10. jun 2008 20:37
Kaj je mogoče, da se drobi, ker je na podlagi preveč škroba? Pa hvala za hitro pomoč:) Skačem kar iz kuhinja do računalnika in nazaj :) mala pikica
10. jun 2008 20:37
Kaj je mogoče, da se drobi, ker je na podlagi preveč škroba? Pa hvala za hitro pomoč:) Skačem kar iz kuhinja do računalnika in nazaj :) mala pikica
10. jun 2008 20:39
Meni se je drobilo samo če je bilo preveč suho... Medtem ko delaš ves čas pokrivaj tičino s kakšno vrečko, da se ne bo sušila prehitro... Pa za vsak slučaj daj malo manj škroba Springrl
10. jun 2008 21:03
No fino ,še meni je prav prišlo. mesni
10. jun 2008 21:03
Škrniclji in vrtnice so že uspele :):):) Kaj lahko dam zdaj to v hladilnik, da se strdijo, ker so kar mehke? Navodila za izdelavo marjetk bi prosila!!! Prosim.... Pa vem, da so nekje tukaj, pa mi pri iskanju da samo en odgovor... mala pikica
10. jun 2008 21:17
pikica, ni treba v hladilnik, posušiš jih kar na zraku.
matilda
10. jun 2008 21:25
Hvala petika, točno te sem mislila :) Pa se bodo na zraku tudi strdile? Zdaj še mi samo povejte, kako dolgo je to užitno? Te vrtnice, ki sem jih danes naredila, mi je kar žal, da bi jih vstran zmetala. Kaj jih lahko dam čez 14 dni na torto? mala pikica
10. jun 2008 21:36
A lahko te vrtnice poslikaš, da vidimo kakšne so? Jst nikoli nisem zadovoljna z mojimi. Po moje če posušene spraviš v kakšno plastično škatlo ne bi smelo bit nič narobe (sej je to samo sladkor), če pa te skrbi jih pač ne boste pojedli. petika
10. jun 2008 21:43
Pikica, take rožice iz tičino se delajo tudi po en mesec prej, da se posušijo. Samo shraniti jih moraš na zračno mesto, ampak zavarovane pred prahom.
Verjetno se ravno ne pokvarijo, ker so iz sladkorja, ampak jaz nimam užitka jesti trdih okraskov iz tičino. Kolegica, ki ji delam torte, pa z otročki pojejo vse figurice, tako da verjetno ni nič narobe z njimi.
matilda
10. jun 2008 21:51
Hvala petika, točno te sem mislila :) Pa se bodo na zraku tudi strdile? Zdaj še mi samo povejte, kako dolgo je to užitno? Te vrtnice, ki sem jih danes naredila, mi je kar žal, da bi jih vstran zmetala. Kaj jih lahko dam čez 14 dni na torto? mala pikicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Domači prijatelj z orehi in čokolado