31. mar 2008 13:18
Darja-.... moje izkušnje: bila na pregledu s kamero....meni je bilo to zelo zelo nestrokovno in ...brezveze. Prav žaljivo, kot da nič ne vem o tem. Zdravila sem se tudi pri endokrinologu ( hormonska terapija ) in jemala kontracepcijo zaradi las. Stanje se ni izboljšalo nič. Niti po vichyijevih ampulah (ki so povzročile celo prhljaj), pri drugi kuri pa ne. Pa šampon njihov. Pa zdaj naravni šamponi....umivanje s praškom neem in oreščki,.... pa jemanje vitaminov... raznoraznih...trenutno že kaki 2 leti od NatureWelth (al neki podobno no). Delala sem obloge lasišča, več variant: jajce+ricinusovo olje, pa cimet+ oliv.olje, pa orehovo olje... tinktura iz kopriv , čaj s kopriv....za umivanje in uživanje. Zdaj že več kot en mesec redno jem belo proso- zdrobljeno v kavnem mlinčku. Ni rezultatov še, a nadaljujem. Slišala sem za en laserski glavnik. Ki baje prekrvavi lasišče in sigurno zboljša stanje. Katera ve kaj o tem? Vsekakor masaža po moje najbolj pomaga....če imaš poštimano od znotraj. Jaz mislim, da imam zelo neprekrvavljeno in kot "mrtvo" lasišče povrhu. No, če je katera z izkušnjami še kakšnimi, naj pove. Sigurno je vzrokov ogromno in treba je probat, kaj konkretno kateri odgovarja. Ker je res neprijetno imeti te težave....se mi zdi, da če imam frizuro ok, sem cela "zrihtana" če pa ne, nobena obleka ne pomaga. žal. lp!!!