Štajersko srečanje

jelcy  

član od: 7.2.2006

sporočila: 209

24. jan 2007 20:46

Pokorno javljam,da sem se Verovniki zasmilila,ko sem na čveku rekla ,da nimam prevoza,ker je moj službeno zadržan in me je malo prej poklicala in povedala,da je preložila opravke,ki jih ima in bo ona peljala. Zato jo kar jaz prijavljam in se ji zahvaljujem. Prideva od 17 do 17.30 ure. lp Jelka jelcy

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

24. jan 2007 20:58

Če je še katera-i iz Ljubljane, ki potrebuje prevoz, ni problema! V avtu so še najmanj trije (avto je sicer registriran za sedem oseb, a je potrebno dodatna dva sedeže še montirati, sicer bi bilo še pet prostih sedežev) prosti sedeži. Na srečanje pa sigurno pridem, četudi bodo padale "ošpičene prekle". Sicer je pa vremenska napoved za petek ugodna, brez padavin. Zato moj mož pravi, da če bi bil še enkrat mlad in pred izbiro študija, bi bil meteorolog...... Se že veselim ponovnega srečanja. Pogrešam pa precej udeleženk prejšnjih srečanj, predvsem piknika! Torej, kje ste? Imate vse probleme z bodočim naraščajem? LP kača

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

25. jan 2007 6:27

... še danes odštevamo ... ŠE 1 DAN do srečanja na Štajerskem

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

25. jan 2007 7:42

blanchy, zdaj začni z urami. Loni Makaroni

Blanchy  

25. jan 2007 8:12

Ure bodo jutri zjutraj, Loni Blanchy

helenag  

član od: 29.8.2006

sporočila: 210

25. jan 2007 8:40

Vsem udeleženkam in seveda udeležencem srečanja želim vvvvvveeeeeeeeeelllllllllllllliiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkoooooooo zabavnih trenutkov. Žal me ne bo med vami, kljub temu, da sem doma blizu. Pač višja sila, kaj hočemo. Pozdrave vsem in še na mnogo srečanj, helenag

nektarinca  

član od: 5.6.2006

sporočila: 1

25. jan 2007 11:31

škarpina je napisal/a:
Že nekaj časa se šepeta po forumih, se kaj omeni v klepetalnici, tole je pa zaresno VABILO
V petek, 26. januarja (letos, seveda, 2007), se dobimo na Štajerskem, natančneje v TREMERJIH pri CELJU. To je ob cesti med Celjem in Laškim, Gostišče Hochkraut.
http://www.slovenka.net/hochkraut/ Nekako od 16. ure naprej imamo rezerviran prostor, čakale vas bomo 3 vesele Štajerke, na spletni strani ste lahko prebrali, da zapirajo ob 24. uri. Obljubimo, da vas me ne bomo podile domov[brca], pa tudi ovirale vas ne bomo, če boste želeli oditi pred polnočjo. Vabljeni ste seveda vsi
Srečanje smo opredelile kot srečanje za Štajersko in širšo okolico. Slednja pa po naši presoji sega vsaj do meja slovenskega etničnega ozemlja, nobene ovire pa ni za morebitno udeležbo članic in članov s še bolj oddaljenih lokacij. Vnaprej ne bomo naročali ničesar, z lastnikom smo se domenile, da bi tisti, ki bi želeli jesti, hrano iz njihove bogate ponudbe naročili okrog 17. ure, postregli bi jo po 18. uri. Tako bo vsak lahko jedel, kar mu bo ravno takrat zadišalo.[pribor][vino] Morebitni zamudniki bodo seveda lahko naročili hrano tudi kasneje. Seveda vas prosimo, da se na srečanje prijavite. Kar tule, na tem forumu, me pa bomo vestno beležile vaše prijave in se veselile srečanja z vami.[:X][ja] Saj vemo, da (skoraj) vsi komaj čakate sneg, ampak, ravno takrat pa si ga ne želimo.[nesreca] Prijetneje je voziti po suhih cestah, kajne???? Če kdo potrebuje podrobnejše napotke, kako najti lokacijo srečanja, nas lahko seveda poprosi za pomoč, tule ali na ZS. Parkirišč je dovolj, tudi, če pridete vsak s svojim tovornjakom!!!!! škarpina, blanchy[metuljcek] in rimljanka [nagelj] Trenutni seznam prijavljenih: - elaphus - Ognjič - romanad - Reca + 1 - mamamia - riba-ribica - jelcy - matjaž - atilem - vesn@ - katjushka - kača - Aksi - Loni - Pekarica - Jordi - kuharca37 - SIBA - ati zlati + 2 ? - ežoj ? - kristy + 1 - verovnika - NEKTARINCA Temo je spremenil(a) škarpina dne 24. jan 2007 21:55:34
nektarinca

Blanchy  

25. jan 2007 11:42

Nektarinca, saj bi te me organizatorice tudi z največjim veseljem dodale na seznam, veš Dobrodošla Blanchy

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

25. jan 2007 11:47

Nektarinca je pa odrasel, samostojen človek in se ne pusti kar tako tam enim nekam gor dajat jaz sem šele zdaj videla, da sem bila enkrat gor dana Ognjič

Blanchy  

25. jan 2007 12:11

Ja, ja, Ognjič, in zdaj ne moreš več dol, pa če bi še tako hotela Blanchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti