20. jul 2006 11:58
Hvala za kompliment, Vendelina. Ja, jaz že vem, kaj delam, sem dosti stara, parkrat sem se že opekla...
Sicer pa sem mnenja, da ti je lahko nekdo prijatelj, se moraš družiti z njim, pogovarjati, drugače izgubiš stik, tisto rdečo nit. Ker se vsi po malem spreminjamo, in če nekoga srečaš enkrat na leto, se vmes toooliko stvari zgodi. Nama s prvim omenjenim prijateljem se je zgodilo prav to. In potem sediš na kavi, pa opaziš, da se pogovarjaš banalne stvari, kako si kaj, pa zdravje, pa... To zame nima tistega žara. Jaz sem vesela, ko se s kom dobim in samo nadaljujem neko zgodbo, neka nova spoznanja ali pa dogodke... Z nekom, ki je občasni srečevalec to niti ni možno. No, njega so tudi ženske morile, naj kaj pokliče, ko bova na kavi, kot da ga ravno v tisti urci rabi toook zelo nujno. Izpadi ljubosumja. Čemur se je on podrejal. In sem se umaknila. Ker mi ni bilo prijetno, ko sem slišala, kako ga kliče, pa sprašuje... on se zagovarja... S tem je pač pokazal svojo labilnost.
Z ženskami sem imela same bolj ali manj slabe izkušnje.
Sem pa eno leto z enim kolegom, s katerim sva se neko obdobje dosti družila, rezervirala dopust v Turčiji. Plačala, vse zrihtano. Pa sem spoznala mojega, se začela dobivati z njim. Pa sem morala skihat, da grem v Turčijo z mojim kolegom. On ga je že poznal. Pa je rekel, slaba izbira trenutka, da sva se začela midva dobivat. Pojdi v Turčijoz njim, pridi nazaj, lepo se imej. Tako sem naredila. Prišla nazaj, on je postla moj lubi, nato še moj mož. Z onim kolegom v Turčiji je bilo pa super, pa nič se ni zgodilo, čeprav sva bivala v skupni sobi in kopalnici...
Moj mož pa je itak nad vse!!!