25. jul 2006 22:58
Se pridružujem Jasninem mnenju! Nič jagod, sadike kot take obupne. Iz čebulčkov begonj zraslo šibko listje, brez cvetov (pa imam sicer zelo veliko starih begonj, ki so čudovite)... Z eno besedo: groza! LP Lipa
25. jul 2006 22:58
Se pridružujem Jasninem mnenju! Nič jagod, sadike kot take obupne. Iz čebulčkov begonj zraslo šibko listje, brez cvetov (pa imam sicer zelo veliko starih begonj, ki so čudovite)... Z eno besedo: groza! LP Lipa
26. jul 2006 2:16
Mami je spomladi dobila čebulčke za rože in sem ji povedala, kaj se dogaja vam. Da naj čebulčke raje vrže pod breg, kot pa upa, da bo kaj zrastlo. Verjeli ali ne... PRAV VSE ROŽICE SO ZRASTLE! In to zelo lepe. Še danes mi to meče naprej. Lep dan in veliko se smejte
26. jul 2006 7:34
Rozanec, tudi jaz imam dobro izkušnjo z njimi. Čebulice lilij so sicer izgledale bolj klavrno, preden sem jih dala v zemljo, tako da nisem verjela, da bo kaj iz njih, pa so zdrasle v prave lepotice! Čudovito so cvetele tudi frezije, gladiole zdaj krasijo gredice, begonije pa okensko polico. Blanchy
26. jul 2006 8:35
Lepe so pa res, priznam. Prinesla jih je stara mama, ki živi v Avstriji. Mogoče pa boljše čebulice ostanejo gor Lep dan in veliko se smejte
26. jul 2006 8:46
Letos sem naročila jagode in mini paradižnik. Z mami sva si razdelili sadike, tako da imam jaz 3 sadike jagod in 2 sadiki paradižnikov. Pri obema je ena velika žalost: pri jagodah rasteta samo 2 sadiki, obrodili sta 5 jagod skupaj in nič ne pleza!!!! Paradižniki pa so tako mini, da bolj skoraj ne bi mogli bit in tudi zelenje nikamor ne raste. Skratka - ena sama velika žalost. Drugo leto kupim vse pri nas in najbrž bo še ceneje. Lp, Asja
26. jul 2006 9:12
No, a tako? Še dobro, da vem. Jaz sem imela pa že ogledane čebulice ful lepih amarelisov.... Lep pozdravček, S.
26. jul 2006 9:16
Jaz sem tudi, glede na tiste slike v reklami, naredil veliiike opore za plezat jagodam Pa je vseskupaj kar na tleh ostalo. Res pa je, da oče svoje sadike skoz nekaj dognojuje in napeljuje vitice, pa kar lepo rastejo v višino. Mogoče te jagode rabijo veliko pozornosti in ljubezni ;-) Bojan
26. jul 2006 9:41
Jaz pa sem jim vse rože pisno reklamirala. Jih je mož poklical in jim povedal, da ni nič uspelo kaj smo naročili razen tistih čebulic, ki ti jih podarijo. Pa so mu rekli, da je to skoraj neverjetno ker nimajo skoraj nič reklamacij in da sploh ni problem naj kar vse lepo reklamiramo. 14.07. sem jim poslala priporočeno reklamacijo in me zdaj zanima kaj bo. Nikoli več ne kupim nič pri njih. Vse rože sem potem videla lepše in cenejše v vrtnarijah. AK
26. jul 2006 9:46
AK! Ali moraš nazaj poslat sadike (najbrž ne) ali je dovolj, da objasniš reklamacijo? Jaz bi tudi, samo računa več nimam. Tudi fotke jim lahko pošljem, če hočejo dokaz. Drugače pa: nekje sem zasledila, da jagode (najbrž paradižniki tudi) ne rabijo žgočega sonca za rast ampak vročino, vlago... Listi jagod so sicer lepi, listi paradižnika pa imajo gor bele pike. Nimam pojma kaj jim je. Lp, Asja
26. jul 2006 10:09
Asja! Tudi jaz nimam več računov in tudi rože jim nisem pošiljala nazaj. Rekli so, da je dovolj če objasnim kaj se je zgodilo. Lani sem kupila rožo plava zvezda in je od petih sadik pokukala ena ven in še ta se je posušila, letos pa sem kupila sivko pa so ostale vse suhe sploh niso ozelenele. Zraven pa sem jim poslala mnenja o Bakkerju iz različnih forumov kjer kar precej šimfajo njihove rože. Bom poročala kaj so mi odgovorili. Koliko časa pa imajo, da mi odgovorijo na reklamacijo. AKKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Rumove kocke