16. feb 2011 19:18
Mi imamo z Neckermannom kar dobre izkušnje.
Predvsem mama dobi zase super zadeve(velike številke), ki jih v trgovini ne. Je res, kar omenjate, da se zgodi da naročenega (že takoj po prejemu kataloga) ni na zalogi.
Lani si je tako kupovala kopalke. Naročila enih 20 kom(si res težko najde primeren model), probala, si izbrala, neustrezno poslala nazaj in plačala v 15ih dneh.
Jaz imam skoraj vso pohištvo iz Neckermanna (ker sem imela možnost vzeti na obroke). Doma sem imela mizo, ki sem jo odpakirala šele po letu in pol(zaradi problemov pri renovaciji stanovanja) in je bila zlomljena. Neckermann mi jo je po letu in pol vzel nazaj na njihove stroške. Dobila sem dobropis. Mislim, da mi tega nobena trgovina pri nas po tolikšnem času nebi naredila.
Nekaj dni po tistem, ko sem naročila pohištvo so imeli znižanja na vse. Jaz sem naročeno stornirala in naročila ponovno, ter prihranila. Vse naročeno sem po par mesecih tudi prejela(ne naenkrat).
Z posteljino je tak ene so ok, druge ne. Prav tako pri mojih oblačilih. Kopalke sem dobila v roku 4 tednov. So super.
Menim, da je roba tak kot v trgovinah. Ene zadeve so super, druge pa ne. Je pa res, da dobava traja in da vsega nimajo na zalogi. Pakete pa vračam itak na njihove stroške. To imajo že par let na poštah urejeno. Če zadevo nujno rabite, ne naročat preko katalogov.
Tanaya