Bar ponovno

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

29. sep 2006 9:31

Pa sej ji niso dal zato minusa, ker ne pije..halooo... jessy6

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

29. sep 2006 9:36

jessy6 je napisal/a:
Pa sej ji niso dal zato minusa, ker ne pije..halooo... jessy6
Vsi, ki so Špeli dali minus so rekli, da zato, ker je skakala drugim v besedo. Meni so to zdi zelo neumen razlog. Vsi vemo, da je razlog edini ta, da ni pijančevala, se režala in zbijala štosov z drugimi ampak je raje sedela v kotu in brala. Pač, punca je za svoja leta zrela in na žalost ena izmed redkih, ji jim kajenje in pijančevanje ni samoumevna vsakdanja stvar. Lp, Asja

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

29. sep 2006 9:38

Citiram iz spletne strani 24ur: "Največ minusov pa je dobila lepa in umirjena Špela. BARovka je že v promocijskem videu povedala, da je nekoliko drugačna od ostalih, saj ne pije in ne kadi." Kaj misliš kako jo vidijo v svoji sredini, ker je "drugačna"? V njihovih očeh verjetno ni človek, ki paše not glede na obnašanje vseh ostalih. Sicer je pa vseeno zakaj je dobila največ minusov. Pustimo to, da ne bo spet nastal kreg. Hotla sem povedat tud to, da se tako obnašanje prodaja. Zakaj niso v ekipo izbrali koga izmed starejših kandidatov, ki so se prijavili na avdicijo???? alexis

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

29. sep 2006 9:45

Lani sem "spremljal" Bar preko reklam, s katerimi so nas bombardirali, letos pa sem prav zaradi tukajšnjega pisanja 2x z levim očesom poškilil na TV. Priznam in zardevam. Ne, povprečno razgledana mladež, s povprečnim IQjem ni takšna, kot se nam kaže POP TV. Zato se ne sekirat. Milim, neki tip tam ima 28 ( z besedo osemindvajset) let. S temi leti bi naj bil že izgrajena osebnost (pa čeprav je moški ) Skratka neke kvazi intelektualne debate brez repa in glave. Bruh-bruh! Asja, praviš, da ti je dovolj nasilja na 24UR. Glej dnevnik Osebno pa se mi zdi sam koncept tovrstnega šova izjemno nasilen, kajti vpogled v tujo intimo in čakati kdaj se bo dotični sesul, to tudi je. Zaradi tovrstnih dogodkov in pričakovanja kakšnega skoka med rjuhe imajo tovrstne oddaje uspeh. Lahko potegnemo tudi paralelo - velik procent ljudi gleda smučarske skoke ali pa F1 iz podobnih razlogov - čakamo, da se bo kdo razsul. Jaz pa po končanih gospodinjskih opravilih, in, ko mladiča gresta spat, vzamem tekaške copate in grem za kakšno urico na tek. Pa čeprav je že trda tema. lp

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

29. sep 2006 9:55

Vlado je napisal/a:
Jaz pa po končanih gospodinjskih opravilih, in, ko mladiča gresta spat, vzamem tekaške copate in grem za kakšno urico na tek. Pa čeprav je že trda tema.
pa smo spet pri teku. Kljub temu, da sem rekla, da letos ne bom šla, še sploh pa ne v temi, pa se zna zgodit, da te bom oponašala. Lp, Asja

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

29. sep 2006 10:31

haha kako je meni to smešno.... Bar ima rekordno gledanost, ne vem koliko tisoč glasov v eni oddaji... ampak če pa koga vprašaš, če gleda bar? ... NEEEEEEEE a jst? o jst pa NEEEEEE MissLady

nenika14  

član od: 31.7.2006

sporočila: 87

29. sep 2006 10:34

Bravo MissLady.

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

29. sep 2006 10:38

MissLady je napisal/a:
haha kako je meni to smešno.... Bar ima rekordno gledanost, ne vem koliko tisoč glasov v eni oddaji... ampak če pa koga vprašaš, če gleda bar? ... NEEEEEEEE a jst? o jst pa NEEEEEE MissLady
Le od kje potem tisti, a ne? Lep dan in veliko se smejte

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

29. sep 2006 10:50

O gledanosti pa tole: večina ljudi pač paše v to skupino. Na žalost. Stvari, ki so narejene za splošen okus so pač zelo gledane - že od nekdaj je bilo tako in ne vem zakaj bi bil Bar izjema?! Ja, priznam da sem ga predvčerajšnjim gledala cca. 10 minut - to pa samo zato da sem si ustvarila svoje mnenje - da ne streljam v prazno. ivonja

Nežinka  

član od: 19.7.2006

sporočila: 191

29. sep 2006 12:14

Vlado je napisal/a:
Jaz pa po končanih gospodinjskih opravilih, in, ko mladiča gresta spat, vzamem tekaške copate in grem za kakšno urico na tek. Pa čeprav je že trda tema. lp
Jup, definitivno bolje od kateregakoli kanala na TV! Če pa dežuje, pa šalca čaja in knjiga! Lahko tudi kuharca, hehehe Neži If they don"t have chocolate in heaven, I"m not going!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti