13. dec 2006 0:38
Evo, bar2 gledava samo ob sobotah (argument moči), ko je najbolj napeto (vroči stoli), ko moja trepeta za Emila, jaz se pa enčas smejim njej, en čas pa tisti komediji na TV (Bar2). No ja saj kdaj je še kar zanimivo, kdaj pa so tako pronicljivi, da bi lahko napovedoval scenarije za dve oddaji vnaprej. Se pa vidi, da gledajo bar v večini najstnice, (ostali so trije moški, no sedaj samo dva), ne vem, kje so feministke (ali jih je premalo, ali pa jim je izpod časti gledati takšno oddajo?). Tisto o menjavi žen sem zasledil nekje na hrvaški TV, pa se mi je zdela ena revščina, mogoče pa bo scenarij pri nas bolj zanimiv - bomo videli pravi moja, pa kaj čem, važno sta druženje in kvalitetna izraba skupnega prostega časa izrabljena na primeren način (sicer imava dve TV, vendar je dnevna soba še najprimernejša za gledanje le-tega). Imava neko nepisano pravilo - njen je daljinec med oddajami, moj pa med reklamami ;) , pa sva oba zadovoljna (jaz si oddaje, ki jih zamudim in so mi zanimive (res da jih ni veliko) posnamem na trdi disk na DVD in jih pogledam, ko imam čas - pa tudi tega ni na pretek). LP-MP