Neckermann

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

27. avg 2009 21:29

Mene pa, odkar lahko plačaš potem s položnico ko že vse probaš in ti ni treba čakat vračila denarja to ne obremenjuje več, saj lahko dobim tri ali pa eno stvar, če mi ni všeč sam nazaj zapakiram in je rešeno. Nikoli pa ne kupujem tam stvari, ki bi jih nujno potrebovala,samo če mi je kaj všeč(majčke al pa kakšna jopica) evagirl

Teka  

član od: 21.8.2005

sporočila: 1151

8. feb 2011 8:23

Osvežujem temo...

Pa ste zadovoljne s kvaliteto teh oblačil ? Jaz vsake toliko kaj naročim, ampak malo stvari je bilo potem vredu. Na sliki je videt precej lepše.

Teka

MOON  

član od: 18.6.2008

sporočila: 187

8. feb 2011 10:33

Sama sem tudi nehala oddajat naročila pri neckermanu že pred več kot enim letom.Teka na sliki je zmeraj videti lepo, pa naj bo karkoli.Jaz sicer oblačil nisem nikoli naročila, enkrat samkrat dva nederčka,pa še to je bil živ obup, pa nista bila prav poceni.Klicala sem da jih bom vrnila nazaj na njihove stroške, pa ženska ni nič kaj preveč komlicirala.Ja se mi zdi da so se fejst pokvarili pri neckermanu. Lep sončen pozdrav MOON

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

8. feb 2011 17:53

Nekatere stvari so tudi OK. Sploh za večje številke.

Vsako stvar lahko vrneš na njihove stroške.

Pač naročiš več in obdržiš samo tisto, kar je v redu.

Nasja

Tanaya  

član od: 10.12.2010

sporočila: 152

16. feb 2011 19:18

Mi imamo z Neckermannom kar dobre izkušnje. Predvsem mama dobi zase super zadeve(velike številke), ki jih v trgovini ne. Je res, kar omenjate, da se zgodi da naročenega (že takoj po prejemu kataloga) ni na zalogi. Lani si je tako kupovala kopalke. Naročila enih 20 kom(si res težko najde primeren model), probala, si izbrala, neustrezno poslala nazaj in plačala v 15ih dneh. Jaz imam skoraj vso pohištvo iz Neckermanna (ker sem imela možnost vzeti na obroke). Doma sem imela mizo, ki sem jo odpakirala šele po letu in pol(zaradi problemov pri renovaciji stanovanja) in je bila zlomljena. Neckermann mi jo je po letu in pol vzel nazaj na njihove stroške. Dobila sem dobropis. Mislim, da mi tega nobena trgovina pri nas po tolikšnem času nebi naredila. Nekaj dni po tistem, ko sem naročila pohištvo so imeli znižanja na vse. Jaz sem naročeno stornirala in naročila ponovno, ter prihranila. Vse naročeno sem po par mesecih tudi prejela(ne naenkrat). Z posteljino je tak ene so ok, druge ne. Prav tako pri mojih oblačilih. Kopalke sem dobila v roku 4 tednov. So super. Menim, da je roba tak kot v trgovinah. Ene zadeve so super, druge pa ne. Je pa res, da dobava traja in da vsega nimajo na zalogi. Pakete pa vračam itak na njihove stroške. To imajo že par let na poštah urejeno. Če zadevo nujno rabite, ne naročat preko katalogov. Tanaya

Teka  

član od: 21.8.2005

sporočila: 1151

17. feb 2011 16:14

Pred 14. dnevi smo naročili preko spleta kar precej oblačil. Danes smo dobili prvo rundo, nekaj ni znano rok dobave, nekaj pa nimajo na zalogi.

Kar smo do sedaj naročali preko katalogov, smo vedno morali zavrnit. Vedno je bilo tako " cunjasto", a danes smo prav z vsemi oblačili zadovoljni.

Teka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti