9. apr 2007 10:23
Bon še jaz pristavila svoj lonček. Pri Neckermannu in Quelle kupujem že nekaj let. Ker nosim večje številke, sem nekako našla svojo 'pravo mero' in kroj in glede tega sem zadovoljna, ker so kroji res prirejeni močnejši postavi, tudi kvaliteta je solidna, glede na to, da skoraj nikoli ne kupujem dragih oblačil. Kupovali smo že vse, od obleke do perila in posteljnine pa kaj malega za v kuhinjo.
Kar se tiče dobave, je pa seveda druga zgodba. S Quelle imam do zdaj samo dobre izkušnje, Neckermann pa zelo niha. Od tega, da pomotoma pošljejo ene 3 številke prevelik pulover (naročila 48, dobila 54) ali hlače, ki ne ustrezajo velikosti (za sina naročila 48, pisalo 48, morale so biti tako od oka vsaj 52 in še ful predolge), do tega, da bi lahko bil katalog zaradi mene vsaj 3x tanjši. Ravno prejšnji teden sem za moji hčerki naročila nekaj oblačil, pa jih že ob naročilu več kot polovica ni dobavljiva. Halo! Začetek aprila, pa so jim pošla poletna oblačila? Prav žal mi je, ker si je mlajša hčerka tako želela en rokerski komplet, hlače in majica s pasom in verižico (kar je v trgovinah težko najti na enem mestu) in zdaj bo ostala brez ali pa bo dobila konec junija 1 kos. Zase že po izkušnjah izberem tako za enih 150 - 200 eurov, ker potem itak dobim samo za 50-70.
Čokoladica