26. apr 2007 18:42
No, punce, bliža se čas, ko bo treba malo bolj pokazat telešček... A migate kaj?
Moram priznati, da sem se celo zimo glistila, ker me je bolezen in seliitev in v večji meri lenoba (če povem po pravici) vrgla iz tira. In sem zadevo pustila, pred enim mesecem pa sem ponovno začela po tem programčku. Malo kondicije se mi je ohranilo, saj sem preskočila dva dni v prvem tednu in dan v drugem. In zadeva laufa in rit se trese.
Najprej sem gruntala, kako je to butasto, da moraš začet znova, potem pa sem si mislila, da že bolje, da začneš znova kot pa nikoli več. In spet vsako drugo jutro sopiham in farbam in se tepem, kaj sem se tega lotila, potem pa končam s tekom in sem seveda vsakič bolj zadovoljna sama s sabo.
Saj vas nočem priganjat... saj nismo vsi narejeni za tek a ne? Ampak ti recepti na tem portalu so zmerom bolj njamči in vedno bolj se prijemljejo bokov. Je treba migat...
tabina... a si kupila Tek za začetnike? Ravnokar sem jo prebrala in sem gruntala, da bi tudi jaz letos poizkusila po tem programu, a kaj ko traja - vsaka vaja od 36 do 40 minut. Pri tem pa sem v 30 minutah že fertik. Je pa res, da je po 13-tedenskem programu kondicija verjetno neprimerno boljša. Poročaj prosim, kako ti gre. Me prav zanima.
Staša