20. jan 2007 20:25
" plopsa " , na štajerskem veselje je doma, PRIDI, podeli ga z nami in srečna boš odšla.
20. jan 2007 20:25
" plopsa " , na štajerskem veselje je doma, PRIDI, podeli ga z nami in srečna boš odšla.
20. jan 2007 20:58
ja saj bi z veseljem prišla, pa še mojga možička bi pripeljala, ampak za nas ste žal malo predaleč,(1350km) wizzair pa imamo rezerviran šele sredino februarja,...., mogoče pa kdaj drugič plopsa
20. jan 2007 21:00
škarpina je napisal/a: |
Ohhhhh anamarija1 Il fiorellino del nostro prato Che facciamo, amica, che facciamo senza te? V I E N I !!!!! |
20. jan 2007 21:03
glede na to da nisem prav daleč stran / velenje ... bi se srečanja zelo rada udeležila ampak trenutno bolj slabo kaže ker imam v načrtu fešto za mojega pol abrahamčka .... se še slišimo ... papa maserka
20. jan 2007 23:20
Huso dobi dvojčka. Vprašajo ga, kako jima bo dal ime. Huso: Tale bo Mujo, tale pa Mujo. Pa se ljudje začudijo in vprašajo: -Kako pa jih boš razlikoval? Saj ni važno, ampak zamisli si tole: poletje, vročina, ležiš v senci, in rečeš: Mujo, prinesi pivo! in glej, dva piva! Veselim se srečanja v Tremerjih. Kdor ne pride, mu bo žal.
20. jan 2007 23:47
Pa je Mujo mislil na Laško ali kakšno drugo sr..... Če kdo ne verjame, se bo lahko v Tremerjih prepričal, kaj je Laško s čvrsto peno. Se že veselim srečanja. Matjaž
21. jan 2007 9:56
t u m p i k a Kak zej? Ti se je veter opiča v hižo pa razmeta nekše stvari? Dobro, da je bia naš pes privezani, drgačik bi ga odneslo s kobačoj vred. Ko smo nehurje meli sem si morala postel dol zvezat, da me ni odneslo. Dobro tumpika, se že ve glede srečaja
21. jan 2007 10:41
Joj, pa glih takrat, ko imam tudi sama fešto za moj rojstni dan - pa še na mojem koncu boste žurirale. vanjatajnsek
21. jan 2007 11:48
Žurirali!!! Da se možakarji ne bodo pritoževali. lp Vesna
21. jan 2007 14:10
Pride Štajerc v gostilno in naroči Fanto! Natakar mu odvrne:"Gospod, Fante pa nimamo!" "Kok to?" vpraša Štajerc. "Ja, Cockto pa imamo!" veselo odvrne natakar V Tremerjih pa še velikooooo drugih dobrih stvari.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gravče Tavče ali Prebranac
Enostavna zelena juha