Bar2 - za tiste ki ga gledamo

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

14. okt 2006 20:28

Uporabniško ime in geslo moraš napisati enako kot si ga v službi, če pa te bo vprašal po elektronskem naslovu, pa daj tudi tistega, ki si ga napisala v službi. Smo imeli enak problem doma, ko sem hotela gledat bar na svojem namizju, pa sem mogla odtipkat vse tisto, kar je odtipkala hči, ko se je registrirala. Zdaj pa nimamo več problemov s tem. Veliko sreče pri prijavi ti želim. Nikjer ne morem najti kdo se je tuširal prej popoldan. Ni videoposnetka, je samo slika na kateri se vidi, da sta dva pod tušem. Upam, da kaj kmalu izvem, ker me pa res firbec matra. LP! fakin712

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

14. okt 2006 22:06

Bila sem majhno razočarana, da je izpadla Katja in ostal Klemen in to iz razloga, ker je Klemen preveč resen, dolgočasen.Tako kot sam povdarja, da je najstarejši ...bla bla. Katja pa je le dekle za čago in sigurno bi bilo bolj pestro notri, če bi še ona malo ostala kot pa gledat Klemena kako leži na kavcu in skoraj nikoli ga nisem videla, da bi se pridružil kakšni njihovi lumpariji in zabavi. lahko noč vegeterianka

fakin712  

14. okt 2006 22:07

No pa je končno šla. Sem se že bala, da bo šel Klemen. Zdaj pa grem gledat kako bo pakirala stvari in kako bo zapustila stanovanje. LP! fakin712

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

14. okt 2006 22:16

Sem vesela, da gre Katja. Saj mi tudi Klemen ni glih všeč ampak Katja mi še bolj NI! Me pa zanima ali pa je to bolj moj filing ampak a se ni Bojana danes malo čudno držala??? Se je danes v stanovanju kaj dogajalo, al kaj? Ali res ni noben seksal ali le kondomov niso uporabli (punce so na tabletkah?)??? Lp, Asja

fakin712  

14. okt 2006 23:55

Sem ravnokar končala z ogledom Katjinega odhoda iz bara. Eno uro je rabila, da je vse spakirala in napisala barovcem pismo. Pa rekla je, da je verjetno pol stvari pozabila. Potem je mogla odgovarjat še na vprašanja novinarke. Malo je tudi jokala. So pa ta teden dobro zaslužili tako v baru, kot tudi zasebno. Asja, po mojem mnenju sta Jernej in Tamara sigurno s...... Vsaj po tistem, kar sem jaz videla. Čeprav tajita. Logično, da ne bosta povedala po resnici. Ja Bojana se pa je tudi meni zdela zelo zadržana danes. Ali se mi to samo zdi, ali pa je imela slab dan. Skratka, če bo kaj novega bom poročala. Lahko noč. fakin712

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

15. okt 2006 1:10

če ni šla nova ljubezen pri Bojani po gobe ....pa ima punca strto srce vegeterianka

fakin712  

15. okt 2006 1:13

Najbrž bo res to o novi ljubezni vegeterianka. Sem ves čas mislila na to. Ja tako je to v baru. Eni dobijo drugi pač zgubijo. Zdaj pa res lahko noč in lepo nedeljo. fakin712

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

16. okt 2006 10:02

Jz drgač ne spremljam bara, berem pa vaše komentarje pa se mi zdi, da dokaj vem kaj se dogaja. Danes sem hotla it mal pregledat njihovo stran pa si mal prebrat bloge pa mal o barovcih pa je zmeri vn vrgl tisti obrazec za naročilo tiste kartice. Kaj zdej še blogov ne moreš več zastonj brat? Naj me katera popravi.... Kakor mam jz v spominu si lahko lani pregledal bloge zastonj! vanya

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

16. okt 2006 11:00

Ja, lani je bilo zastonj, letos pa ni... Moj mož je rekel, da mi danes kartico prinese. ( Se pač več vidi, na oddaji je resnica zelo prirejena...). Za Klemna sem vesela, da je ostal. Pa tisti njihov prepir ponoči... Klemen je imel tehten razloge, Emil mu je pomagal... Vsaj povedal je, kaj ga moti. Fer enough. Jernje je pa čist ven padel... ( brezveznjak!). Grega je tolažil Tino, vmes jo pa za rit grabil... ( Halo?). Komaj čakam kartico... Mejte, se, l

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

16. okt 2006 16:35

pa tamara baje z jernejem šmugla...zraven pa "pomaga" žigi potešiti njegove potrebe...svašta ej... jessy6

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti