17. mar 2008 19:03
Katjushka,kje se dobijo izdelki Kuth? lp goga
17. mar 2008 19:03
Katjushka,kje se dobijo izdelki Kuth? lp goga
17. mar 2008 19:15
Povprašaj v frizerskih salonih, v BTCju ga imajo v Frizerskem salonu M.
Loni Makaroni
19. mar 2008 10:35
JOJ men še kar letijo lasje dol,pa čist nekam tanki so postali,sem si pa kupila neke tablete s podaljšanim sproščanjem za lase in nohte...samo sem jih komaj začela jesti. Najbrž bo na učinek še treba počakat. Ko sem danes udotovila, pa mi rastejo novi....baje je to dobro,saj dokler rastejo...
19. mar 2008 11:32
Izpadanje las je lahko povezano z različnimi boleznimi, na primer s ščitnico ipd. Po moje je dobro za nasvet vprašati zdravnika, preden začnemo uporabljati različne preparate ... Sama sem imela težave s ščitnico in so mi tudi strašno lasje izpadali. Točno tako kot pravite nekateri, celi šopi. Sem uporabljala fitoval šampon in je res v redu, vendar če ne bi imela zdravil, to ne bi bilo dovolj. Tako da dolgotrajno preizkušanje preparatov po moje ni pametno. mrdica
21. mar 2008 20:03
Ja Mrdica,če ti zdravnik verjame,jaz sem hodila okoli eno leto in pol,da so mi rekli da so hormoni.... Danes pa sem šla v nabavo in kupila Vichy-jeve ampule za masažo,pa pivski kvas v kapsulah,pa Fidival tablete že jem en teden,pa še Persen...,da se bom manj sekirala... Bomo videli kaj bo... VESELE PRAZNIKE VAM ŽELIM.
21. mar 2008 20:59
Darja, ščitnica je žleza z notranjim izločanje, In kaj izloča? Hormone! Lahko je proizvodnje prevelika, ali premala in oboje povzroča v organizmo prenekatere težave. Izpadanje las je lahko tudi eden od simptomov. (mislim da pri povečanem delovanju), tako kot prekomerno potenje, tresenje rok, velik nemir, nenačrtno hujšanje,... Jaz sem ob težavi, podobni tvoji, šla pač samo plačniško na pregled krvi štčitničnih hormonov. Pri meni je bilo sicer vse OK. In je sčasoma res izzvenelo. Daj tistih par € in pojdi na pregled krvi. Če je kaj narobe, boš svoji dr vrgla izvide v glavo in predpisala ti bo zdravila. Če pa ni nič narobe, boš pač iskala vzrok drugje. Lep pozdravček!
21. mar 2008 21:15
darja_ pa s prosom poskusi, prosena kaša je prav dobra, ali pa, še bolje, kupi neoluščeno proso, ga zmelji (kavni mlinček) in vsak dan pojej vsaj dve žlici, zmešani z jogurtom ali medom. Silicij in še kaj v njem ti bo zelo koristil.
rimljanka - zasebno mnenje
21. mar 2008 21:29
Ja, rimljanka, meni so tudi takrat to svetovali in sem to pridno počela kar nekaj tednov.
21. mar 2008 21:53
Ja, vztrajati je pa treba, to je pa res. Ampak pomaga . in to je najbolj pomembno.
rimljanka - zasebno mnenje
21. mar 2008 22:44
rimljanka je napisal/a: |
darja_ pa s prosom poskusi, prosena kaša je prav dobra, ali pa, še bolje, kupi neoluščeno proso, ga zmelji (kavni mlinček) in vsak dan pojej vsaj dve žlici, zmešani z jogurtom ali medom. Silicij in še kaj v njem ti bo zelo koristil. rimljanka - zasebno mnenje |
Preverjeno pri moji mami. Jemala je neoluščeno proso po tem navodili en mesec in frizerka ni mogla verjeti svojim očem. Tako pozitivno spremembo je pomenil vnos prosa. Se pa lahko zmeša tudi v vodo. Gre bolj težko dol, gre pa.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Enostavna zelena juha