10. okt 2006 10:03
rozanec je napisal/a: |
pa se moramo tudi ženske včasih vzdržati svojega mnenja, se na pravi način postaviti zase. Zaenkrat s pijanci nisem imela slabih izkušenj, pa čeprav sem stregla pravim barabam (in bi lahko vsako noč prišla domov brez zob, verjemi)- le prave besede je treba najti ali pa se pravi čas umakniti. Ja UMAKNITI, ne pa kot je delala Petra in drzala vanj. |
Se popolnoma strinjam... Tudi jaz sem stregla v eni vaški gostilni. Si lahko mislite, kakšno je bilo včasih - za znoret. Ko so se ga enkrat napili, so "jedli" kozarce, drugič metali vse po tleh, so se stepli, obmetavali z vsem kar je prišlo pod roke (pa to ni tako daleč nazaj - 7 let); Nikoli nisem drezala vanje, počakala sem, da so se umirili, oz. se šli ven stepst... Pospravila sem gostilno in odšla domov. Spotoma sem še šefico poklicala, da naj kupi enih par novih kompletov kozarcev in to je bilo to... Je pa sodu zbilo dno, ko je mimo moje glave letel težek pepelnik (za las me je zgrešil)... Vsi so obnemeli, jaz pa sem rekla: "to je bilo pa tazadnje...". En teden sem še delala, da si je šefica našla drugo, jaz pa sem šla. Sem se umaknila. Seveda so se opravičevali, prosili, da še naj delam, kupili so celo 6 kompletov kozarcev, ampak vse do svoje meje... Ko si jo enkrat postaviš, je ni dobro raztegovati, ker te potem nihče resno ne jemlje.
Žiga in ostali (pa tudi mi, gledalci) s(m)o dovolj dolgo tolerirali Petrine izpade.
Kdo bo naslednji, je pa drugo vprašanje. Kar nekaj jih je še na razpolago...
Gremo naprej!
Lp
Silva
P.S.: A, ste vsi slišali, ko je Jernej (mislim, da je bil on) v VIP separejih spraševal punco, če ima tetko (se pravi menstruacijo)? Nisem čisto sigurna... Ampak, to mi je pa res nagravžno, če sta se takole šla...
BLJAK!