30. maj 2006 22:30
mamamia bo, samo toliko albumov smo pregledali te dni, da smo že vse fotke videli, pa ni pravega elana za KulSlo album. Ampak mora pa bit, tako da Ognjič bo en uvod napisala, pa bomo skup spravili. Bojan
30. maj 2006 22:30
mamamia bo, samo toliko albumov smo pregledali te dni, da smo že vse fotke videli, pa ni pravega elana za KulSlo album. Ampak mora pa bit, tako da Ognjič bo en uvod napisala, pa bomo skup spravili. Bojan
30. maj 2006 22:50
Bom, kmalu Ognjič
31. maj 2006 9:01
mamamia je napisal/a: |
Jaz sem "malo iz stroja", sem bila pet dni na službeni poti (ZDA), pa po vrnitvi vidim, da še vedno obujate spomine na Pekel. In neko novo srečanje omenjate - sem brala nekaj strani nazaj, ampak mi še ni kliknilo, ali gre zares ali zgolj za šalo. Me, prosim, obvestite kaj in kako? Nekam sem še vedno "razštelana", razbrala sem nekaj duhovitih dovtipov na eno in drugo stran, ampka nekako težko lovimniti. Sem tudi fotke, ki sem jih posnela, še pred potjo poslala Jerneju ali Bojanu, da bi jih spravil v objavljivo obliko na Kulslo, pa še nič? Lep pozdrav vsem, Mamamia mamamia |
31. maj 2006 10:03
Tole bi pa res lahko zneslo. Je sobota, zjutraj sedem v avto, se odpeljem na drugi konec domovine, pa zvečer lepo nazaj. Zakaj pa ne? Podobno sva z možem storila nedavno: ob štirih popoldan je rekel"Stara, greva se nekam peljat. Kaj če bi šla v Portorož na pijačo?" Pa sva šla. Malce sva se sprehajal, posedala in kaj popila, ptem pa sva se kar naenkrat odločila in tam tudi prespala, drugo jutro pa lepo nazaj v MB. Tokrat bo pa Izola, bom obujala spomine na otroška leta, ko smo hodili tja na obisk k stricu.... Anamrija 1, bova preko zasebne pošte izmenjali številke mobijev, pa se zmeniva. Lep pozdrav, Mamamia mamamia
31. maj 2006 10:09
Mamamia! Tudi jaz bi šla, če boš imela prostor. Lp iz Mb! riba-ribica
31. maj 2006 10:34
jaz sem pa ta dan zasedena , pa kdaj drugič. Ognjič
31. maj 2006 10:43
Ognjič je napisal/a: |
jaz sem pa ta dan zasedena , pa kdaj drugič. Ognjič |
31. maj 2006 11:27
Riba ribica, seveda bo prostor. Pa še z avtoceste nam ne bo treba nikamor zavijat. Razen če se nam pridruži še Aksi, ampak zdaj že vemo, kam jo iskat... Ognjič, nikar ne jokaj. Pa pridemo k tebi na dom... Mamamia mamamia
31. maj 2006 11:46
Po avtocesti "mamamia", same lumparije zbija. Zanalašč pozabi Aksi da lahko obrne "taxi". Se "cestninar" močno čudi, ta ženska pač zelo se trudi. Kar 2 x mimo njega pelje, da ga zvije od nenadne želje. Kam pelje tale lepotica? Se sprašuje, al naj jo žica? Pa zraven štiri frajle, ni to špica? A mamamia je že mimo, drvi v Pekel, kjer bo fino. Po srečni vožnji so prispele in tam se vse lepo imele. Zdaj že ima skomine nove, kjer njena barka mirno plove..... (kje drugje, kot v Izoli, ha,ha) Galja
31. maj 2006 12:12
Bravo, Galja Mamamia, 24. 6. 2006 Libna, Kresna noč, ognjemet ob 23 uri, postregla te bo in tudi tvoje sopotnike Ognjič (pa val tudi), pričetek 19.00, smer Krško, za ostale informacije moj mobi , vabljeni tudi vsi ostali, golaža ne bo. OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami