A ste za rekreacijo...?

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

16. okt 2006 9:51

Evo, po enem tednu laufanja zvečer sem šla včeraj zjutraj, pa sem ugotovila, da se mi skozi jutranjo meglo in temo ne da laufat, sploh nimam veselja, zvečer je pa prav fajn, zdaj sem si kupila še lučko, pa gre tudi po kolovozih. Še rose ni... Raje skozi temo kot skozi meglo. Konec moje jutranje odvisnosti. Loni Makaroni

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

17. okt 2006 8:04

Lansko leto sem pozimi plavala v kranjskem bazenu,ko je bil sine na plavalnem tečaju.Ko sem prišla smo imeli skoraj polovico bazena rekreativci,ko pa sem odhajala je bila od nas samo še ena proga,zraven so pa plavali tisti,ki imajo plavanje,ki trenirajo vaterpolo,precej žalostno.Tako me je vse minilo.Letos pa sin zopet obiskuje plavalno šolo,jaz grem pa tečt.Moram se pa pohvalit,da se mi že pozna,sem manj zadihana,pa hlače gredo lažje gor...Program sem si zadnjič sprintala in danes ga posredujem že drugi sodelavkipa lep jesenski pozdrav... andreja č.

smrketa  

član od: 21.3.2005

sporočila: 261

19. okt 2006 13:44

Kje ste, tekači? Me zanima, če kdo teče po tem programu, ki je bil objavljen na začetku teme. Kako gre?? Jaz sem bila v prvih tednih kar pridna, potem pa ... Dajte se malo pofočkat! Za motivacijo meni in menim podobnim. smrketa

Loni  

19. okt 2006 14:09

Sem na prisilnem počivanju že od nedelje, vprašajte moje levo koleno, kaj se gre . Danes grem probat, če bo šlo. Loni Makaroni

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

19. okt 2006 14:17

Jaz sem mislila, da bo zlaufalo, pa ni. Če sem čist iskrena tudi probala nisem. Sem se pa prijavila na aerobiko in mi je super. Komaj čakam danes, da spet grem. alexis

andreja č.  

19. okt 2006 15:19

Meni še vedno nagajajo kolena ampak tečem naprej,sem naročena pri kirurgu na Jesenicah za pregled,ker je rekel moj zdravnik,da se mu čudno zdi,da bi imela že sedaj pri teh letih obrabo,pretečem že kar precej, sem zelo ponosna nase in se tudi pohvalim,kjer se lahkoLoni želim ti čimprejšnje okrevanje andreja č.

moja  

član od: 18.9.2004

sporočila: 163

11. nov 2006 14:29

Tiste, ki tečete - kaj se oblečete za tek sedaj ko je že bolj mrzlo? Koliko plasti? Ve katera kje bi se dalo dobiti oziroma kupiti tekaško vetrovko za ženske? Kjerkoli sem jo iskala do sedaj so imeli samo velike številke, jaz pa sem bolj drobna. Lp in veliko veselja s tekom. moja

andreja č.  

12. nov 2006 18:03

Vetrovke sem gledala v Intersportu,pa tudi niso se mi zdele toliko grozno drage,se pa sedajle ne spomnim cene.Jaz sem že en teden na kavču z virozo,drugače sem se oblekla v tanek pulover,čez tanek velur in nato jakno goretex,hlače pa tako kot zmerom pajke.Na glavi pa trak ali kapa.Potem sem pa en večer srečala enga poba,ki je tekel sam v anoraku.Sicer bom pa sedaj nehala tečt zunaj,ker začnem z fiznesom,ga imam sam čez cesto in je letos nabavil čisto novo tekaško progo. andreja č.

Loni  

17. jan 2007 7:39

Sem se ob branju teme hujšanje spomnila na tole. Punce in fantje, kako je kaj z miganjem. Glede na to, da zime ni, jaz veselo laufam tudi zdaj, 4 do 5x tedensko, čez vikende zjutraj, med tednom pa, ko se začne mračiti, z lučko na glavi pa tudi tema ni ovira. Loni Makaroni

andreja č.  

17. jan 2007 8:21

Trenutno tečem na fitnesu,mi je zunaj kar malo prehladno.Samo je pa na tisti tekaški progi malo dolgočasno,tako da komaj čakam da bo zunaj dovolj toplo.Se pa potrudim da grem 4krat na teden.Sem že sama premišljevala o tej temi, ko je prejšni dan ena članica nekaj omenjala tek in hujšanje.Jaz sicer shujšala nisem nič,sem pa polna energije andreja č.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti