Prijateljstvo

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

tema odprta - 16. jul 2006 15:03 | ogledi: 3.657 | odgovori: 60

Pozdravljeni!

Zanima me, kaj mislite o tem, ali je možno pravo prijateljstvo med žensko in moškim?

Ali ste kdaj imeli, ali imate pravega prijatelja/prijateljico?

Nestrpno pričakujem vaše odgovore.

Anamarija

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

16. jul 2006 15:12

Iz lastnih izkušenj vem, da je takšno prijateljstvo možno in da lahko traja in traja in traja. Pravo prijateljstvo, brez kakšnih primesi. Vem zase osebno, pa tudi moj ima že dve desetletji prijateljici, tako da sva dva, ki lahko potrdiva, da je to možno. In vsi ti trije moji prijatelji so take dragocenosti, da jih čuvam kot le kaj....Mamamia mamamia

SANITETA  

član od: 5.7.2005

sporočila: 92

16. jul 2006 16:06

Pridružijem se mnenju Mamamie. Pravi prijatelj je tisti s katerim lahko vedno računaš, da bo računal s tabo.Že dolgo imam dva, ki ju lahko pokličem sredi noči, pa bosta tam in z menoj hkrati. Čuvam in negujem to prijateljstvo,ki je tako redek gost, pa ravno zaradi tega toliko bolj dragoceno. Verjemi mi in sprejmi ta dar. Zagotavljam ti, da se marsikdaj obnese bolj, kot s prijateljem iztega spola.Pri meni se je - gre že v tretje desetletje. Želim ti lep in prijazen dan ! saniteta

t-baby  

član od: 14.12.2003

sporočila: 698

16. jul 2006 16:30

ja se strinjam z obema

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

16. jul 2006 16:42

Seveda je možno, le zakaj ne bi bilo in po mojem mnenju je tudi iskrenejše. Ognjič

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

16. jul 2006 16:56

Zgleda,da nisem bila dovolj jasna. Tudi mi imamo družinske prijatelje, s katerimi žuramo si kaj povemo So pa stavri katere njej zaupam, njemu pa ne in mož obratno. Žal, jaz nisem še spoznala pravega prijatelja, tako kot vi pravite. Vem pa iz izkušenj, da so res moški dosti bolj zanesljivi od žensk. Seveda spet zavisi od moškega.

vesn@  

član od: 27.3.2006

sporočila: 59

16. jul 2006 18:28

se strinjam v vsemi po malem pravi prijatelj je tisti ki ga spoznas v slabem ne v dobrem nasplosno al moski ali zenska vsak obrne hrbet v slabem pac imam slabe izkusnje pri sviojem mozu ki mi je obrnu hrbet v bollezn in v dobrem prijatelji ki so mi pomagali ko sem jih rabila to lahko na prs prestejem to in to bom hvalezna temu prijatelju do konca ker samo z besedami mi je dal voljo da moram ziveti .pa ZUDI KOLEGICAM IN TO MORAM POVEDAT DA STE MED NJIMI KER STE MI TUDI VE VELIKO POMAGALE KO SEM BILA NA TLEH .Misli da me razumete prav POZOR NOBENEMU PREVEC VERJET LP vesna kovačič

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

16. jul 2006 19:04

Moje izkušnje: lahko imaš prijatelja nasprotnega spola, ki mu brezmejno zaupaš leta in leta...vendar je mene moj neizmerno razočaral (po 30 letih prijateljstva), tako, da na "stara" leta v to ne verjamem več!Nič na tem svetu ni stalnega in samo po sebi umevnega! Priznam pa, da brez prijateljstva ne bi mogla živeti ! lp Nena Sorodnike si ne moreš izbirati, prijatelje pa Nena-morje

MYCHELLE  

član od: 13.8.2005

sporočila: 255

16. jul 2006 19:38

Jaz, nisem še imela take sreče, da bi imela prijatelja nasprotnega spola, ki ne bi pomislil na kaj več... Drugače, če pozabim na njegove "skrite" želje sem se mu kar precej zaupala in lepo je bilo slišati njegovo mnenje... mislim moško mnenje ! Ja, še zmeraj ga imam za dobrega prijatelja ... MYCHELLE

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

16. jul 2006 20:13

Definitivno je prijateljstvo med moškim in žensko brez vsakih intimnosti možno. Jaz sem živi dokaz za to. Že dolga leta imam prijatelje, s katerimi nisem bila nikoli intimna, ampak zgolj prijateljica za čvek, pecikl, laufanje, kino, sladoled, pomoč, skupne dopuste, izlete, težke trenutke... Ti prijatelji so kot bratje, ki jih nikoli nisem imela. Imam pač več skupnih točk za te stvari z moškimi kot z ženskami. Nobene od mojih kolegic namreč ne spraviš na pecikl na Areh - raje se gre sončit ali sedet v kafič. Sem pa mnenja, da je take vrste prijateljstvo med moškim in žensko nemogoče, kakor hitro pride do intimnosti. Zato so moji prijatelji vsi take vrste, s katerimi niti ne bi zmogla take vrste stika, ker mi niso simpatični na tak način. Jaz pa menda njim tudi ne. No, to je moje mnenje. Pa LP Anja

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

16. jul 2006 20:31

Prijateljstvo med moškim in žensko je mogoče. Povem iz lastnih izkušenj. Nekaj pa je res, če prijateljstvo preraste v kaj več, potem ni vrnitve več nazaj. Ko si enkrat v ljubezenski zvezi ne moreš biti s to osebo potem, ko se zveza konča več najboljši prijatelj. To so moje izkušnje. Mislim, da sta moški in ženska lahko veliko boljša prijatelja kot dve ženski ali dva moška. Sama imam prijateljico že osemnajst let in odlično se razumeva vsa leta. To je moje mnenje. Želim ti lep in prijeten dan in uspešno prijateljstvo s komerkoli že. fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti