Bar ponovno

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

29. sep 2006 12:53

No saj se ni treba tako zgražati nad mladino. Tudi še mlajši kot so teli v baru počnejo razno razne stvari. Zato naslednjič, ko gredo vaši otroci ali vnuki kam ven, v bar, disko, lokal pojdite prevetit kaj tam delajo in poglejte kaj imajo punčke (dobesedno punčke, že 13 letnice vidiš ponoči vsepovsod) spodaj pod pulijem do vratu oblečeno oz. kako so potem slečene in kako se obnašajo, ko ni staršev zraven. Pa, da ne bi samo mladino obtoževali kako se obnaša, kar spomite se raznih službenih zabav in sindikalnih izletov in kaj se tam dogaja, ponavadi se jih najde ene par, ki niso ravno najbolj spodobni tudi javnosti na očem. Ali pa koliko je takih, ki vodijo dvojna življenja, imajo ljubčke in ljubice doma pa "idealno" družino (po njihovem). Res je, da se skrivajo ampak nad tem se pa jaz zgražam. Mladina pa ja mora nekaj doživet pač niso več tisti časki, ko si pri 18h se poročil največkrat s "taprvim". Potem 20 let kasneje pa počnejo enake ali še grše neumnosti, kot mladina na tv. Sicer pa vsake oči imajo svojega malarja. jade

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

29. sep 2006 13:49

Jade, popolnoma prav imaš, ampak moje čudenje ni zadevalo nobene starostne skupine posebej. Enako začudena in zgrožena bi bila, če bi se tako kot sem videla te dni - obnašali 50-letniki. Ni mi bilo jasno, da so brez zadržkov (celo pred TV kamero) tako rekoč intimni ljudje, ki so se pravkar spoznali. Pomislila sem, kakšno sporočilo to daje gledalcem - mladim ali starim. Žal mi je, če se ženske tako rekoč prostituirajo tudi sicer - celo 13-letnice, kot praviš. Časi se spreminjajo, res je - a le kaj dobrega lahko prinese reklamiranje takega vedenjskega vzorca? Res tako radi in toliko seksamo, da je to še edina zabava in smisel našega življenja? Lisa

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

29. sep 2006 15:03

Lisa je napisal/a:
Res tako radi in toliko seksamo, da je to še edina zabava in smisel našega življenja? Lisa
Ni edina... je pa ena glavnih MissLady

pouhek  

član od: 24.8.2005

sporočila: 273

29. sep 2006 15:07

MissLady je napisal/a:
Lisa je napisal/a:
Res tako radi in toliko seksamo, da je to še edina zabava in smisel našega življenja? Lisa
Ni edina... je pa ena glavnih MissLady
Hi MissLady, siba

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

29. sep 2006 15:53

Lisa je napisal/a:
Res tako radi in toliko seksamo, da je to še edina zabava in smisel našega življenja?
Verjeli ali ne- meni ne preveč. Lep dan in veliko se smejte

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

29. sep 2006 16:04

Vrana je napisal/a:
Takšnih oddaj ne spremljam, ker mi ostane grenkoba v ustih; malce strah me je, da bo "ta mlada", ko bo prišla, take sorte.... Sicer zaupam sinovemu dobremu okusu in pametni presoji, ampak človek nikoli ne ve. Vrana
Draga vrana, saj tvoja ta mlada sigurno ne bo taka, boš videla, pridna, spodobna deklica, vsakič ko bo prišla na obisk bo vljudna, fajn, skratka kot se gre. Ampak dejstvo je, da se dekle v družbi s svojimi prijateljicami sigurno ne bo obnašalo tako kot v vaši družbi. In če se ne bo prijavila v kakšen reality, je sploh ne boste spoznali v drugačni luči. Ne razumem, zakaj tako zgražanje nad mladino. Saj imate, oziroma boste tudi same imele otroke, pa ne verjamem, da ste jih/jih boste vzgajale tako, da bodo vzdržni do poroke, nič pili, nič kadili, niti ene oblike droge poskusili, šli spat ob deveti uri, da bodo gledali samo kvaliteten program... Samo na žalost ve ne veste/ne boste vedele, da to počne tudi vaš otrok. Pa bo ravno tako (skoraj vsak)odrastel v odgovoren, dobro situiran osebek, morda ga bodo izkušnje naredile tudi boljšega starša. Če se vrnem k temi, mislim, da bi bar morali gledati bolj na lahko, saj spada med razvedrilni program. Pa tudi Špele mislim, da so izločili zato, ker so pač nekoga morali, razlog so navedli, ker so ga pač morali, verjamem pa, da če so se mlajše punce bolj ujele med sabo, si ne bodo dale minusa med sabo, če ne drugega, zaradi zamer. matilda

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

29. sep 2006 16:12

Pa še eno stvar sem se spomnila v zvezi z mojim komentarjem. Je oče neke najstnice pripovedoval, kako sta šli hčerka in njena prijateljica na rave party v Izolo. On ju je moral peljati na vlak. Pa pride prijateljica - popek ven, oprijeta majčka, na prsih (on se je sicer izražal drugače) ena velika roža, krilo tako nizko, da so se ji skoraj dlake ven videle. Pa pride njegova po stopnicah, si je mislil, hvalabogu, normalno oblečena, naša vsaj ni taka. Drug dan ju gre iskat na vlak, in je rekel: "si morte mislit, naša taka kot ta druga, se je pozabila preoblečt, preden sta šli na vlak!" Zato drage gospe, ne kritizirajte preveč bara in dogajanja v njem, ker to je reality - taka pač je danes realnost. matilda

_jernej_  

član od: 30.9.2006

sporočila: 5

10. okt 2006 11:27

Svet se pa definitivno debilizira ali pa vsaj zelo spreminja v smer, ki nam nekaterim ni všeč. Dokler bo izbira dobro, ko bo treba pa TV naročnino plačevati za take oddaje, bom pa TV vrgel čez okno. Jaz grem raje na sprehod. In Bar ni še nič, to je šele začetek tega, kar prihaja. Iz razvitega zahoda seveda, z razvitimi vrednotami. http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_i _jernej_

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

10. okt 2006 13:17

Česa vsega se ne spomnijo... ivonja

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

10. okt 2006 13:24

Jernej, tudi moj bo letel. Da se svet debilizira, ja, to je občutek, ki me pa zdaj že nekaj časa spremlja. Lp Dolores

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti