21. mar 2008 23:08
gogad je napisal/a: |
Katjushka,kje se dobijo izdelki Kuth?
lp goga |
gogad, opravičujem se ti za pozen odgovor....ampak saj veš kaj pravijo, bolje pozno kot nikoli
.
Ko sem videla tvoje vprašanje, sem se tudi sama odločila poizvedeti kako je sedaj s to kolekcijo, ki sem jo do kakšno leto nazaj kupovala v nekem frizerskem salonu. Tam je sedaj niso več prodajali, ampak so mi rekli, da jo sedaj prodajajo v lekarnah....kličem v lekarne, ampak tam za to sploh še niso slišali. Potem se spominim in komaj dokličem gospo, ki je opravljala preglede z mikrokamero, ki mi je rekla, da se je omenjena kolekcija primenovala in se sedaj imenuje Rougj Hair, preglede, na katere se moraš naročiti, pa opravljajo v lekarnah. Sama sem se že naročila na pregled. Če te zanima še kaj v zvezi s tem, kar vprašaj, obljubim, da bom prej odgovorila.
.
frina je napisal/a: |
rimljanka je napisal/a: | darja_ pa s prosom poskusi, prosena kaša je prav dobra, ali pa, še bolje, kupi neoluščeno proso, ga zmelji (kavni mlinček) in vsak dan pojej vsaj dve žlici, zmešani z jogurtom ali medom. Silicij in še kaj v njem ti bo zelo koristil. [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |
Preverjeno pri moji mami. Jemala je neoluščeno proso po tem navodili en mesec in frizerka ni mogla verjeti svojim očem. Tako pozitivno spremembo je pomenil vnos prosa. Se pa lahko zmeša tudi v vodo. Gre bolj težko dol, gre pa.
F r i n a |
Lahko izvem, kje se dobi neoluščeno proso, preden se vržem v akcijo?
katjushka