19. jun 2007 9:15
Obujam staro temo Zanima me, če še kaj tečete in pa, če kdo teče zjutraj. Sicer ne vem, kaj bi se mi moralo v glavi premaknit, da bi šla tečt zjutraj, ampak zvečer mi je precej nelagodno ... smrketa
19. jun 2007 9:15
Obujam staro temo Zanima me, če še kaj tečete in pa, če kdo teče zjutraj. Sicer ne vem, kaj bi se mi moralo v glavi premaknit, da bi šla tečt zjutraj, ampak zvečer mi je precej nelagodno ... smrketa
19. jun 2007 9:27
Jaz ni šans da se spravim zjutraj. Zvečer je pa itak svetlo do 9. Tako da je okoli 8 še čisto prijetno.
19. jun 2007 10:30
Jaz tečem pa VSAKO jutro ob šestih!
Ob sedmih zjutraj sem s svojo rekreacijo gotova, copate ponosno postavim na sonce, da se "preluftajo" in ne morem vam povedati, s kakšnim zadovoljstvom me to navda! Potem pa pod tuš in delat!
Ugotovila sem, da imam več energije, celo spim manj, da o počutju ne govorim!
Kar se tiče blazinic na trebuščku, pa tole - telo pri gibanju izgublja maščobo tam, kjer se pač nahaja. Ni važno, kakšne vaje delate. S trebušnjaki boste okrepili trebušne mišice, maščoba pa zato ne bo izginila.
Točno tako, kot je napisala že piščančka...
Poskusite s tekom, pozitivni učinki so zagotovljeni!!
jasna
19. jun 2007 12:25
Jasna, kaj če bi ti meni zaupala, kako si začela s tem - ob šestih zjutraj? A si tudi sicer bolj jutranji tip pa si kar zletela s postelje in že tekla, ali se je bilo sprva težko navadit? Pa še nekaj me zanima - je dosti jutranjih tekačev? Meni se namreč zdi, da vsi tečejo zvečer? smrketa
19. jun 2007 14:03
Loni, šele sedaj sem videla tvoje vprašanje. Ja, po moje se kar kdaj srečava, ker za tebe vem, da stanuješ nekje v bližini. Tečem pa po PST od Žal do Bežigrada pa nazaj, pa kak krog proti rondoju Tomačevo naredim (ali dva :) ). Drugače pa hvala tisti, ki je dala program od Cool runninga gor, meni je res ful pomagal. Sej tečem vsako poletje že nekaj let, ampak je bil napredek precej počasen (ker sem sama bolj tak podaljševala - po malem), s tem programom pa sem pretekla najprej 5 km, zdaj jih že 6, ciljam pa na 10 jeseni. LP, piščanec
19. jun 2007 14:10
Smrketa:
Neeeeee, sploh nisem jutranji tip, ampak samo takrat imam čas.
Je pa res nekaj - če vstanem ob šestih in direkt v tekaško opremo, nimam časa najt 1000000 izgovorov, zakaj pa zdaj res nimam časa.... In sem cel dan fulll vesela, ker sem že zjutraj šla. Res se splača, veš.
Tekača ni nobenega, midve z mojo debelo sva edini (je pa res, da tečeva v majhnem kraju, hehe)
Je pa res, da ti po kakšnem mesecu pride v kri...potem je tu še ponos, da si tako disciplinirana, pa veselje ob pogledu na čvrste noge in ritko... Vse pride v paketu.
Meni je fajn.
jasna
19. jun 2007 14:11
Piščanec:
Cool running?? Kje?
jasna
19. jun 2007 14:15
No, potem sva se pa definitivno že kdaj srečali, ker imava isto traso, samo da jaz vmes še kak ovinek v smeri POP TV naredim, oziroma 2 ali 3... Mimo rondoja pa grem vedno, ker tečem okoli Žal in ne čez.
Drugače sem pa čisto jutranje bitje, grem pa včasih tudi zvečer, ampak sem že enkrat omenila, ne maram imeti občutka, da sem na razstavi. Pa navadno pride še kaj takega vmes, da nisem doma.
Danes sem šla ob šestih, navadno grem še kake pol ure prej, zaradi službe. Kar se pa razdalj tiče, od 6 do 10 km, odvisno, koliko časa imam na razpolago. Tudi z 20ico sem se že spopadla, samo zaradi dolgega jezika prijateljice, sem ugotovila, da mi ne predstavlja nobenega pretiranega izziva. tudi aratona ne bom nikoli tekla, ker nisem ravno tekmovalno bitje, tečem za zdravje in veselje, ne pa za priznanja.
Loni Makaroni
19. jun 2007 14:23
Jaz sem sicer bolj večerni tip, ker sem zjutraj že zgodaj v službi, tak da mene zjutraj ne moreš srečati, zvečer pa tečem vsak drugi dan, če ne pride kaj vmes. jasna1, govorila sem o programu za začetnike - kako pretečeš 5 km v 9 tednih, ali nekaj takega. Vse lahko prebereš na straneh http://www.coolrunning.com/ , kjer najdeš tudi ta program (od kavča do 5k). LP, piščanec
19. jun 2007 14:50
Jasna, hvala za odgovor. Si mi dala kar precej motivacije! smrketaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem
Zdrobovi ocvrtki s pomakami