26. jan 2007 9:51
" kristi " nerado sem zbrisala tvoje ime, kakor tudi imena ostalih, ki jim višja sila ne dopušča udeležbe na srečanju. Upam za vse, da boste naslednjič z nami. V mislih z vami lep pozdrav.
26. jan 2007 9:51
" kristi " nerado sem zbrisala tvoje ime, kakor tudi imena ostalih, ki jim višja sila ne dopušča udeležbe na srečanju. Upam za vse, da boste naslednjič z nami. V mislih z vami lep pozdrav.
26. jan 2007 9:52
" ligojna " in tudi zate
26. jan 2007 10:34
26. jan 2007 11:25
Želim vam veliko , kakšno,, nič in varno vsem tistim, ki se boste odpravili na pot. kobra 1
26. jan 2007 11:33
Imejte se skrajno lepo rrr
26. jan 2007 11:42
marička, sem že cel dan tako pridna v službi, da se kar kadi. Komaj čakam, da me skupaj s Kačo odnese v štajerske konce, pa še želodec šparam, da bom lahko še kaj z menija zbrala. Loni Makaroni
26. jan 2007 11:57
Tudi jaz mislim na vas... Imejte se lepo... ( Jaz bom večer preživela v predavalnici...) lidka
26. jan 2007 12:13
26. jan 2007 12:36
e štiri ure do srečanja in meni še nič ni vmes prišlo, da prekličem udeležbo...čudeži se odgajajo....sicer sem si v službi vzela prost dan.... tumpika, drug teden pridem k tebi v službi in dobiš en kin na oko....že veš, zakaj.. rimljanka, hvala za napotek...bolje dvakrat vprašat kot enkrat zgrešit....celje tam okoli MB ceste kar poznam, smo se tja včasih vozili tekmovat, tako da točno vem, kamin kako....če me dolgo ne bo, pa pomeni, da spet hodim v pol ure trikrat mlade fante na cestninsko gledat... Ognjiču, nekaj pa že lahko spijem.... Zdaj grem klicat sopotnico, pa se vidomo ob 16. i kusur.... Čao, Mamamia mamamia
26. jan 2007 12:47
Pri nas v Celju sije sonček!!!!! Torej vremenskih težav ne bo.Ceste so kopne in posoljene! Se vidimo!!!!!! RomanadKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Zdrava orehova potica