A ste za rekreacijo...?

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

17. jan 2007 8:44

Kar se mene tiče. sem zelo razočarana nad sabo. Hči me je pustila na cedilu, sama sebi pa nikakor ne morem dopovedati, da rabim uro na dan zase. Vedno najdem kaj, da nikakor ne morem obuti superg, ker vse bolj nujno, kot moja rekreacija. Se bom okregala, pa bomo videli, če bo kaj bolje. Lp Dolores

mc maya  

član od: 28.11.2001

sporočila: 474

17. jan 2007 23:44

Jaz pa plačujem davek, ker sem bila skoraj 2 meseca neaktivna . Sem bila nocoj na aerobiki (na body pumpu), zdaj se moram pa skupaj sestavit.... Tako da Dolores, ti se kar pošteno okregaj, če še to ne bo pomagalo, si pa zamisli mene, kako hodim zdajle po stanovanju kot en robot in čutim še tiste mišice, za katere niti vedela nisem, da jih imam... Samo je pa pomagalo. Sem čisto drug človek, kadar sem premigana in razen bolečih mišic se odlično počutim (prej sem bila pa, kot bi me tank povozil). maja

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

17. jan 2007 23:48

Mc Maya, jaz ti lahko samo čestitam, ker si se vendarle spravila in na aerobiko sploh šla! Jaz se ne premaknem nikamor. Pa vem, da bi bilo dobro zame in sploh obvladam teorijo ... ampak če bi me nekdo obul in ven potisnil, potem bi mogoče šlo, sicer pa ... sara

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

14. mar 2007 9:28

Evo, spet vlečem na dan, danes sem šla prvič letos laufat pred službo, in se počutim super. To popoldansko laufanje ni zame, ker se počutim kot na razstavi, zvečer pa imam navadno kaj drugega na agendi. Pa z gorskega kolesa sem obrisala prah. Loni Makaroni

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

14. mar 2007 9:39

Pridna Loni! Tole z razstavo ti pa verjamem, Tivoli izgleda tako kot promenada v kakem obmorskem mestecu poleti. Nabito poln...

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

14. mar 2007 9:49

ravno prava tema zame za ta čas. Opustila sem fitne, pa aerobiko.. skozi najdem kak izgovor, zakaj več ne. Moram priznat da sem totalni nepristaš teka, čeprav vem, da bi mi zelo zelo prav prišel, pa še z možem bi našla skupen hobi. težava je ta, da očitno ne znam tekat (kdo bi si mislil, da tudi to moramo znati). Jaz se vsa zadiham in se mi megli pred očmi že po 3 minut teka. Zato sem si v DMovi akciji kupila knjigo, v kateri je 13 tedenski program teka. No, samo prebiranje mi sicer ne bo pomagalo, vendar pa srčno upam, da me bo pognala na pomladanske ceste. Kakšna ideja da dobim pospešek ?? Ne želim propagirat (mimogrede: slogan je obupen. "zdravje je naša BRIGA!"), morda pa ta program le komu kaj pomaga: http://www.zdravjejenasabriga.si/prirocnik/1_teden.php tabina

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

14. mar 2007 10:42

Vam povem še mojo taktiko? Šla sem v fitnes center (FIT GIB) in plačala 3 mesečno karto za vodene vadbe. Imajo pilates, body pump, body step, body combat, tnz in pace. Lahko hodiš vsak dan, razen ob sobotah in sicer od 18h, pa do 21h, ko je zadnja vadba. Meni je supeeeeeerrr. Ko si prvič, se voditeljice posebej tebi posvetijo, povedo kako je treba, ti pomagajo ... res je bomba. Meni je všeč tudi to, da imam 15min peš do centra, tako da se grem hitro hojo že pred in po treningu. Včlanila sem se 5. marca, torej prejšnji ponedeljek. S primerno prehrano (nič kaj drastičnega, samo zmanjšani obroki, predvsem sladkarije in lažja večerja). Vam povem, počutim se odlično in napolnjena sem z energijo. Aja, glede moje taktike sem mislila pa na: Če nisi tako samodiscipliniran, da bi telovadil vsak dan doma ali tekel, te bo denarnica, tanjša za 100€ gotovo prisilila v miganje. Mene je! Sicer pa, samo porinit se je treba, ker kmalu čutiš rezultate, ki te kar sami od sebe rinejo naprej. jessy6

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

14. mar 2007 10:45

tabina, program sem na hitro preletela in mi je zelo všeč ... še ena dodatna motivacija, če vse napišeš v zvezek in spremljaš obseg telesa. Namreč, meni se na obsegu že kar nekaj pozna (no, hlače me ne tiščijo več, so pa še vedno bolj "telirane"), po kilogramih pa bore malo (2kg, pa še to je po mojem samo voda - sicer pa po 1 tednu nimam še kaj konkretnega pričakovat). jessy6

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

14. mar 2007 11:40

Jessy, pri meni fitnes in aerobika odpadejo takoj ko se začne lepo vreme, pa še iz enega razloga, ko začnem enkrat hoditi na fitnes, ne znam odnehati in bi potem hodila vsak dan. Kar je pa že spet narobe, iz ene odvisnosti v drugo. Loni Makaroni

stasafrank  

član od: 29.6.2003

sporočila: 518

26. apr 2007 18:42

No, punce, bliža se čas, ko bo treba malo bolj pokazat telešček... A migate kaj? Moram priznati, da sem se celo zimo glistila, ker me je bolezen in seliitev in v večji meri lenoba (če povem po pravici) vrgla iz tira. In sem zadevo pustila, pred enim mesecem pa sem ponovno začela po tem programčku. Malo kondicije se mi je ohranilo, saj sem preskočila dva dni v prvem tednu in dan v drugem. In zadeva laufa in rit se trese. Najprej sem gruntala, kako je to butasto, da moraš začet znova, potem pa sem si mislila, da že bolje, da začneš znova kot pa nikoli več. In spet vsako drugo jutro sopiham in farbam in se tepem, kaj sem se tega lotila, potem pa končam s tekom in sem seveda vsakič bolj zadovoljna sama s sabo. Saj vas nočem priganjat... saj nismo vsi narejeni za tek a ne? Ampak ti recepti na tem portalu so zmerom bolj njamči in vedno bolj se prijemljejo bokov. Je treba migat... tabina... a si kupila Tek za začetnike? Ravnokar sem jo prebrala in sem gruntala, da bi tudi jaz letos poizkusila po tem programu, a kaj ko traja - vsaka vaja od 36 do 40 minut. Pri tem pa sem v 30 minutah že fertik. Je pa res, da je po 13-tedenskem programu kondicija verjetno neprimerno boljša. Poročaj prosim, kako ti gre. Me prav zanima. Staša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti