1. jun 2006 18:58
Ha,ha, Dolores, menda pa že res, da sem zgrešila poklic! Samo ne vem, kdo bi te moje "rimarije" bral, ha,ha! Mogoče moj mož, pa še on ne, ker ne bere rad, ha,ha! Galja
1. jun 2006 18:58
Ha,ha, Dolores, menda pa že res, da sem zgrešila poklic! Samo ne vem, kdo bi te moje "rimarije" bral, ha,ha! Mogoče moj mož, pa še on ne, ker ne bere rad, ha,ha! Galja
1. jun 2006 19:33
Hmmm, takrat je glih splavarjenje v Radečah. Mogoče pa res prletim Iz Brestanice še na Libno, kaj pa je teh par km :))) jessy6
1. jun 2006 21:59
Še v mojem imenu prav vsi prisrčno povabljeni! Držim pesti da bo lepo in toplo vreme! LP Val val
2. jun 2006 10:20
Žal nisem bila z vami,čeprav sem se srečanja veselila.Jernej je dal gor anketo, kakšno se vam je zdelo srečanje v Peklu? Mene pa zanimajo seveda tisti ,ki so v anketi kliknili,da niso bili zadovoljni. Dajte napišite zakaj in kaj vam ni bilo všeč. Jaz ko že gledam slike si ne znam predstavljat,da se človek ne bi mogel imeti fajm. Upam ,da vas bo toliko v hlačah in se boste javili ter pokomentirali stvar. Balu balu
2. jun 2006 10:35
Saj to je lahko kliknil tudi tak, ki sploh ni bil na pikniku, ali pa kak tak, ki spet išče "zdraho". Lep dan vam želim
2. jun 2006 10:45
Po mojem je tako ,kot misliš rozanec.Počakajmo pa bomo videli,če se bodo javili. Lp Balu balu
2. jun 2006 11:45
Osem ( 8 ) nezadovoljnežev,osem,ki nimajo korajže (da ne rečem jajc) in obraza javno,jasno in glasno izraziti svoje mišljenje,mnenje in pritožbe glede 3. srečanja kulinarikov v Peklu,ki je mimogrede rečeno bilo prirejeno na lepi lokaciji zelo primerni za piknik večjega števila ljudi in v izjemno veliki ponudbi raznovrstnih jedi z ljubeznijo pripravljenih od članov KUL.SLO.Entuzijazem in dobra volja sta povezala večino članov upoštevajoč,da je absolutna perfekcija nedosegljiva - brezkompromisno delujemo v njenem iskanju ter v stalnem spoštovanju prostora,človeka in njegovega dejanja. Strastno stremenje po kakovosti (dobro,okusno,očem prijetno) je naš osnovni princip delovanja,na katerem je osnovano delo,učenje,spoznavanje in na koncu tudi medsebojno druženje in izziv z lastnimi dosežki v namen stalnega izboljševanja. Takšen duh in prepričanje,ki nas združuje in prispevek vsakega posameznika pripomore k uresničevanju skladnega pristopa projekta z globalnimi izzivi,istočasno pa utemeljujemo in vrednotimo RAZLIKE,ki so osnova za raziskovanje,sprejemenje novega in inovacije. Nekateri smo se imeli pa zeloooo lepo in smo srečni,da smo se medsebojno spoznali,navezali še globlje stike,degustirali toliko kulinaričnih specialitet in cenimo napore organizatorjev." Nezadovoljneži" na dan z besedo, IZZIV naj bo vaš moto za pripravo super perfektnega srečanja, - vsi se bomo z veseljem udeležili. Do 20.leta jej kolikor moreš;do 50.samo toliko koliko moraš,po 50.letu pa jej kar se da malo...
2. jun 2006 12:10
Škarpina zelo izčrpen in dober odgovor- BRAVO! Lep dan vam želim Sporočilo je spremenil(a) rozanec dne 02. jun 2006 12:10:27
2. jun 2006 12:11
Jernej,tvoji indijanski ražnjiči so bili dobri.Prosim za recept. Vesna Leben
2. jun 2006 21:32
Škarpina in ostali, ne sekirajte se, Jernej sigurno ve, kdo si bili tisti "nebodigatreba", ki so glasovali, da so bili nezadovoljni. Sicer pa, zdrahe delajo tudi tisti, ki mimogrede pokukajo na našo stran, ne upajo se pa oglasit. Takih pa ne rabimo med nami. Glavno je, da se nas večina super razume in da smo res kot prava družina, to se je pokazalo spet na srečanju, takih srečanj bo pa še kot zgleda veliko. Pozabimo na "zdraharje" in veselo naprej. LP! GaljaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušene školjke s pivom na sredozemski način
Nacho čips gostija