Bar2 - za tiste ki ga gledamo

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

9. okt 2006 19:03

Tu niso samo čustva pač pa tudi alkohol.. vem kako je, če se ga mlad človek napije in kako lahko postane popolnoma druga oseba. Predolgo sem delala v nočnem lokalu in lahko rečem, da imam izkušnje. Seveda boste začeli z onimi "alkohol ne sme biti izgovor", a to bo rekel človek, ki nima izkušenj s tem- bodisi ni videl takega človeka, ali se ga sam napil do te mere. Vem, da Žiga ne dela prav in se v tem popolnoma strinjam z vami. Ni mi za vzor, niti ne favorit za zmagovalca. Vendar je moralo biti s Petro res nekaj narobe, da je pripravila Žiga in ostale do tega. Le da drugi tega niso pokazali, on pa (ker je pregloboko pogledal v kozarec). Sami ste videli, kako so bili veseli, ko je šla. In baje je ženskica (Petra) res lahka.. sama si je kriva, ker se potem še medijsko izpostavlja. Lahko bi vedela, kakšne bodo bosledice njenega javnega nastopanja. Slovenija je majhna država, sosed vse ve o sosedu. Na žalost je tako. Lep dan in veliko se smejte

Alisha  

član od: 31.5.2005

sporočila: 48

9. okt 2006 19:44

No pa še en prepis iz Emilovega bloga....pisala mu je Petra caw emil. vidim da si glihkar na blogih. Naj ti povem da se sedaj ko sem zunaj pocutim super, koncno grem lahko mirno na kavico, se kamorkoli odpeljem z avtom... skratka uzivam tako kot prej! v soboto ko sem prisla domov sem se dobila s fantom, celo noc sva se pogovarjala, in imam eno ful ful veselo novico za vas da sva spet skupaj! pogresam vas vseeno samo sem pa kar srecna da sem lahko spet zunaj v fantovem objemu katerega sem zelo pogresala! drzte se, pa komaj cakam da se spet vidimo!!! kiss Alisha

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

9. okt 2006 20:05

rozanec je napisal/a:
Tu niso samo čustva pač pa tudi alkohol.. vem kako je, če se ga mlad človek napije in kako lahko postane popolnoma druga oseba. Predolgo sem delala v nočnem lokalu in lahko rečem, da imam izkušnje. Seveda boste začeli z onimi "alkohol ne sme biti izgovor", a to bo rekel človek, ki nima izkušenj s tem- bodisi ni videl takega človeka, ali se ga sam napil do te mere. Vem, da Žiga ne dela prav in se v tem popolnoma strinjam z vami. Ni mi za vzor, niti ne favorit za zmagovalca. Vendar je moralo biti s Petro res nekaj narobe, da je pripravila Žiga in ostale do tega. Le da drugi tega niso pokazali, on pa (ker je pregloboko pogledal v kozarec). Sami ste videli, kako so bili veseli, ko je šla. In baje je ženskica (Petra) res lahka.. sama si je kriva, ker se potem še medijsko izpostavlja. Lahko bi vedela, kakšne bodo bosledice njenega javnega nastopanja. Slovenija je majhna država, sosed vse ve o sosedu. Na žalost je tako. Lep dan in veliko se smejte
Še huje, tip se bo napil in ženo zabrisal v steno al kaj. Jaz mislim, da alkohol res ni izgovor za nasilje. lahko rečeš to vsem tistim pretepenim in zlorabljenim ženam in otrokom? Tko kot so se drugi zadržali, bi se lahko tudi mali prepotetnež, ampak se vidi, da je malemu bilo vse v zibko položeno in če kaj ni po njegovo, postane nasilen. Pa sem že videla dosti ljudi napitih, tudi sama sem že bila, pa nisem nobenemu grozila, da ga bom zaklala, pa če mi je šel še tako na živce. Pa brez zamere. matilda Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 09. okt 2006 20:07:52

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

9. okt 2006 20:15

Sem vedela, da boš nasprotovala temu... saj vem, da to ni prav. Sem tudi napisala, da nisem njegova priležnica, ok? Ampak tako pač je- izgovor ali ne, fant bi moral imeti sam toliko pameti v glavi, da bi vedel, da njegov karakter in alkohol ne gresta skupaj. Pa ne gre se samo za Žiga, pač pa za vse agresivneže nasploh.. če nekdo ve, da zaradi alkohola postane nasilen, naj se drži proč od njega. Po drugi strani pa se moramo tudi ženske včasih vzdržati svojega mnenja, se na pravi način postaviti zase. Zaenkrat s pijanci nisem imela slabih izkušenj, pa čeprav sem stregla pravim barabam (in bi lahko vsako noč prišla domov brez zob, verjemi)- le prave besede je treba najti ali pa se pravi čas umakniti. Ja UMAKNITI, ne pa kot je delala Petra in drzala vanj. Pogovori se s treznim človekom, če že misliš kaj povedati, ni res!?! Je Žiga takšne blesarije govoril takrat, ko ni bil pod vplivom alkohola? Pa ne mi zameriti- poskušaj gledati z mojega vidika. Kot sem rekla- takšnih dejanj ne zagovarjam, vseeno pa skušam razmišljati tudi z njegovega vidika. In mogoče ni sam kriv, da je razvajen, se ti ne zdi. Za to so odgovorni starši in so sami krivi, da imajo takšnega sina, kot je. Lep dan in veliko se smejte

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

9. okt 2006 22:31

BAR se je prejle končal ampak sem majčkeno zamudila oz. imela bolj na tiho tv (otroci spijo). S kom je bil Grega skrit kjer ni bilo kamere? Ali ga je potešila . Je bil tam tudi Gašper z eno Jutri si dam na glavo slušalke in tv NA GLAS Lp, Asja

t-baby  

član od: 14.12.2003

sporočila: 698

9. okt 2006 23:06

ja gregata pomoje ni , gasperja se mi zdi da tud ne sam reku je pa da ja

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

9. okt 2006 23:24

Jernej je z eno :))) MissLady

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

9. okt 2006 23:25

bila sta Grega in Jernej ta večer na vroči sceni .... eden na WC ...eden na neki VIP sceni kjer seveda ni kamer....pravzaprav, če sem dober razumela, ko so bili doma je Jernej izjavil, da je sex z frizerko na VIP sceni in da sta imela 20 min časa dokler si kamermani niso prišli gor, da se nekaj vročega dogaja ...samo so zamudili priloznost da bi kaj posneli saj sta golobčka že končala svoje delo vegeterianka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti