4. feb 2007 18:17
Meni je bilo tudi všeč, da so bili vljudni. Natakarja "ni bilo nikjer", ko pa si kaj potreboval, je bil vedno na uslugo, prisoten vsepovsod, a le po potrebi. Ne pa tako, kot je marsikje pri nas, da ti natakar-ica vseskozi "teži" kakšna je hrana, a je vse v redu ..., ti pa bi rad imel mir pri jedi ali kramljanju. Drugače pa sem takšna, da takoj "zatežim", če kaj ni v redu, predvsem pri hrani. Smo že vračali naročeno, ker nismo dobili, kot smo naročili. Gašper, ti povem da smo pred leti v enem izmed boljših hotelov v Bruslju zavrnili njihov "dunajski zrezek" - otroka sta namesto dunajca dobila kupček tatarskega bifta na opečenem toastu. Potem sta jedla samo krompirček.... Sicer pa, ko potujem, se skušam prehranjevati v gostilnah, ki nudijo čimveč "njihove " hrane, ki je pač značilna za tisto državo ali okoliš. Sva se pa z možem v petek vračala s Ptuja v Ljubljano in naredila "malo večji ovinek", da sva prišla do dobrega kosila. Možiček je rekel, da se je splačalo! Ja, res sem se vrnila na kraj našega srečanja, pa ne zadnjič.. LP kača Sporočilo je spremenil(a) kača dne 04. feb 2007 18:21:29