23. jan 2007 11:02
Čav vsem! Spremljam vaše priprave za tole srečanje, ampak mene ne bo. Sem tik pred zahtevnim izpitom in se bom učila. Pa še tečna sem, ko sem nervozna, tko da nisem za nikamor... Lepo se imejte, bom mislila na vas... lidka
23. jan 2007 11:02
Čav vsem! Spremljam vaše priprave za tole srečanje, ampak mene ne bo. Sem tik pred zahtevnim izpitom in se bom učila. Pa še tečna sem, ko sem nervozna, tko da nisem za nikamor... Lepo se imejte, bom mislila na vas... lidka
23. jan 2007 11:23
lidka, pridna si! Bomo držali pesti, da ti bo šlo, kot po maslu! Ognjič
24. jan 2007 6:56
Blanchy je napisal/a: |
... in odštevanje naj se začne |
24. jan 2007 8:09
Oooooo, hvala, ežoj, za pomoč! Res upam, da se ti lahko v petek osebno zahvalim Blanchy
24. jan 2007 13:36
Se pokorno javljam in naju z možem prijavljam. Čeprav sva že cel teden leteča, bova bolj na kratko, a bo takrat bolj sladko p.s. Upam, da ne pride kaj vmes. Zadnje čase se kar nekaj neprijetnega dogaja.. Tina
24. jan 2007 13:42
Tudi vaju z veseljem pričakujemo, kristy. Mogoče se še kdo okorajži Blanchy
24. jan 2007 13:52
Joj, vam zavidam! Bom držala pesti, da bo lepo vreme, nič snega, kopne ceste, pa v mislih bom z vami - potem pa čakala kake fotke, da vas vidim.... Morda pa bo bolje čez kako leto, dve.... U ž i v a j t e i n n a č v e k a j t e s e [ Dušanka
24. jan 2007 15:36
Jaz vam tudi zelim, da bi se imeli lepo in drzim pesti, da boste imeli ugodne vremenske razmere!!! Nacvekajte se do onemoglosti in pa naredite cimvec slik!! Jerneja USA
24. jan 2007 18:02
Seveda bomo mislili na vaju obe, Dušanka in Jerneja. In tudi na vse ostale, ki bi se nam radi pridružili, pa iz različnih razlogov ne morete. Bomo spili tudi kakšen kozarček na vaše zdravje. Natančno poročilo pa sledi ... Blanchy
24. jan 2007 18:11
Jaz bi pripomnila le to, da prideva v vsakem vremenu ampak malo kasneje. Delo narekuje tempo in ob 17.00 moj mož šele zaključi v službi tako da se vidimo ....... Jerneja USA ti pa le uživaj na drugi strani. Ko bomo šli mi narazen bo pri tebi šele popoldan in boš polna energije. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Juha iz čičerike in rožmarina