3. apr 2008 9:27
Ja Natalija danes sem spila s kivijem,je bilo kar ok. A se je kateri stanje že izboljšalo??? Ja saj vem, da ne more bit tako hitro, pa vseeno... Darja -
3. apr 2008 9:27
Ja Natalija danes sem spila s kivijem,je bilo kar ok. A se je kateri stanje že izboljšalo??? Ja saj vem, da ne more bit tako hitro, pa vseeno... Darja -
3. apr 2008 9:32
joj, k te nočem strašit, a včeraj sem prala lase...polno las v tušu in ...po mesecu in še malo prosa nič bolje. A Darja- vztrajali bomo dalje....frizerka pravi, da traja 3 mesece ena doba lasu...
3. apr 2008 11:17
darja- je napisal/a: |
Zmiksala sem si robide in not dala proso,joj kako gre težko dol,čedalje težje Darja - |
4. apr 2008 10:49
Ja tudi jaz bom poskusila s čokolinotom,ki ga imam rada... Darja -
4. apr 2008 20:04
Jaz proso stresem v celi jogurt in brez problema pojem,učinka še ni ker jemljem šele en teden.Zmeljem ga v mlinčku za kavo.Danes sem si kupila silicijev balzam,ena žlička je že v meni,upam da se bo kje poznalo.Zanima me koliko časa traja ena flaška ,je kar majhna za to ceno. lp goga
4. apr 2008 21:08
Silicea gel in Sikapur sta dve imeni za eno in isto stvar. Cena je pri obeh podobna, to je 9 evrov, le da je Silicea gela 2 dcl, Sikapurja pa 5 dcl.
4. apr 2008 21:46
Sy,mislim da si nekaj pomešala.Sikapur je gel za želodec in mislim da Silicea gel in Sikapur dve različni stvari.Vsaj tako sem prebrala na Top trade. lp goga
6. apr 2008 17:42
smrketa je napisal/a: | ||
|
7. apr 2008 20:55
Tudi jaz imam precej hude težave z lasiščem. In hudo jezo na dermatologinjo, ki se je stvari napačno lotila, ker me sploh ni dobro pogledala. Najprej mi je odsvetovala vso kemijo na lase.
Obstaja tudi endokrinologinja, ki je prav tako svoje delo opravila šlampasto, tudi ona me je površno pogledala. Laboratorijski izvid je bil po moje narejen skrbno, izključila je možno diagnozo, ker ni vseh simptomov. Po naključju sem prebrala članek o em obolenju, ker sem imela tudi težave s hipoglikemijo, in v tem poljudnem članku piše, da ne nastopajo vedno vsi simptomi.
Dve leti kasneje me je moj osebni zdravnik popolnoma po nepotrebnem nafilal z Osepenom 1500. Sama sem šla še h ginekologinji, ki pa je potrdila izključeno diagnozo, ker sem jo že pred pregledom vprašala. Med simptomi so tudi težave s kožo in lasiščem.
( Zdravniki hočejo, da jim pomagaš, sami se malo trudijo, potem pa so užaljeni,ker so pacienti preveč " pametni":)
Dobila sem zdravila, za katera sem bila prepričana, da bodo pozdravila tudi moje lasišče. Žal ni bilo tako.
Sem pa po naključju s tem problemom povezala moje težave s črevesjem, ki jih imam od tistega nepotrebnega antibiotočnega šoka pred petimi leti in lasišče. V času, ko sem izvajala masažo črevesja, po članku v Naši ženi in vaje za vrelec mladosti, kratek čas pila čaj iz hrastovega lubja, so moje težave čudežno izginile. In se vrnile, ker nimam nobene vztrajnosti.
Ne vem, koliko imam prav, ampak prepričana sem, da je črevesje bistveno bolj pomembno kot mislimo. Črevesje je odgovorno za transport hranilnih snovi v telo, tudi za lase in nohte in zapacano in bolano pomeni nezmožnost izkoriščanja hrane.
F r i n a
7. apr 2008 21:16
Močno izpadanje las lahko povzroči tudi zmanjšano delovanje ščitnice, tako da je priporočljivo narediti teste krvi glede ščitničnih hormonov.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Pecivo iz bučk