Ceca v ljubljani

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

21. feb 2007 21:35

Saj pa te ova nena hodi v Slovenijo zaradi nas, ampak zaradi zaslužka - pa puno južne braće je tu, jebeštriga! tumpika

dalsi  

član od: 18.9.2002

sporočila: 339

21. feb 2007 21:39

Predstavljajte si kako se počutim jaz, srbskega turbofolka sploh ne morem slišati, pa ne zaradi kakršnihkoli predsodkov, ampak enostavno ga ne maram, moja najmlajša hči pa posluša vse to kar ste že našteli, od Cece, Kitiča pa naprej. Včasih kar bobni po stanovanju in ne morem nič.

Rada poslušam Kreslina, Predin mi ni všeč, Pankrte - Lovšina, Pestnerja, tako kot je že navedla Mamamia, od hrvaških pa Dragojeviča, Zečića in Karana, kar pa moja hči ne prenese.

No sedaj si pa predstavljajte, brez predsodkov, je samo stvar okusa, pa je včasih cela vojna pri hiši.

Glede Cece, tudi jaz ne bom šla na njen koncert, pa ne samo zaradi tega ker poje turbofolk, ki mi ni všeč.

Marjana Sporočilo je spremenil(a) dalsi dne 21. feb 2007 21:40:51

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

21. feb 2007 22:04

ne poznam vse te zadeve okoli Cece najbolj, imam pa en pomislek: recimo, da stojimo za svojimi načeli... Do kod gremo? Ne poslušamo tistih, ki so sodelovali v vojnah, posredno ali neposredno, to je recimo jasno, kaj pa tiste, ki pretepajo žene? Pa tisti, ki povozijo kako peško in zbežijo ? Pa tiste, ki zanemarjajo svoje otroke za kariere?... Težko je potegnit mejo... Pa težko je vedet, kak je človek v privat življenju ali na sploh kakšen je, če pač ni tako ekscentričen ali pa nima toliko jajc kot ceca, kakor pač to poimenujete... Pa je ne zagovarjam, da ne bo pomote, samo na to bi rada opozorila, da "vzorni državljani" niso vedno tako vzorni... Da so Beatles angelčki, ker pojejo: "I wanna hold your hand" (rad bi te držal za roko), Rolingi pa hudiči, ker pravijo: "Let"s spend the night together"... (preživiva skupaj noč) Kot je Jimi (Hendrix) rekel: "like hell you"d just hold her hand, you wanna ... her..." (vraga bi jo ti samo za roko držal, radi bi še kaj drugega, da malo parafraziram;) Sama mam rajši tiste, ki direkt povejo, karkoli že. Dostikrat se celo izkaže, da so v kriznih situacijah bolj pri sebi oz. za moje pojme bolj prav odreagirajo... Si pa ne upam sodit nikogar po tem, kar piše v časopisih, me je mami to naučila, ki je novinarka, hehe:) Če bi poslušala same vzorne državljane, bi si po moje že prerezala žile, hehe. meni je prav žal, če so taki ljudje sicer ok, ampak ne znajo delat glasbe po mojem okusu... Meni pa glasba veliko pomeni... Sicer ne grem na njihov koncert, poslušam pa njihovo glasbo... Saj bi poslušali slovence, pa kaj čemo, če je večina slovenske glasbe bolj ali manj zanič... So izjeme in jih poslušamo:) In gremo na koncerte:) Tudi Pogorelič je baje težak ko cent, ampak Bethovna pa zna igrat tako kot noben drug, predvsem si ga pa upa igrat tako kot noben drug... Saj ne hodim ljudi poslušat zato, ker so fajn ljudje, ampak zato, ker mi nekaj dajo, kar mi pač kdo drug ne zna. Večina umetnikov je zateženih in zoprnih in groznih v privat življenju - zato pa si nobenega ne zberem za fanta, poslušam in gledam pa lahko njihovo glasbo in slike, tam so pač dobri. Sicer ne grem na Cecin koncert, tudi to je en razlog, ampak se mi zdi, da ima escada zelo prav: če je kaj naredila narobe, naj jo zato tožijo in obsodijo, ne bom se jaz tu šla ne vem česa, ki niti nimam pojma o politiki... Kaj imate toliko proti Fatam in Mujotom na plakatih? To je res nestrpno! Če dobro pojejo ali kako drugače razveselijo svojo publiko, bog jim požegnaj! če bojo naši tako peli, bojo ljudje pa na naše hodili! Jaz vso to zadevo gledam iz druge plati: mogoče se lahko s svojo glasbo in nastopom malo odkupijo za vse grozote... Ker dejstvo je, da glasba lahko veliko da ljudem... In zato recimo se ti v Bosni zgodi, da slišiš Ceco... Ker Bosanci znajo odpuščat... Veri

Veri  

21. feb 2007 22:06

V bistvu ji pa najbolj škodimo, če mamo njene piratske cdje doma, ne?;) Veri

Kalipso  

član od: 29.8.2006

sporočila: 199

21. feb 2007 22:09

veri tvoje poste tud vedno rada berem.... :) ...se podpišem zraven...goga sam da se kuha..

Jerneja USA  

član od: 24.11.2006

sporočila: 812

21. feb 2007 22:17

Veri, zakaj si pa prejsnji post zbrisala in potem napisala malo drugace? Jerneja USA

Veri  

21. feb 2007 22:21

prejšnji post je v tem postu (copy paste je moj najboljši prijatu:), če dobro pogledaš, samo začetek je dodan. Zato ker sem prebrala še en del in sem hotela razložit zadeve od začetka, oz. od tam, kjer se meni zatakne. Veri

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8892

21. feb 2007 22:22

Oj Vera, Vera, Verica... ti si zame carica... . Tako mlado dekle, pa tako strpno. Aha, pa smo/ste dobili .

Naj posluša vsak tisto, kar mu najbolj odgovarja... pa tudi če je to Tomaž Domicelj.

Pozdravček!

Kalipso  

član od: 29.8.2006

sporočila: 199

21. feb 2007 22:26

bravo dragička.. ..tomaž domicelj je recimo meni osebno totalni prepotentni kreten, pa smo pri tabornikih (pa še danes kdaj) prepeli in preposlušali en kup njegovih komadov sam da se kuha..

Veri  

21. feb 2007 22:32

dragička, hihi, potem ti bo pa všeč tale vic: sta dva brata, pa je eden kot v vseh vicih strašno dober pa krasen, pa sploh in oh, vsak dan moli, ko je post, se posti, vsako nedeljo je v cerkvi, živi zgledno in brez greha, drugi pa kvartopiri, ima lahke ženske, pije, kadi in kvanta, itd... Skratka, kot se ponavadi z ljudmi zgodi, oba na koncu umreta in kot je prav, gre dobri v nebesa, slabi pa v pekel. Pa seveda v nebesih ni nekih žurk, tudi ni ravno veliko družbe in je malo dolgčas, zato vsi tile dobri ljudje navadno gledajo iz nebes dol in tako seveda tudi ta dobri brat gleda dol v pekel in vidi tam svojega malopridnega brata, ki leži na kavču s tremi nagimi lepoticami, zraven pa mu igra deček s kitaro... Pa to vidi in se seveda malo ujezi in gre razjarjen do boga, češ kaj se pa to reče, da njegov malopridni brat tako uživa v peklu, ko ga je celo življenje sral, njemu je pa tu bolj ali manj dolgčas... Pa mu reče bog: "Veš, ni vse tako, kot izgleda: kavč ima 300 stopinj, dekleta imajo vsa tri sifilis, deček s kitaro je pa Tomaž Domicelj!" Najboljši je pa epilog: ta vic je namreč povedala mami Tomažu, pa se je smejal, hehe:) Ma človek vsaj smisel za humor, a ne?;) pa baje zna marmelade delat;) Ampak ne verjamem da boljše kot moj oče, njegove so najnaj! Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti