naročilom. Drugače jih pa lahko samo pohvalim. Malo manj pohvalno pa za Quelle, ker ti 5 stvari pošljejo šestkrat. Kako jim to uspe, vedo samo oni. jana

mina20  

član od: 19.4.2007

sporočila: 389

25. apr 2007 21:25

Jaz sem tudi kupovala pri njih. 2 leti nazaj sem naročila dvodelne kopalke in jih tudi dobila. Sedaj jih še vedno imam in so prav takšne kot prvi dan. Ko pa sem letos naročila kopalke - ločeno zgornji in spodnji del sem najprej dobila samo spodnji del kopalk, čez mesec dni pa še zgornji, ker baje ni bil prej dobavljiv. Za zgornji del poštnine nisem plačala, čeprav so mi ga poslali kasneje. LP mina20

londonska rezina  

član od: 1.6.2006

sporočila: 312

25. apr 2007 21:50

Mina20, katere kopalke si pa naročila? Jaz sem tiste, ki se kombinirajo in so bile grozne.Pa ne vem ali sem grozna jaz ali pa te kopalke. Modrc je bil čisto deformiran, zvit in je oblečen deloval isto. Si ti zadovoljna? Jaz sem jih poslala nazaj. londonska rezina

Tanja05  

član od: 26.12.2003

sporočila: 392

27. apr 2007 13:16

Kakšne pa imate izkušnje glede velikosti oz. št. pri La Redoute. Glede na to, da so po navadi francoske številke manjše, ali je potrebno naročiti večjeo številko? Tanja

iri  

član od: 12.11.2001

sporočila: 247

5. maj 2007 17:36

Še moje izkušnje z nakupi pri Neckermannu: Večino stvari, ki sem jih naročila je bilo nedobavljivih. Ravno to se mi je zgodilo pred nekaj dnevi. Naročila sem kar precej, za skoraj 200 €, pa so sporočili, da velika večina blaga ni dobavljiva. Naročila pa sem iz zadnjih katalogov, ki so v veljavi do 31.7.07. Sem zahtevala pojasnilo, bomo videli kakšna bo njihova razlaga pa še z ZPS sem jim zagrozila. Ni sicer v moji navadi, da se prepiram, ampak res mi je kri zavrela. Pri La Redoute pa čakam bluzico že 2 meseca.Upam, da jo dobim do jeseni. Naročila sem še dve majčki za moža, sem jih dobila skoraj takoj. Ena je v redu, drugi pa so se rokavi raztegnili, da ja kar grdo. Je pa res, da so bile poceni. Lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti