Ceca v ljubljani

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8892

21. feb 2007 22:46

Veri, naj še jaz tebi povem eno štorijo okrog Domicelja.

Točno 30 let nazaj, leta gospodnjega - 1977, sem bila drugič noseča. Bila je lepa majska sobota, mi mlada družinica pa smo lutali po Bežigradu - mesnica, tržnica itn. Mož je bil v mesnici, meni pa se je nekaj "frtlajčkajo" v glavi, hotelo mi je biti slabo, pa sem s sinom čakala zunaj, pred menico. Odenkrat meni slaboooo... padam v nezavest.... objemam okroglo steno in padam... v glavi pa ves čas slišim melodijo: Kopalnico imam, kopalnico imam (seveda, takrat hit od Domicelja).

Imej se lepo in uživaj v svojem pričakovanju.

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

21. feb 2007 22:48

Kda pa je prišo na Štajersko, pa ga je tak vedno faso! tumpika

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

22. feb 2007 3:56

haha, tumpika. Se pa strinjam z verinim postom. Mi tu nič ne moremo, raja pa naj posluša, kar želi. Tudi jaz imam preveč rada dobro glasbo, da bi se sedaj z nekom kregala, kaj se posluša in kaj ne. Jaz mojo itak najraje poslušam doma, ko likam. Sploh si ne predstavljae, kako je hitro zlikano, če te ponese dobra glasba. Kyara

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

22. feb 2007 6:00

Pa ste me prepričali, ne bom obiskal koncert Cece ( tako kot do sedaj nisem obiskal nobenega koncerta, recimo " lahke " muzike, na koncert Katalene se odpravljam že enih pet let, pa mi še ni zneslo ). Priznam pa, da sem za en kup ljudi sedaj prvič slišal, vi pa priznajte da omenjena dama ( Ceca ) ima kaj za pokazat in to tudi naredi ( pokaže namreč ). ežoj

mišika  

član od: 12.10.2005

sporočila: 374

22. feb 2007 6:19

Ne morem verjet, da se ubadate s tako težkimi političnimi razmišljanji.....potem pa tudi na Hrvaško ne hodite več na počitnice.... mišika

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

22. feb 2007 7:21

Dragička, ta pesem je bila takrat hit, samo ne od Domicelja ampak od Hazarda. Sem jih ravno zadnjič videla na naši lokalni TV, so se ponovno zbrali za en dobrodelni koncert in zapeli tole pesem.  Joj, kolk so stari, a smo mi tudi?

LP

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8892

22. feb 2007 7:59

Lijana, kaj misliš, a smo ali nismo... mislim, "toliko stari"

Pozdravček!

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

22. feb 2007 8:32

Slovenijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, odkod lepoteeeeeeeeeeee tvojeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....................

Dragi ljudje saj bomo še obstipacijo dobili od teh težko prebavljivih tem. Pa samo vprašala je, če gre kdo na koncert. 

Ežoj, če se premisliš vzemi sabo čepke za ušesa, če ti ne bo všeč te vsaj ušesa ne bodo bolela, učke si boš pa vseeno lahko pasel.

A ja, pa še eno deko vzemi, da se ne prehladi revica.

jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 22. feb 2007 08:32:53

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

22. feb 2007 9:30

Če je težko prebavljiva tema karkoli, kar ima več kot tri zložene stavke - potem imajo težave s prebavo tisti, ki ne zmorejo treh zloženih stavkov. Če je težko pojmovno razmejiti med socialnim angažmajem gospe Ražnatović in njeno glasbo - try harder - malo vaj iz abstrahiranja nikomur ne škoduje Če kdo misli, da so Oliver Dragojević, Mišo Kovać, Đorđde Balašević, Danijela, Idoli, Grašo, Gibonni, Bajaga, Bregović, Ceca v istem košu samo zato, ker niso Slovenci - je pač dal popolnoma napačno osnovo za mero in primerjavo in naj še enkrat prebere darling mamamio. Kdorkoli posluša turbofolk, naj ga pač posluša, ampak saj so tam še druge bejbe, ki pojejo (npr. Karleuša) in ki okoli vratu nimajo medaljonov, ki so bili ukradeni v Vukovarju. Vendelina jr.

Kalipso  

član od: 29.8.2006

sporočila: 199

22. feb 2007 9:46

hahaha...vendelina ti si men taka carica...men je pa prav zanimivo brat tale mnenja kako se krešejo... ...ja se je debata speljala stran od tvojega štarta vendelina...imaš prav..socialni angažma cece je grozljivka...ženska ponosno podpira arkanovo ikono in vse grozljive stvari, ki so se tam dogajale.....zato jo je res vredno bojkotirat in ignorirat! lep dan goga sam da se kuha..

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti