10. okt 2006 10:33
Sem slišala oz. brala podnapise, ko je spraševal, če ima tetko . Čisto mimo! Grega je pa tudi eno prosjačil, da bi ga olajšala. No, pa zgleda nisem nič zamudila, sem vse slišala Lp, Asja
10. okt 2006 10:33
Sem slišala oz. brala podnapise, ko je spraševal, če ima tetko . Čisto mimo! Grega je pa tudi eno prosjačil, da bi ga olajšala. No, pa zgleda nisem nič zamudila, sem vse slišala Lp, Asja
10. okt 2006 14:23
Bravo, Gaber! Žigo je skregal, ker je pil med delovnim časom, na delovnem mestu.
10. okt 2006 14:53
Kdaj je pil, a danes?
10. okt 2006 15:11
Včeraj zvečer, ko je bi bar bolj prazen, pa ni bilo kaj za delat in so, verjetno, mislili da ga lahko "čagajo"... Na 24ur sem zasledila samo toliko...
10. okt 2006 15:21
Se pravi, da bom danes spet gledala... uh... ( Po službi na faks, domov, tuš, Bar, postla... vmes pa še možu dam par lupčkov, ko je že cel dan sam...)
10. okt 2006 17:28
Joj, nisem kakšna Petrina fenica, da ne bo pomote, Lidka! Full mi je bila zoprna, ko sem jo enkrat gledala...zato me je presenetila, da je na vročem stolu tako umirjeno govorila, bedarije ali ne bedarije, saj ni važno. Jaz sem si samo sebe poskušala predstavljat na tistem stolu in 11 ljudi proti meni - ne, jaz tega ne bi tako prenesla. Zato sem rekla v stilu. Je pa najbrž res, da si je sama zakuhala... jasna
11. okt 2006 7:57
Danes zjutraj sem zasledila, da je Klemen govoril v spanju in se je Katja tako smejala, da kar ni mogla nehat. Rekel naj bi Žiga, Ja če se bodo vsi strinjali (tako kot on zavije), Hamburger in Jerry:) ealy
11. okt 2006 15:28
A dons pa cel dan nič novega? Letim domov, zvečer pa gledam... Aja, sem pozabila povedat, Gaber mi je bil včeraj na oddaji prvič res cool. S stilom, bi se reklo. Nič ni na grd in hinavski način zbadal... (da ne bom samo kritizirala, ampak tokrat res... s stilom, kot sem rekla...)
11. okt 2006 16:23
Na 24ur.com sem prebrala, da sta se Špela in Gregor nekaj skregala zaradi Špelinega bloga... V oddaji se bolj malo izve... Tisti, ki imate kartice, pa verjetno nimate glih toliko časa, da bi zadevo spremljali... Tako da se jaz obračam na 24ur... Ja, pa mimogrede... beli so spet premagali črne, tako da bodo le-ti imeli spet enega manj.. Hmm, kdo bi lahko bil naslednji za odletet... Lp, Silva Sporočilo je spremenil(a) silva dne 11. okt 2006 16:32:10
11. okt 2006 16:51
Katja gre na vroči stol,Jernej pa določi drugega... ZOHAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Pure testenine z dimljenim lososom