Bar2 - za tiste ki ga gledamo

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

10. okt 2006 3:05

Jao, ne vem no.. saj mogoče sem jaz čudna. Samo, da so vsi tako potrebni, da jih razganja po dobrih 2eh tednih, tega pa res ne razumem. A se fantje bojijo, da se jim bo vse zakisal, punce pa da se bo vse zarastl nazaj (tam spodaj) ali kaj? Mislim,da ni tako hudo Lep dan in veliko se smejte

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

10. okt 2006 7:51

Seks. So videli, da se pač da, žensk je očitno na pretek, ki se rade vlečijo in mečkajo po vogalih, zakaj pa ne? Za oddajo so pa to taki sočni ocvirki, da je joj... Ja, Žiga, nasilen... Rekel je, da jo bo razbil, naredil pa ni nič. (Pes, ki laja, ne grize!) Mogoče bi se res moral na TV obnašat, ampak... Je že Rožanec razložila in se z njo strinjam. Poleg tega se mi ne zdi razvajen, pač pa mlad in vihrav fant. Star je 20 let, še veliko ima pred sabo. Kakošni smo oz ste bili vi pri dvajsetih letih? Meni se zdi zelo odločen za svoja leta in načelen. ( Tudi jaz ne odobravam nasilja, da si bomo na jasnem). Ampak poglejmo kam je alkohol pripeljal Petro??? Še brez pomoči le tega je prehitro h komu v naročje zlezla...

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

10. okt 2006 8:04

Sem samo občasna opazovalka Bara. Petro sem videla samo enkrat v elementu in mi je bila takoj full zoprna. Samo - priznajmo ali ne - odšla je v stilu!! Lepa kot angel, čez nobenega ni pljuvala , pa tudi solzice ni potočila!! Pa je bila kar pod velikom pritiskom ,brez skrbi... Skratka, pri meni je na koncu dobila točke. jasna

Simona84  

10. okt 2006 8:25

jasna1 je napisal/a:
pa tudi solzice ni potočila!
Na žalost je jokcala tudi, ko je šla (zunaj na cesti). To je bilo v včerajšnji oddaji. Lep dan in veliko se smejte

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

10. okt 2006 9:17

No, v stilu??? Še vedno je čvekala neumnosti kot kokoš. ( Ne rečem, je čist luštna, ampak ji ne pomaga kaj dosti...) Pljuvala je čez Žiga in ON naj bi bil kriv za njeno obnašanje in psihične pritiske. ( halo???). Pa še ne a laž, da ni nikoli rekla, da je igrala z njen strani. ( Dobila serviran posnetek, kjer je to rekla, pa jaz sem jo še v eni drugi oddaji slišala). Včeraj je na robu joka priznala, da se je mečkala z Žigom na začetku. In da je bil morda zato tok nesramen do nje. ( To, da bi bila sama kriva, ker je taka avša? Pa če je mislila, da bo priljubljenost narastla, če se bo vlačila z vsakim???). Če je bilo to v stilu, pol pa ne vem. Verjamem Jasna, da ti je bilo všeč. Smo pač različni...

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

10. okt 2006 10:03

rozanec je napisal/a:
pa se moramo tudi ženske včasih vzdržati svojega mnenja, se na pravi način postaviti zase. Zaenkrat s pijanci nisem imela slabih izkušenj, pa čeprav sem stregla pravim barabam (in bi lahko vsako noč prišla domov brez zob, verjemi)- le prave besede je treba najti ali pa se pravi čas umakniti. Ja UMAKNITI, ne pa kot je delala Petra in drzala vanj.
Se popolnoma strinjam... Tudi jaz sem stregla v eni vaški gostilni. Si lahko mislite, kakšno je bilo včasih - za znoret. Ko so se ga enkrat napili, so "jedli" kozarce, drugič metali vse po tleh, so se stepli, obmetavali z vsem kar je prišlo pod roke (pa to ni tako daleč nazaj - 7 let); Nikoli nisem drezala vanje, počakala sem, da so se umirili, oz. se šli ven stepst... Pospravila sem gostilno in odšla domov. Spotoma sem še šefico poklicala, da naj kupi enih par novih kompletov kozarcev in to je bilo to... Je pa sodu zbilo dno, ko je mimo moje glave letel težek pepelnik (za las me je zgrešil)... Vsi so obnemeli, jaz pa sem rekla: "to je bilo pa tazadnje...". En teden sem še delala, da si je šefica našla drugo, jaz pa sem šla. Sem se umaknila. Seveda so se opravičevali, prosili, da še naj delam, kupili so celo 6 kompletov kozarcev, ampak vse do svoje meje... Ko si jo enkrat postaviš, je ni dobro raztegovati, ker te potem nihče resno ne jemlje. Žiga in ostali (pa tudi mi, gledalci) s(m)o dovolj dolgo tolerirali Petrine izpade. Kdo bo naslednji, je pa drugo vprašanje. Kar nekaj jih je še na razpolago... Gremo naprej! Lp Silva P.S.: A, ste vsi slišali, ko je Jernej (mislim, da je bil on) v VIP separejih spraševal punco, če ima tetko (se pravi menstruacijo)? Nisem čisto sigurna... Ampak, to mi je pa res nagravžno, če sta se takole šla... BLJAK!

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

10. okt 2006 10:04

SILVA, ja sej se je pol Jernej hvalil da je sexal z eno punco v VIP prostoru in da je kamerman rabil 20 min, da ga je najdel. MissLady

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

10. okt 2006 10:13

Ja, MissLady, to sem slišala. Ampak ali ste slišali tisto prej, preden jo je peljal v VIP prostor... Tisto o tetki...

Uly  

član od: 25.9.2003

sporočila: 572

10. okt 2006 10:24

Ali pa kako je Gregor eno punco prosil, da bi....; pa ni hotela zaradi kamer, ker njena babica gleda Uly

Simona84  

10. okt 2006 10:26

BRAVO SILVA Lep dan in veliko se smejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti