Stran s kuhinjskim loncem?

sycia  

član od: 4.12.2001

sporočila: 139

24. feb 2002 22:45

Hojla! Jaz sem bila presnojedka 3-4 mesece pred... petimi leti (ali kaj takega) in ti povem, da se pred tistim in po tistem nisem nikoli počutila tako nabita z energijo kot ravno takrat. Nisem pa imela dovolj samozavesti in moči, da bi se postavila po robu okolju. Okolje te totalno izobči: kakšen norec!!! Vedno sem imela problematično kožo - takrat ne, vedno sem imela probleme s težo - v teh mesecih sem shujšala 7 kg, nabita sem bila z energijo, da se mi je zdelo, da hodim po zraku, itd, itd... Tudi glede pomivanja posode je to idealna rešitev... Zdaj pa sem član Kulinarične Slovenije... in pečem peciva. Bedno, ane. Kdaj me bo spet srečala pamet??? Sycia

sycia  

24. feb 2002 22:51

Samo malo!!! Kdo pravi, da presnojedci jedo samo travo in bi jo zato morali prežvekovati??? Kot je že nekdo prej omenil (sorry, pozabila ime), je prehrana presnojedca sestavljena iz 90% sadja, ki gre skoraj takoj "v kri". Sadje se prebavi v 15 do 30 minutah, če ga pojemo na prazen želodec. No, zakaj bi pa morala koga prepričevati, sploh pa na strani, ki je že v osnovi namenjena drugače mislečim vsak naj uživa na svoj način vegetarijanka Sycia

neznan uporabnik

25. feb 2002 7:36

No, če je pa tako, da naj vsak uživa na svoj način, potem pa ne potrebujemo nobene agitacije za spremembo navad. Kdor to dela je enak vsem verskim sektam kot so krišnovci, jehovci, mormoni in ostali moroni, ki pravijo da je njihova vera edina prava in da so nenasilni, obenem pa po cestah težijo ljudjem in lovijo naivneže na krivi nogi. Živela svinjska pečenka. marjan zajc

Henri  

član od: 13.9.2001

sporočila: 317

25. feb 2002 12:37

...nicesar ni ze v osnovi namenjeno drugace mislecim Sycia! To je Forum, kar pomeni, da si zapomnis kar se ti zdi dobro, poves kaj mislis osebno in ostalo prepustis drugemu . Lep pozdrav vsem Henri Henri Ratej

sycia  

25. feb 2002 23:14

Henri, naj razložim, kaj sem mislila z: "No, zakaj bi pa morala koga prepričevati, sploh pa na strani, ki je že v osnovi namenjena drugače mislečim." Jaz se še vedno (kdaj pa kdaj) imam za presnojedko in kot takšna zagovarjam "nas", torej presnojedce. In če je nekdo presnojedec, potem ne rabi internetne strani Kulinarična Slovenija (oprostite mi, vsi taglavni), ker itak svoje hrane ne kuha. Ker je presno-jedec. drugače pa sem jaz zdaj med vami, ljubi moji ajd, pa brez zamere Sycia

Henri  

član od: 13.9.2001

sporočila: 317

26. feb 2002 8:50

Henri

neznan uporabnik

27. feb 2002 12:48

Sycia, te podpiram. Kar pogumno in ne upogibaj se pred okolico. Ce si se enkrat ze dobro pocutila in imela cisto kozo in se in se, zakaj se ne bi spet. In naj te malo popravim, ne, da presnojedci ne jemo samo trave, sploh je ne jemo. In nismo prezvekovalci. Komur pa svinjska pecenka disi, dober tek. Tole me malce spominja na naso Emo. Vsi enaki, vse dobro, nekaj drugacnih, vse narobe.

sycia  

27. feb 2002 19:29

Balti, sploh bi mi pa to zdaj koristilo, da se znebim kilogramov od nosečnosti, ane Me bo moral kdo najprej kam brcnit. Mene so grozno začeli bolet zobje pri tej hrani, a tebe tud? Veliko zdravja vsem želi Sycia

Morska deklica  

član od: 14.9.2001

sporočila: 114

27. feb 2002 20:00

Sycia! A mi lahko prosim napišeš kakšen jedilnik si imela, ki si bila presnojedka. Katero hrano vse si jedla in kako si kombinirala? Hvala. Irena

neznan uporabnik

27. feb 2002 22:29

Sycia, orehe se stre pa zobje manj bolijo. Hhhhhhe. marjan zajc

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti