27. maj 2006 15:23
škarpina,bodi bolj natančna katero potico,tista v rjavi kartonski škatli posuta z sladkorjem je moja,al katero misleš,je na predzadnji sliki na mizi spredaj.Povej. kuharca37
27. maj 2006 15:23
škarpina,bodi bolj natančna katero potico,tista v rjavi kartonski škatli posuta z sladkorjem je moja,al katero misleš,je na predzadnji sliki na mizi spredaj.Povej. kuharca37
27. maj 2006 17:04
škarpina je napisal/a: |
Ti to resno misliš anamarija - se zavedaš koliko kulinarikov želi ponovno srečanje in druženje? Krasni ljudje in srečna sem,da sem majhen delček skupine ljubiteljev dobrih kulinaričnih specialitet in prijetnega kroga zanimivih ljudi.Še se bomo veliko družili,dobro jedli in pili ter se veselili. Sem mogoče malo tečna,a vseeno ponovno prosim avtorico potice,ki je bila na pokušini v Peklu,da izda skrivnost sestavin te, več kot odlične potice.Prosim???? http://www.pecjak.si/slides/IMG_1131.htm predzadnja slikica - KOLIKO HRANE v štirioglati škatli levo.Hvala. Do 20.leta jej kolikor moreš;do 50.samo toliko koliko moraš,po 50.letu pa jej kar se da malo... |
27. maj 2006 17:48
Anamarija1 kam to vabiš, oz. kje si doma?
27. maj 2006 17:59
anamarija1 je napisal/a: | ||
|
27. maj 2006 18:24
Matjaž, velja, zmenjeno, naj ti še povem, da je praznik refoška mimo, bil je 20.05.2006 v Marezigah, No, na dveh koncih pa ne moraš biti a ne? lp
27. maj 2006 18:56
Res ne morem biti na dveh koncih. Za praznik v Merezigah sem vedel. V juniju imajo vsako leto praznik refoška in oliv v Izoli. Tista ulica za Ribičem je sestavljena v celo vrsto stojnic. LP Matjaž
27. maj 2006 22:09
No bo kakšen odgovoril na anketo o pikniku, sedaj smo sami taki ki jokamo, ker nas ni bilo tam lp zinka
28. maj 2006 6:59
Draga anamarija! citat "Nič se nismo hecali. Vsi skupaj pridemo z dvema avtobusoma. Prvi je že poln, za drugega pa pohitte s prijavami. V Izoli se bomo parkirali, nato pa po enih par k tebi na pijačo špancirali." LP Matjaž Hec gor ali dol,Izola je krasna, ti še bolj, resnica pa je ta,da si tisti,ki niso bili na srečanju v Peklu enako želijo takšnega prijetnega srečanja kot smo ga imeli mi,da ne govorim koliko bi vsi mi radi to ponovili in to čimprej. anamarija,nikar se ne prestraši,ne bomo vdrli kar tako kot stari Slovani izza Karpatov,če pa imaš kakšno idejico pa le na dan z njo. Lep pozdrav Škarpina Do 20.leta jej kolikor moreš;do 50.samo toliko koliko moraš,po 50.letu pa jej kar se da malo...
28. maj 2006 16:16
O, joj, ne Škarpina, ti in vsi vi ste krasni in sem prav srečna, da sem vas spoznala. No, tradicijonalno srečanje KulSlo je mimo, Po moje je tudi prav, da je le enkrat letno. Moj predlog: Čez en mesec se dobimo v pizzeriji Delfin v Izoli, da preživimo, še kakšno prijetno urico skupaj. Tisti , ki bi želel priti naj mi po ZS sporoči, da vem koliko miz rezervirati. lp Anamarija
28. maj 2006 16:45
Tudi moje mnenje je, da je enkrat na leto dovolj za srečanje, posebej ker je pol leta slabo vreme Če bi bilo srečanje vsak mesec, bi zvodenel čar le tega. Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni kolač
Kruhove kroglice