22. feb 2007 11:53
Še vedno mislim, da se mora vsak sam odločit, kaj je zanj sprejemljivo in kaj ne. Turbofolka nemaram....mi gredo pa na živce parole....ljudje bojkotirajmo to in ono...zaradi tega in tega.. Kaj pa "njihova ljepa"...kakšno opredelitev lahko pričakujemo tu. No, tapametni...da vas čujem. Cro ni bila agresor??? Bo kdo trdil da Dragojevič ...in Co. niso peli pesmi v podporo svojim vojakom? Se spomnite zbora... Pustimo Vukvar...smo ga že obdelali ( in čeprav nerad se z nekaterimi dejstvi strinjam...sploh z temi katere je nanizala Mamamia)....kaj pa oluja....pa tisoči pregnanih... Ali še bolje Piranski zaliv....Trdinov vrh....Razkrižje....Nuklearka....LB... Mi Ovce pa veselo k njim??? Spet puščam presojo posamezniku....sam ve kako in kaj. Ali pa napovedan bojkot slovenskih izdelkov v BIH. Se spomnite vika in krika istega bojkota v YU in CRO.... Hočem povedati samo eno: vse to so zapletena vprašanja, na katera si mora vsak sam odgovoriti in se na njih odzvati po svoji vesti. Nisem pristaš mešanja politike v glasbo ali bognedaj v moj krožnik...zato mislim, da kulinarika ni primerno mesto za reševanje političnih vprašanj. Pa čeprav imamo zelo pametne osebke, ki se zeloo spozajo na vse plati življenja in nas "futrajo" z izrazi ki jih razumejo samo oni. Kaj bi bilo če bi bojkotirali še takšne???? Pa tako preprosto vprašanje je bilo zastavljeno!!! Escada Sporočilo je spremenil(a) escada dne 22. feb 2007 11:54:56