vtisi iz 3. srečanja kulinarikov slovenije

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

29. maj 2006 16:24

Hojla! Nekajkrat sem imel to srečo, (letos bo prav tako) da sem bil na tem prazniku v Izoli, Eni ga imenujejo tudi ribiški praznik. Na stojnicah se predstavljajo domačini iz Kort in okoliških vasi s ponudbo domačega refoška, oliv, olivnega olja, raznih rib v marinadah ter se vse vrste domačih specialitet. Na bližnjem odru se pa dogaja predvsem veselo petje in pa obilo glazbe dolgo v noč. Skratka ena vikend veselica bi se lahko temu reklo. Če nisi vsaj malo previden je lahko za glavo zelo nevarna - hik... Lep pozdrav Matjaž PS Morda se pa tam v petek srečamo.

Tamči  

član od: 10.4.2006

sporočila: 203

29. maj 2006 19:41

Matjaž, KJE natančno pa je to v Izoli? Sem totaln debil kar se našega Primorja tiče... :(( Tamči

vesn@  

član od: 27.3.2006

sporočila: 59

29. maj 2006 19:57

mal z zamudo dajem predlog za ponovno srecanje rogaske za vse stajerce ki niso mogli prit v pekel imamo nov lokal napolis ki je cudovi a ne og njiclp vesna vesna kovačič

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

29. maj 2006 20:04

Dušanka, sem na hitro preletela pošto in ugotovila, da sem med tistimi, ki ji manjkajo prvi trije maili. Boš lahko poslala še enkrat? Hvala in lep pozdrav kača

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

29. maj 2006 22:51

vesna kovačič je napisal/a:
mal z zamudo dajem predlog za ponovno srecanje rogaske za vse stajerce ki niso mogli prit v pekel imamo nov lokal napolis ki je cudovi a ne og njiclp vesna vesna kovačič
A ti pa samo štajerce vabiš v Rogaško? LP Matjaž

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

30. maj 2006 14:39

Denar,ki se je pobiral v Peklu za mojega strica,za piknik prostor...denar je zdaj v njegovih rokah.Stric Miro se vam najlepše zahvaljuje. Jaz pa zahvaljujem vsem,ki ste mi in mi pridno pošiljate denar za cd-fotografije.Saj sem vedela,da vam lahko zaupam.Hvala tudi tistim,ki ste primaknili več.Danes pa sem od Aksi prejela še praktično darilce.Aksi,najlepša hvala. l.p. Vesna Leben

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

30. maj 2006 14:50

vesna kovačič je napisal/a:
Mene nič spraševat...povabljena nisem, ker nisem štajerka...pa ga tudi hvalila ne bom . A tiste velike muhe, ki imajo rade meso in tiste žužke, ki so povsod lezli, ste že spravili iz gostilne ? Ognjič

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

30. maj 2006 15:10

sem si že jezik z "drot piršno" zdrgnila...bom videla, če bo eno čiščenje pomagalo Ognjič

vesn@  

član od: 27.3.2006

sporočila: 59

30. maj 2006 20:40

ne matjaz vsi ste POVABLJENI ce si mogoce narobe zastopil lp vesna kovačič

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

30. maj 2006 20:51

Jaz sem "malo iz stroja", sem bila pet dni na službeni poti (ZDA), pa po vrnitvi vidim, da še vedno obujate spomine na Pekel. In neko novo srečanje omenjate - sem brala nekaj strani nazaj, ampak mi še ni kliknilo, ali gre zares ali zgolj za šalo. Me, prosim, obvestite kaj in kako? Nekam sem še vedno "razštelana", razbrala sem nekaj duhovitih dovtipov na eno in drugo stran, ampka nekako težko lovimniti. Sem tudi fotke, ki sem jih posnela, še pred potjo poslala Jerneju ali Bojanu, da bi jih spravil v objavljivo obliko na Kulslo, pa še nič? Lep pozdrav vsem, Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti